Ce se întâmplă dacă fata a aruncat pentru nici un motiv

În dragoste, nu știi niciodată când ești norocos, dar atunci când catastrofă lovește. Apoi, s-ar putea fi o problemă în căutarea de prietena lui, atunci se poate face griji cu privire la faptul că ea a fost plecat, legături retezate. Chiar mai rău situația devine, atunci când ea aruncă fără nici un motiv. Ce se poate face într-o astfel de situație? Revista pentru bărbați masculino.ru dezvăluie acest secret.Ce se întâmplă dacă fata a aruncat pentru nici un motiv

Este destul de normal în zilele noastre să se confrunte cu iubirea neimpartasita. Aici ai întâlnit o fată frumoasă, atenția ei, a câștigat inima. Începi chiar și o relație. Totul pare sa mearga bine. Desigur, uneori ceartă a avut loc, dar care nu se întâmplă? Se pare că relația stabilită și le pot bucura. Cu toate acestea, există o astfel de zi, atunci când ea te aruncă la fel fără a explica motivele. Lucrul cel mai ingrozitor aici devine nu numai grija ei, dar, de asemenea, incapacitatea de a rezolva problema.

Ce se poate face într-o situație în care se aruncă fără nici un motiv? În primul rând, să decidă pentru ei înșiși dacă este sau nu este necesar să se întoarcă. După cum a aruncat primul, acesta poate induce cititorul să fie sigur să-l întoarcă. Unii tipi încearcă să se întoarcă fetele în scopul, astfel încât mai târziu, atunci când relația se va relua, ei se aruncă. Cum ar fi, nu o fată, dar tipul a fost plecat, legături retezate.

În prima etapă trebuie să ia pentru a deveni conștienți și decizia finală:

  1. „Îmi place fata asta. Merită să-mi pentru a rectifica situația și să reia relațiile cu ea. "
  2. „Nu-mi place fata asta. Am fost cu ea doar interesant și distractiv. Dar, odată ce ea a fost plecat, apoi face loc pentru alte frumuseți. "

Ce se întâmplă dacă fata a aruncat pentru nici un motiv

Apropo, uneori, există situații când fetele arunca băieții din proprie inițiativă. Dar când ei văd că băieții lor nu încearcă să aducă înapoi, de fapt, continuă să trăiască și să se bucure de experiențe noi, lor este chiar mai enervant. Fetele de multe ori ei înșiși, atunci spun baieti: „De ce nu mă duc înapoi? Nu mă iubești?“. Acest lucru sugerează că, de fapt, ea nu a vrut să rupă relațiile. Doar în acest mod a dorit să curgă despre tipul din spatele ei, el a arătat dragostea lui, flatat ei. Dar, pentru că el nu satisface capriciile ei, fata este chiar mai enervant și iritant. Acum ea, nu un tip care încearcă să-și reia relațiile.

Află motivul separării

Dacă decideți să se întoarcă fata și să reînnoiască o relație cu ea, mai întâi ar trebui să afle motivul pentru separare. Este destul de dificil de a face acest lucru în cazul în care nu este fata sa anunțat recent. Cu toate acestea, astfel de situații apar destul de des. Fata aruncă, fără a explica motivele.

Pentru a reveni la dvs. preferate. Trebuie să eliminați motivul din cauza care a decis să plece. În caz contrar, toate eforturile tale vor fi inutile pentru a relua relațiile. Ce ai face, iar fata se va uita mai întâi la dacă motivele care au condus-o să plece cu tine este rezolvată. Dacă nu, atunci sari tot ce vrei și promit nimic, dar ea nu a fost impresionat.

Determina cauza de separare - a doua sarcină după ce a decis mai întâi că o iubești și vreau înapoi. Din moment ce ea nu a explicat motivul pentru pauză în relațiile, este necesar să se ia în considerare cele mai comune variante ale situației.

  1. Dorința de a păstra, te rog.


Având în vedere că prima experiență este mai înverșunați, cei mai mulți tipi continuă să calce pe aceeași greblă. Un motiv comun de ce fetele renunță la prietenele lor, este că băieții încearcă să vă rog, să interes, pentru a păstra alături de el.

Aceasta se numește „poziția de jos“, atunci când ea devine ca o zeita, pentru care trebuie să facă totul pentru a menține o relație cu ea. Tipul vrea să știe cum interesul ei este cum să vă rugăm decât să vă rugăm, cum să facă pace, și așa mai departe .. Cu alte cuvinte, el sa pus în poziția în care el este în toate problemele de vină, și ea (fata) are tot dreptul, este mai bine decât el este mai demn.

Atâta timp cât vă implor diferitele acțiuni și acțiunile iubirii altei persoane, el a fost chiar mai ai priva. El nu te iubește, pentru că se cere, și nu merită să-l ai! Această poziție de sacrificiu în cazul în care tipul trebuie să-l câștige, așa că a fost mulțumit cu ea, și nu mai demn de mână și inima ei.

Destul de diferită este situația atunci când un tip gândește după cum urmează:

  • „Dacă ea vrea să mă vadă, apoi, și așa vin la o întâlnire.“
  • „Dacă ea mă place, ea și așa se va întâlni cu mine.“
  • „Dacă sunt interesat de ea ca persoană, și așa va rămâne cu mine, fără cadouri și convingere.“

Nu te sacrifica pentru cineva pentru a păstra, și deja te consideri demn de iubire, atenție, respect și alte privilegii. Dacă o fată nu da, atunci e problema ei. Tu calma eu trăiesc pe, nimeni nu ține partea lui. Oricine vrea, el va rămâne la voința și plăcerea lui.

Ce se întâmplă dacă fata a aruncat pentru nici un motiv

Fetele abandonează băieți, atunci când încearcă să-i hrănească, să convingă, să interes, pentru a da ceva, și așa mai departe .. Desigur, fetelor, cum ar fi faptul că în spatele lor se execută, aveți grijă, încercând să atragă atenția. Cu toate acestea, acești tipi s-au pus într-o poziție „mai jos fata.“ Astăzi, ea se bucură că sunt pur și simplu se aruncă la picioarele ei, iar mâine își dă seama că ea a fost obosit de a satisface în mod constant cu „preș“. Ea are nevoie de un om, o persoană, o persoană întreg, nu un sclav, care pentru ea gata.

Relațiile cu un sclav sau „zdreanță“ va deveni în curând plictisitor și neinteresant. Ea își dă seama că ea este foarte confortabil pentru a fi în jurul valorii de un tip, dar într-o astfel de relație există unitate, pasiune, intrigi. Omul nu este o persoană care poate argumenta, de a spune „nu“ pentru a trimite la cele patru direcții, etc. Ea începe să dor de lângă „propria sa umbra.“ -. Un tip care este dispus să se deda peste tot ei.

Vă rugăm să rețineți că fetele sunt interesați, și chiar plâng pentru cei care șterge picioarele lor pe. Tipii ăștia nu încearcă să convingă, nici măcar nu încearcă să facă nimic pentru a te fetelor. Ei pur și simplu cred că te demn de dragoste și relații. Acele fete care merg departe de ei, ei nu încearcă să-l dețină. Și acele fete care sunt interesați ei înșiși astfel de băieți, să construiască și să dezvolte relații din proprie inițiativă.

Până când te întâlnești cu bunicii în vârstă, ar trebui să facă relația lor interesantă, diversă, plină de impresii. Un alt baieti greșeală este că ei se transformă în curând într-o relație de rutină și plictiseală. În fiecare zi, similar cu cele zece zile precedente. Acest lucru începe în cele din urmă la pall, ea este plictisit și în curând devine interesat în altele, băieți vii și vesele.

Relația nu ar trebui să fie monoton și de rutină. Nu ești un cuplu căsătorit. Încă nu ați întâlnit cu bătrâna. Acest lucru înseamnă că, în relația ta ar trebui să apară evenimente. Acest lucru poate fi o vizită la o cafenea, o plimbare în parc, o seară romantică, și așa mai departe. D. Puteți prinde chiar și cu prietenii și să ia o plimbare cu ei, care se satura, de asemenea, cu noi impresii și emoții.

Aici ajuta la activități, cum ar fi hobby-uri, sport, plimbări împreună, chiar și decizia de problemele altcuiva. Viața ta împreună este să fiarbă diferite evenimente care aduc un pic de emoții fericit și trist. În acest caz, nu uita de restul. În aceste zile poate fi un pic leneș, ma uit la TV împreună și nu fac nimic. Cu toate acestea, perioada de repaus nu trebuie să fie mai mare decât perioada de evenimente activ.

Un tip poate fi un foarte bun și frumos. Cu toate acestea, în cazul în care el este frică să atingă fata, îmbrățișări ei mici, saruturi, nu vorbește de iubirea lui, el nu împărtășește emoțiile și nu le permite să-și exercite fata, atunci ea în cele din urmă începe să se gândească la modul de a merge la un partener mai emoțional. nu este în sine un tip rău, el pur și simplu nu știe cum să construiască relații mentale și emoționale cu fata pe care acest lucru este foarte mult în nevoie.

În cazul în care fata a aruncat pentru nici un motiv, ar trebui să-l găsiți în continuare. Cand o fata este ofensat de ceva, se spune de obicei despre acest tip. În cazuri rare, decalaj apare în mod neașteptat. De obicei, aceasta este precedat de un argument sau un sentimente de răcire între bărbat și femeie. Rezultatul - Care favorit, în cazul în care un tip nu aude tulburări și cererile ei.

Nu contează cât de cool era tipul, dar, de asemenea, puteți obține departe de el. Poți fi o persoană bună, dar săraci ca un partener favorit. școlile lor ar trebui să fie corectate dacă continuați să nu vrea să arunce. Mai mult decât atât, dacă doriți să se întoarcă fata, atunci este necesar mai întâi să elimine motivele pentru care, pentru că te-a părăsit.

Articole din aceeași rubrică: