Ce se întâmplă dacă există o fată

De multe ori, se întâmplă: ca tip deștept, frumos, toate cu el, iar fata nu se poate găsi. Și apoi există părinții se toarnă ulei pe foc: atunci cand esti mireasa vestești când vom dădacă nepoți, ești deja așteptată de mult timp, etc, etc Și toate și există o fată ..... Ce se întâmplă dacă există o fată?Dar a ratat în brațe primul tejghea și a alerga cu ea la registratorul pentru a satisface ștampila părinților în pașaport, nu este de dorit. Doriți să găsiți un singur, cel mai mult, cu cine și în durere și bucurie, și mor într-o singură zi.

În cazul în care pentru a începe?

Mai întâi trebuie să decidă ce ar trebui să fie: destul, interesant, inteligent, vesel, usor merge, muzica sau poate bogat ... Avem nevoie de ea ca și în cazul în care pentru a vizualiza, să-și imagineze. Nu este de mirare atât de multe întrebări apare din ignoranță. Omul însuși nu poate decide cine vrea să vadă lângă el ca a doua jumătate, un partener de viață.

Apoi, - în căutare

Sper că veți găsi, sau pe care le va aduce soarta poate fi, dar poate dura o lungă perioadă de timp. Căutarea poate fi oriunde: între prieteni, în cafenele, baruri, restaurante, la locul de muncă, la școală, pe stradă sau pe Internet. Plin de opțiuni. La urma urmei, nu sunt singurul care nu are o fată. Așa cum se spune: Cel care caută va găsi întotdeauna. Dar există un avertisment: nu ar trebui să se grăbească cu fetele toate într-un rând și imediat le numim la altar. Femeia trebuie să înțeleagă, să știe ce vrea, pentru a afla dacă ea va putea face față cu rolul celui ales.Uita-te pentru cauza în sine

Ce se întâmplă dacă există o fată? Dacă tot nu, trebuie să te înțeleagă. Poate esti foarte pretentios, cu mai multe cereri de la iubita lui. Poate că ești prea timid, timid, sau poate doar aruncat în lucrul cu capul, că o secundă de odihnă. Acest lucru merită luat în considerare foarte serios, pentru că aceste probleme pot afecta nu numai viața personală, ci și la viață în general (unele tulburări apar întotdeauna din cauza atitudinii greșite, percepție).

Vreau să consilieze prea pretentioasa mai mic bar. Ideal oamenii nu se întâmplă. Fiecare are dezavantajele sale, dar, de asemenea, demnitatea lor. Este întotdeauna posibil să se găsească un compromis. Cel puțin, nu uitați că sunteți, de asemenea, nu este ideal, și ai ceva pe care alții nu le place. Nu ar trebui niciodată pune-te deasupra restul și să creadă că ea însăși trebuie să stea la picioarele tale.

Prea modest și timid nevoia de a crește stima de sine și pentru a deschide lumea. În acest scop, a dezvoltat o greutate de formare. Le puteți găsi într-o literatură psihologică de specialitate, precum și on-line. Și puteți începe cu faptul că în fiecare dimineață, în căutarea în oglindă, zâmbet, spune complimente le numesc calitățile tale bune. Se poate imagina că întâlnește o fată, cum să repetăm. De-a lungul timpului, vei reusi!

Dacă sunteți un dependent de muncă, care este opera de lumină albă nu pot vedea, atunci va învăța să se relaxeze. Nu este atât de dificil - să organizeze periodic o zi liberă, sau chiar mai bine - pentru a merge în vacanță. Toți banii nu este încă câștiga, dar viața merge.

La urma urmei, în acest moment nu ai o fată, nu e sfârșitul lumii. Și vă puteți reflecta cu atenție asupra a ceea ce să facă în cazul în care nu sunt fete. Dacă totuși doriți mai mult pentru a înțelege această întrebare, vă sugerăm să citiți articolul nostru una mai mult despre acest subiect: „De ce nu am o prietenă? “.