Ce se întâmplă dacă „fulger“ nu nasturii, memo-uri și instrucțiuni, întrebări și răspunsuri, argumente și fapte

A fost brevetat zastozhka- „fulger“ în 1893. Astăzi, este prezent pe haine toate anotimpurile și a devenit o parte integrantă din garderoba de multe lucruri. Când nasturilor elemente „fermoar“ o margine se agăța elemente de celălalt capăt cu un sistem de blocare (cursor).Detaliile individuale ale „fulger“ - un material plastic sau metal acolade sau dinți, cu un capăt fixat pe banda de țesătură.

De multe ori, există situații în care greșit momentul rupe incuietoare. Ce se poate face și cum poți repara „fulger“ cu mâinile lor, explică AiF.ru.

Ce se întâmplă dacă „fulger“ nu nasturii, memo-uri și instrucțiuni, întrebări și răspunsuri, argumente și fapte

Cum de a stabili un „fulger“?

În cazul în care diverge „fulger“ sau nu este bine fixat la ea pentru alergător, cel mai probabil motiv este faptul că cursorul nu se află sub tensiune. Pentru a fixa catarama, este necesar de a fixa fermoarele de blocare - runner - cu o pereche de clești. Clema necesare la fiecare capăt al rotorului, și nu în mijloc, în cazul în care este atașat fila.

Dacă luați prea mult zazhmote jumatati ale glisorului, în general, aceasta nu va fi capabil să se deplaseze în jurul valorii.elemente de fixare din plastic pot dispersează uneori, ele însele divulgate. Pentru a remedia acest lucru „fulger“, trebuie să-l anula, umezește cu o soluție de colofoniu dinți în alcool și lăsați-l timp de aproximativ două ore pentru a face să se usuce.

Divergent de metal zastezhku- „fulger“ pot fi reparate prin lovirea ușoară cu un ciocan pe întreaga lungime a „fulger“ la exterior și interior. Și, de asemenea, reducerea ușor diferența dintre părțile superioare și inferioare ale broaștei.

Când catarama este rupt degetul mare, acesta trebuie schimbat. Pentru a face acest lucru, scoateți „fulgerul“ se oprește prin înclinarea țepii cu o sulă sau cu un ac gros. Apoi, aveți nevoie pentru a elimina cursorul. New Castle trebuie să se potrivească cu dimensiunea cea veche. Dimensiunea poate fi găsită pe partea din spate a castelului. Acest număr poate fi 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10, care indică, în lățime milimetri de fixare. După înlocuirea cursorul pentru a insera se oprește din nou.

Am scos dinții de pe „fulger“

În cazul în care dinții au fost scoase pe „fermoar“, care nu este întotdeauna posibil să se stabilească. Restaurarea le poate fi folosind o linie de pescuit gros. Doar repara linia este necesar, astfel încât capetele sale să nu interfereze cu alergător.

Dacă ai spart dinții de pe metalul „fulgerul“, clema poate fi fixat prin introducerea dintilor, preluate din vechiul „fulger“ în cazul în care acestea sunt adecvate în dimensiune.

„Fulger“ descheia strâmt

Pentru „fulger“ este mai ușor de nasturii, pentru a lubrifia ceara incuietoare închisă sau săpun. De asemenea, în acest scop, puteți utiliza un creion de plumb moale. Suficient pentru a le ține în cataramă de mai multe ori.

„Fulger“ cade în mod spontan

Uneori zastezhka- „fulger“ picături în mod spontan. Pentru a evita acest lucru, aveți nevoie pentru a coase în partea de sus, la marginea benzii „fulger“ agățat cârlig. Nasturilor „fulger“. Ai nevoie să stea pe limba lui de blocare.