Ce să spun o fată, care a fost distractiv

Toate acestea „ce să vorbim despre o fată“ erunda.Glavnoe găsi „propriul său om“, au existat cazuri de viață, care pur și simplu nu este de mult pentru a vorbi despre o fată, fără interese comune, protivopolozhnosti.A completă dacă este găsit „suflet pereche“, că astfel de probleme chiar și gânduri nu apar, dar, în general, dacă credeți deja despre conversația pentru a vorbi despre, nu este foarte bun znak.Nuzhno să fie carismatic, poti sa te uiti, uneori prost (în măsura în care nu bate, pentru un râs), în cazul în care fata îi place tânărul ea va fi cu el nu skuchno.Da și oamenii nu sunt proști, nu în circ (nu maimuță) pentru meu de a distra, aceasta ar trebui să vină din inimă.

Fata trebuie să vorbim despre ceea ce plac fetele. Și nu într-o veste politică prezentator.

Trucul principal în toate acestea este faptul că cuvântul sună în mezhtekste „trebuie“. Se pare că obținerea unei liste de subiecte relevante, un tip într-un moment de a deveni un vorbitor genial. Dar nu, nu va fi nu există o astfel de listă.

Trebuie să vorbim despre ce sa întâmplat în viața mea, și nu în cărți. Și totul va fi bine. Condiții de viață istoria este întotdeauna o distracție sută de ori mai interesant și mai mult pentru a fi deduse.

Pentru a face distractiv, in primul rand, te trebuie să fie distractiv, pentru că dacă vă construiți doar de la un jovial, alții prea se va preface doar ca ei să se distreze. Fii natural și numai atunci vei reuși. Dacă prin natura ești o persoană tristă, poate fi așa cum ar trebui, și poate vei vedea fata însăși, mersul pe jos trist în jurul orașului. Dragostea vine ca ceva în sine, eu sunt deja convins =)) Mult noroc și răbdare;)