Ce să poarte la fata teatrului

În acest articol vom vorbi despre ce tinuta de a alege pentru o seara la teatru.

În ciuda dezvoltării tendințelor modei, templul culturii și artei să se îmbrace adecvat. Cum sa alegi o tinuta pentru o astfel de „vacanță“ rar discutate mai jos.Care pentru a alege o rochie?

Dacă sunteți îngrijorat cu privire la întrebarea de ce să meargă la Grand Theatre, atunci răspunsul ar trebui să fie căutat în rochii de seară. În conformitate cu regulile de eticheta acest costum nu va fi agitat, mai ales dacă te duci la premiera si ai un loc in orchestra. În alte cazuri, este mai bine să poarte o rochie de cocktail.

Pentru teatre de tineret rochie lunga este mai bine pentru a alege scurt (genunchi-lungime), siluetă lumina întuneric drept. Excepțiile sunt rochii cu mâneci lungi și mici de imprimare. Imaginea poate fi suplimentată cu o curea subțire la talie. Nu este necesar să se deschidă umerii și zona gâtului. Se va intelectuali, care nu apreciază aceste impulsuri. Dar lumina decorare de calitate sau bijuterii va veni la îndemână.

Taboo pentru teatru - este rochii luxuriante. Rețineți că locurile sunt destul de înguste și crinolina este inadecvată. Gama de culori este mai bine pentru a alege culori închise calm.

alternative

Unii stilisti sugerează să înlocuiască rochia. Pe măsură ce mergi la teatru, așa că este într-un costum fusta. Principalul lucru pe care nu a fost o fustă scurtă și un costum prea conservator.

Este o alternativă demnă de a pantaloni și salopete. El nu arata ca overdressed o rochie de seară, astfel încât să poată fi pus în condiții de siguranță atunci când merge să viziteze o performanță de tineret. Timpul rece este indispensabil în conjuncție cu un sacou.

Teatrul poate fi, de asemenea, pus pe pantaloni scurți și o bluză. Mai ales o astfel de variantă, care este privit, în cazul în care pantalonii au o culoare sau un model. Dar cămașa este cel mai bine lăsat alb.

Atunci când alegeți un sacou, aceasta ar trebui să înceapă de la o vârstă și de performanță caracteristici vizitatorului. În operă, care să completeze rochie formală, costum Bolero blană jacheta kimono sau batic. prefera jacheta împânzit cu pietre pentru alte rochii. Dar tinuta, în același timp, trebuie să fie nuanțe de câmpie. Ideal și vii sacou de tweed.

accesorii

Când este determinată, în te duci la Teatrul Mariinsky, sau oricare alta, este timpul să se gândească la accesorii.

Regula principală care trebuie să fie urmat - este „liniștea“ de bijuterii. tinuta ta este deja vorba despre vacanță. Ar trebui să opteze pentru un colier mic, inel sau cercei.

Este important de a alege geanta potrivita pentru teatru. ambreiaj elegant mică sau geantă de mână nu este un lanț lung - aceasta este ceea ce ai nevoie. Există, de asemenea, un tip special - „teatru“ geantă de mână, care este necesară într-o astfel de situație.Fan adaugă costumele cele mai rafinate. Uneori, în camera devine înfundat, atunci este utilizat în scopul propus.

Încălțăminte pentru teatru

Am considerat ce să meargă la teatru. Rămâne de a determina pantofii. O variantă clasică sunt pantofii. Modelele la modă și moderne sunt mai bine lăsate acasă. Heel nu trebuie să fie mai mare de 7 cm. Rochie lunga cu un tren pot alege balerini la tocuri nu prinde pe rochia ei.

Ajuns la teatru în timpul sezonului rece, în cizme, este mai bine pentru a schimba pantofii. pantofi de iarna - este forma rea. Pantofii trebuie să fie de ceremonie, dar nu stea afară din ținuta generală, dar să-l completeze.

Machiaj ajută pentru a completa imaginea. Trebuie amintit faptul că teatrul - acest lucru nu este un club de noapte, și, prin urmare, imediat pus deoparte machiaj genial. Culorile Restrained - doar ceea ce ai nevoie. Asigurați-vă că pentru a utiliza anticearcan si pudra pentru a uniformiza tonul pielii. Blush face fata mai proeminent și ajusta forma. Deci, ei, de asemenea, nu ar trebui să fie neglijate.

Utilizați creionul de ochi. Alegeți umbră în funcție de culoare. Make-up ar trebui să fie o seară, dar nu saturat. Folosește un ruj un pic mai inchisa decat nuanta buzelor tale. În astfel de cazuri, este important să se aplice de linie de buze.

Este mai bine să ieși din casă?

În cazul în care răspunsul la întrebarea, ce să poarte, evident că multe dintre tabu uita. Pot să merg la teatru în blugi? În orice caz.

Mai jos am compilat o listă de articole interzise:

  • cizme, papuci, teniși, sandale;
  • blugi, pantaloni scurți;
  • mini-fusta;
  • colanți într-o grilă;
  • T-shirt sau un pulover;
  • o mare varietate de paiete, pietre și țesături lucioase.

Lăsând casa, trebuie doar să se uite în oglindă și să evalueze în mod adecvat hainele ei. Oamenii de teatru vin să vadă piesa. Prin urmare, nu trebuie să ne întoarcem o vizită la un eveniment cultural într-o demonstrație de picioare goale sau decolteu. De asemenea, este în valoare de a alege cu atenție accesorii. Două sau trei bijuterii este de ajuns.

Stilul casual este relevant numai pentru centrele culturale provinciale sau spectacole de tineret. Îmbrăcat în sport, nu trebuie să vreodată.

Pentru a rezuma

Alegerea rochie pentru teatru - acest lucru este important. Pentru a alege dreptul de haine, accesorii si coafura, ar trebui să știi eticheta de teatru.

Am înțeles că este destul de ușor de reținut câteva reguli simple.

  • Rochie ar trebui să fie simplu și elegant. Cusute și călcate profesional pentru a avea o formă clară.
  • Teatrul este la fel de important un mers frumos. cheia ei de a avea pantofi confortabili pe un toc jos.
  • Accesorii în armonie cu întreaga tinuta.
  • Hairstyle ar trebui să fie modernă și individual. În teatru, preferă slicked de păr, să nu intervină în performanța publicului ședinței în spatele.

Pe măsură ce mergi la fata de teatru: fotografie

Ne-am pregătit câteva imagini pentru a demonstra costumele pentru excursie la teatru.

Ce să poarte la fata teatrului

Ce să poarte la fata teatrului

Ce să poarte la fata teatrului