Ce să faci când singuri acasă

Pentru a face toate lucrurile pe care le place să facă, dar nu foarte bine, atunci când nu odni.Zavisit de preferințe.

Barbatii de multe ori, atunci când unii mananca sau ce interzic, de obicei, mama / sotia - chips-uri, biscuiti, o mulțime de nuci, etc. Se întâmplă adesea ca mai mult si bea alcool, dar este mai bine să nu o facă (rău pentru sănătatea, bunăstarea, pe starea de spirit. - când să se întoarcă mama ta / soția / copiii sunteți beat, acesta va furniza).Un singur om cu o chibzuind, citind cărți, faci un hobby dacă este, unele se percepe (la domiciliu ezita, imaginează-ți se întâmplă), știu că mulți oameni care sunt pur și simplu elementar de a dormi, atunci când unii încearcă să doarmă, în special. dacă aveți copii mici. Rar. dar oamenii fac și curățenie, dar mai presus de toate - este vorba despre oameni care fac o trăiește mereu.

Bărbați, atunci când sunt singuri, pentru a comunica în rețelele sociale și forumuri, viziona filme, foarte diferite, de multe ori ceva care este inconfortabil să se uite la copii, soția, dacă există din nou o astfel de muzică ogranicheniya.Slushayut fără restricții.

Joaca jocuri pe calculator. Angajate, roire cu instrumentele și tehnologia, ceva curs de normalizare, repararea, îmbunătățirea, inventa (talentat) .Zvonyat vorbesc cu prietenii sau le puteți apela pentru a vizita și au început deja să continue împreună clase :) dar asta e altă poveste.Copiii, în funcție de vârstă sau angajate în aceleași lucruri adulți ar putea face (sper copilul nu va accepta alcool în contextul „o odihnă de la singur acasă“) și nu va fi bibelouri excesiv de alimente nocive (sper ca copilul dumneavoastră este în general ridicată astfel că nu va face nimic rău, mai ales în ceea ce privește sine, fie singur, fie cu cineva))

În cazul în care copilul este foarte tânără, dar deja în măsură să stea o jumătate de o oră, apoi vreau să cred că el făcea ceea ce i sa spus să se angajeze părinți (citit, vopsea, sculpta, joacă zaruri, păpuși, mașini și alte jocuri relativ sigure). Cel mai sigur și interesant planta să se uite la desene animate 20 minute (dacă sunteți sigur că nu intră într-o priză de putere, etc.)

Nu poți nega faptul că atât bărbați și femei (indiferent de starea civilă, dar mai des necasatorit), și adolescenți, care rămân singuri, adesea implicați în satisfacerea nevoilor sexuale nesatisfăcute și, astfel, eliminând stresul mental. Și acest lucru este, de asemenea, normal și natural.

Mulți numai vis de neatins „să fie singur într-o zi liniștită acasă.“ Nu, desigur, nu pentru totdeauna, dar a fost „un pic de odihnă.“

Ei bine, iti petreci timpul. )

Ltd. Eu sunt doar unul din casa))

Și am pornit muzica curățat camera, bucatarie fierte terci de grâu.

apa încălzită în cazan acum. când Dowar terci am de gând să cumpere)

Atunci când o casa este mai bine să facă ceea ce nu va face în altă parte, puteți merge în masca de față, în care ca un monstru, a viziona un film care a dorit mult timp să se uite.

Multe lecții) trebuie doar să decidă ce ne-ar dori să facă în primul rând), cel mai important, nu rata))