Ce să aducă la Soci ca suvenir idei, comentarii

Acest oraș poate da nu numai frumoase soarele și valurile turcoaz rece. Este suveniruri generoase și numeroase, care sunt prezentate ca un mărunțișuri destul de memorabile (de exemplu, magneți), și elemente destul de scumpe.Condiții de cadouri alegere

călătorii condimentată sunt dornici să își împărtășească experiențele și să dea câteva sfaturi, care este de a asculta:

  • Nu poți cumpăra tot ceea ce vine la îndemână, și ce crezi că va cădea. În primul rând, se poate rani carte de buzunar. În al doilea rând, este foarte posibil, examinând lucrurile în hotel, vă puteți da seama că jumătate dintre ei sa dovedit a fi de prisos.
  • Shopping trebuie abordată fără grabă și numai atunci când sunt în starea de spirit. În acest caz, într-adevăr poate cumpăra cadouri unice, pentru că, în primul rând se va gândi la valoarea lor estetică. Este mai bine pentru a evidenția această zi specială.
  • Atunci când se decide ce să aducă de la Soci la o anumită persoană, este recomandabil să ne amintim despre interesele și hobby-urile lor, atunci exact ca un cadou.
  • Cu suveniruri scumpe (haine, bijuterii) trebuie să fie foarte atent. La urma urmei, nu este suvenir plăcut de prețul său, și anume realizarea că vă amintiți despre chiar și departe de casă, în vacanță, și doresc să împartă particula de căldură, exotice și o stare de spirit de vacanță bună.

Ce să aducă la Soci ca suvenir idei, comentarii

Suveniruri de la Soci: ce să aducă?

Cât de mulți oameni, atât de multe idei. Toată lumea decide pentru ele însele ce pot fi aduse de la Soci. Cu toate acestea, în funcție de comentarii mulți turiști, există unele lucruri pe care pur si simplu nu se poate ajunge în jurul valorii de atenția lor. Toate suveniruri pot fi împărțite în două grupe majore:

  • Gastro. Tot felul de bunătăți, care este faimos pentru Soci.
  • Nu gourmet. lucruri mici și drăguțe pe care le va aminti de mare și oraș.

Măreț Soci și delicatese

Aceste daruri de pe coasta Marii Negre ca in special pentru copii. Cu toate acestea, nu fiecare adult le poate abandona.

Deci, ce să aducă la Soci ca un suvenir comestibil?

  • Asigurați-vă că să acorde o atenție la churchkhela. Un tratament nu numai uimitor de delicioase, dar, de asemenea, foarte util. Conține proteine ​​și glucoză, grăsime vegetală și o mulțime de materie organică. Dulceața este adăugarea de nuci cu suc de struguri îngroșată folosind faina. Există o astfel de capodoperă culinară ieftine: de la 40 la 150 de ruble.

Ce să aducă la Soci ca suvenir idei, comentarii

Există trei suveniruri de la acest grup, care ar trebui să fie discutate separat.miere de sud Neobișnuit

Cel mai adesea, acest oraș stațiune este dus la darul pe care-i un tratament. Chestnut miere este destul de scump - aproximativ 700 de ruble. Review-uri indică faptul că are un gust special, amărăciune simțit în ea. Cu toate acestea, în aceasta constă unicitatea.

Puteți achiziționa și APITONUS - un alt fel de miere. Dar ele nu ar trebui să fie abuzate. Se dizolvă o linguriță în apă caldă și să ia înainte de mese. Acesta intareste sistemul imunitar si ne salva de multe boli.

Ce să aducă la Soci ca suvenir idei, comentarii

Pentru cei carora le place petrecerea de ceai

Nu știi ce poate aduce la Soci, ca un cadou? Și ce nu-ți place ceaiul Krasnodar? Soci - orașul nordic, în cazul în care plantațiile de ceai. Achiziționarea unui produs poate fi în magazine sau în timpul unei excursii la casa de ceai. Pe plantația, nu doar vorbim despre colectarea și producția, dar, de asemenea, vor fi tratate la prăjituri delicioase, nuci, miere și, desigur, bea parfumat. Puteți să acorde o atenție la alte soiuri, „Matsestinsky“, „Dagomys“.

Crede-mă: adevărul în vin

Veridicitatea acestei fraze celebru înțeles de la Soci. Mai ales produse pretuite aici „Krasnaya Polyana“ fabrică, în cazul în care băutura originală produsă. De exemplu, „vinurile Kubanului“, „Dionysos“. Orasul are doua sali de degustare - „Fanagoria“ și „Arcadia“. Acolo puteți gusta diferite soiuri și alegeți pe cele care vă plac cel mai mult. Recenzii condimentată călătorii recomanda cumpararea de vin nu în magazine (chiar de proprietate), precum și în fabrici, în cazul în care organizate excursii speciale.

Cadouri tema Olimpice

În ciuda faptului că Jocurile Olimpice au fost mult timp a avut loc în orașul o mulțime de cadouri, acesta este asociat cu ei. Ce să aducă la Soci? pălărie popular în formă de urși, păsări, leoparzi, adică acele animale care au fost simboluri ale evenimentului sportiv. figurine din ceramică, icoane, cutii cu imaginea lor - toate acestea pot trece aroma fostului oraș olimpic.

Ce să aducă la Soci ca suvenir idei, comentarii

Bonists și numismați mai ales ca bancnote comemorative cu o valoare nominală de 100 ruble și monede. Un colecționarii de timbre vor fi încântați de un set de mărci, care a fost produs special pentru Jocurile Soci. Pentru a le găsi, nu este atât de ușor, dar nu știi niciodată, dintr-o dată ai noroc.

O mulțime de cadouri, bun și diferite

Turiști care doresc să cumpere și produse, care amintește de mare. De exemplu, puteți cumpăra plăci cu un design de mare, Marea Neagră cu carduri prosoape, sticle sub forma de delfini cu apă de mare, magneți cu simbolurile orașului, scoici uriașe sau articole din ele. Cu toate acestea, oamenii de creație fac de multe ori propriile lor capodopere de pietricele si scoici.

Ce să aducă o fată de la Soci? Acesta poate fi un tricou luminos cu inscripția, care astăzi este foarte relevant în acest oraș. Și puteți face-up. Multe magazine în produsele city vânzare de lux pentru îngrijirea părului și a pielii produse de parfumuri exclusiviste. Aceste bunuri nu se găsesc pe rafturile magazinelor din alte regiuni. Perfect voință de suveniruri și plante aromatice, cum ar fi ginkgo biloba. Aici puteți achiziționa, de asemenea, colecții de plante pentru baie.

Ce să aducă la Soci ca suvenir idei, comentarii

Dar părinții pot să placă un cadru elegant, cu propriile fotografii. Mai ales recomandat să acorde o atenție la produsele de ienupăr. Ele emană o aromă plăcută și sunt durabile.

Orice turist care decide ce să aducă de la Soci. Probleme cu alegerea de obicei, nu se pune, pentru că orașul oferă o mare varietate de opțiuni.

Ce să aducă la Soci ca suvenir idei, comentarii