Ce rasa de pisici este cel mai inteligent si afectuos

Ce rasa de pisici este cel mai inteligent si afectuos. Desigur, aceasta depinde de calitatile individuale ale fiecărui animal de companie. pisici de rasa este inteligent, loial si afectuos. Pe de altă parte, crescute special, în funcție de caracteristicile de reproducție de rasă specifice, și reprezentantul său neprietenos și absolut nu legat de proprietar. Motivul pentru care trebuie căutate în particularitățile de îngrijire a animalelor sunt luate în considerare dacă toate cerințele și recomandările experților este despre rasa. Și asigurați-vă că pentru a comanda, ar trebui să verificați starea de sănătate a unui prieten cu patru picioare. Cu toate acestea, în cazul în care a avut loc concursuri pentru titlul de pisica mai blând, sau pisica mai inteligent, care ar câștiga?Deci, ce rasa este cel mai destept pisici:

 1. Sphinxes - recunoscute de mulți experți cele mai inteligente. În plus, faptul este creaturi loiali si sociabila. Ea îi diferențiază de alți membri ai pisica mondială pătură minimă de lână.
Ce rasa de pisici este cel mai inteligent si afectuos
Sphinx
 • Balinez pisica - semi-longhair, de dimensiuni mici și mijlocii. animale de companie foarte sociabil.
  Ce rasa de pisici este cel mai inteligent si afectuos
  pisica balineză
 • Pisica Bengal - un hibrid de pisici sălbatice leopard asiatice si pisicile cu parul scurt obișnuite. Animal receptiv, dar cere același lucru de la proprietar. reprezentanții rasa au nevoie de o comunicare regulată cu proprietarul său.
  Ce rasa de pisici este cel mai inteligent si afectuos
  bengalez
 • Munchkin - par scurt și cu părul lung, korotkolapye. Este extrem de curios. Pisoii și pisici adulte place să se joace cu oamenii din gospodărie.
  Ce rasa de pisici este cel mai inteligent si afectuos
  Munchkin
 • Pisica Oriental - sunt reprezentanți ai Shorthair și longhair, trei sute de tipuri de culori, dar întotdeauna cu ochi verzi. Sociabil, dar sensibil individuale, foarte atașat de stăpânul său. Aceasta rasa apartine de Est Shorthair - rasa crescute artificial prin încrucișarea pisici siameze cu alte shorthair, care sunt selectați pe culoarea blanii.
  Ce rasa de pisici este cel mai inteligent si afectuos
  pisica Oriental
 • Siamez - temperamental și inteligent. Are un fel de caracter feline, este ușor de a jigni. Acesta a fost retras prin natura și domestice în cele mai vechi timpuri.
  Ce rasa de pisici este cel mai inteligent si afectuos
  siamez
 • pisici balineze - strat de lungime medie, lungimea părului de pe coada. Acest lucru grațios și sociabilă frumos. Ele sunt numite pe bună dreptate, pisicile - însoțitori.
  Ce rasa de pisici este cel mai inteligent si afectuos
  Koto Bali
 • Culoare punct Shorthair pisica - rasa, obținută ca urmare a selecției de lucrări din Siamezei, British shorthair și pisici persane. Bob este o pisica Himalaya - o frumusețe cu părul lung, cu caracter încăpățânată.
  Ce rasa de pisici este cel mai inteligent si afectuos
  Culoare puncte
 • Havana Brown - hibrizi siameze si British Shorthair american sau negru. Ei inimitabil ochii de smarald și o abilitate extraordinară de a se adapta, chiar și în condiții dificile. Ele pot coexista perfect cu alte animale, chiar și câini.

  Ce rasa de pisici este cel mai inteligent si afectuos
  Havana Brown
 • pisici Javanezi - o încrucișare între Shorthair orientale și pisici rase încrucișate balineze. animale de companie inteligent și drăguț. Ele sunt caracterizate prin culoare strat neconvențional.

  Desigur, această evaluare nu înseamnă că reprezentantul rasei trebuie să fie inteligente. Iar conceptul de o pisică bună pentru mulți înseamnă un sistem flexibil și onest - în sensul să nu ia produse, fără permisiune și face Skoda. Mult mai importante calități este devotament, comunicativ și animale de companie afectuos.

  Cel mai afectuos

  Primul loc de pe dreapta aparține rasei Siberian. Reprezentanții sunt foarte atașați puternic la gazdă sau hostess, loialitatea lor poate fi descrisă ca fiind cele mai frumoase epitetele. Pisicile au parul lung, acestea sunt destul de mari, ei pot cântări până la optsprezece kilograme.

  Locul al doilea în pisicile persane, ele sunt foarte amabili și foarte atașat la persoana principală din viața mea. Ele sunt dificil de a provoca agresiune. serile de iarnă rece poate fi în lumina reflectoarelor.

  Al treilea loc este ocupat de sfincși. Aceste animale nu le place să fie singur și poate fi afectuos, chiar si cu strainii. Ei au nevoie de căldură și la propriu și la figurat.

  Locul al patrulea în pisicile thailandeze. progenitoare lor sunt pisici siameze. Acesta este un adevărat prieten cu blană, credincios, blând și bun. Ele sunt active în mișcarea grațioasă.

  Locul al cincilea este de a oferi Maine Coon. pisici Maine Coon sunt prietenoși și bine du-te pentru familiile care au copii mici, deoarece acestea sunt active si jucause, dacă le gestiona în mod corespunzător - destul de îmblânzit.

  Locul al șaselea la pisici Manx neobișnuite nu au nici o coadă, dar bunătatea și devotamentul ei nu dețin. Dacă va câștiga încrederea Manx pisoi, vei avea un prieten minunat.

  Locul al șaptelea în birmanezi. Ele pot accepta un străin în condiții de siguranță. Fond de copii, permițându-le să, uneori, un pic mai mult decât este necesar. Aceste pisici sunt cunoscute de toarce, care nu le place să fie singur pentru o lungă perioadă de timp.

  Locul al optulea aparține regdolly (în traducere din limba engleză - „păpușă“). La animale, nu există practic nici o agresiune. Aceste pisici sunt potrivite pentru persoanele singure sau familii cu copii mici și activi.

  Al IX-lea a meritat pisica albastru rusesc. Nu este adevărat că aceste pisici pe cont propriu, acestea sunt doar foarte mult timp obișnuiți și eyeing proprietarul său.

  Ce rasa de pisici este cel mai inteligent si afectuos
  Cat Albastru rus

  locul al zecelea pentru pisici etiopiene. Acestea sunt o mare kontachat cu oaspeții și fericit să se joace cu copii. Copilul va fi incantat de această „jucărie vie“.

  Locul al Xl-lea ar trebui să se acorde pisici birmaneze. Ei iubesc stăpânul lor, și pentru atenția să fie dispuși să-l plătească cu generozitate. Le place să „chat“, publicând o gamă largă de sunete.

  Locul al XII-lea în Shorthair exotice. Animalele sunt foarte îmblânzi, lent și blând, bun venit întotdeauna atenția de la proprietar.

  Ce rasa de pisici este cel mai inteligent si afectuos
  Shorthair exotic

  Locul al treisprezecelea la pisici siameze, care pot fi loial și foarte afectuos nu numai, dacă vă acordă suficientă atenție pentru ei, iar ei nu vor fi pedepsiți fizic. Deși, uneori, este extrem de dificil de a animalelor de companie sperios.

  Locul paisprezecea pentru Cornish si Devon - Rex. Acesta este un foarte jucaus animale care cele mai multe dintre poantele de timp. În cazul în care casa ta are o copii răutăcios, atunci ei ar putea face prieteni, și va avea o mare de timp împreună.

  Locul al cincisprezecelea a fost dat la Scottish Fold. Pisica nu a mână în sensul convențional. Ea este foarte atașat de stăpânul său, dar preferă să fie aproape, dar nu și pe mâini sau genunchi. Excepția, în cazul în care animalul consideră că este necesar pentru a elimina excesul de stres, cu un iubit. Nu doare copiii, chiar și în răspuns.

  Ce rasa de pisici este cel mai inteligent si afectuos
  Scottish Fold

  Locul este ocupat Sixteenth Neva Masquerade pisica. Acest blând, dar fiind reținut. Plictisit infinitul, dar sentimentele mele nu vor fi încălzite. Foarte bine cu copiii.

  Ce rasa de pisici este cel mai inteligent si afectuos
  Neva Masquerade pisică

  Și un alt aspect care interesează mulți oameni care au cele mai placute la atingere parului. Mulți oameni dau naștere la pisici pentru accident vascular cerebral liniștitor seara, când mâna este scufundată în păr pentru animale de companie si agitatia zilei rămâne în trecut. Astfel, pisica persană în această privință inimitabil. În Cornish Rex, lână, seamănă cu un pluș moale. De asemenea, se evidențiază lână pisica Thai pufos, care este foarte matasoasa. Această listă este departe de a fi exhaustivă. Acestea sunt doar primele trei, care pot fi suplimentate.

  concluzie

  Vom discuta cu tine ceea ce pisici și pisici cel mai mult, cel mai bun, cel mai bun. Ce rase sunt mai prietenos si sociabil. Dar, cel mai important, ceea ce ar fi tu și casa ta a fost stabilit contacte cu animale de companie și animale de companie a devenit membru cu drepturi depline al familiei. De rasă pură pentru animale de companie inteligent va avea toate calitățile și aptitudinile necesare, dacă ai aduce dreptul său. Desi pisicile, ca si oamenii, au un caracter diferit și au anumite caracteristici individuale. Pisica poate fi bine inteligent, și bine în același timp. Este demn de remarcat faptul că Sfinxului și pisicile siameze au fost pe ambele liste - și am constatat foarte afectuos si inteligent.

  fapte interesante: importantă caracteristică a unor pisici este proprietatea lor nu provoacă alergii. Astfel de animale includ sfincsi, care, în principiu, este clar și ușor de a explica fiziologia lor. Și nu este surprinzător, pisica javaneze au, de asemenea, calități pozitive similare. Deci, ce se întâmplă dacă sunteți alergic la un membru al familiei, încă mai au o șansă de a avea un pisoi.