Ce poate face o fată

Acesta va fi cel mai probabil, despre relația dintre băieți la fete.

Pentru a începe cu, toate fetele spun odnostayno tipi se presupune că toate „Kazlu“ astfel. syakie. atitudine rea și tot ce. Dar, pe fond. Atunci când un tip se indragosteste de ceea ce face? El încearcă să rămână mai mult timp lângă ea, vorbesc, chat, flirtează, face cadouri. și anume atenție. Ce este o fată de a face? Odată ce nimeni nu se întâmplă nicăieri. În așteptare de așteptare „uita-te în jurul valorii de colț“, apoi la visare acasă a ceea ce este el rece. Cap și au o mulțime de trăsături pozitive de caracter, și tot ce poate fi găsit în persoana unui pozitiv și atractiv. Apoi, ei încep să vorbească și să vorbească și totul. Aici apoi colaps toate vis adus de departe. ceva contrived pe care nu a fost. Dar, în paralel cu tipul ăsta este un alt - care nu poate fi atât de bine, „caracteristicile“, ci participă. De obicei, nu este vizibil pe fundalul faptului că ea a ales.Fetele nu ajunge să cunoască în primul rând, dar după ce am trăit împreună s-ar putea spune: „Mi-am petrecut pe tine cele mai bune anii mei“ - nu a putut fi îndeplinit și nu sa întâlnit și nu locuiesc împreună. Orice persoană are propria lor alegere.Fetele doresc, ceea ce ar înțelege ei dintr-o privire, vorbind în ghicitori și indicii subtile și ofensați dacă tu, atunci nu le înțeleg. Și nu doresc să explice în continuare ce se întâmplă.

Fetele care caută bogat și bogat. Așa cum se spune tot gotovenkoe. Acest fapt ridică întrebarea: „Ce-ai făcut pentru a se asigura că acest om a devenit așa cum este ea acum“ (Bogat și bogat). Ce vei face atunci când banii se termină, sau va da faliment? - răspunsul este simplu. Pleacă! Iar dacă banii nu este un om tânăr odată ce el a etichetat „ratat“. Toate pentru că în țara noastră - nimeni nu vrea să investească energie și resurse în proiect pe termen lung - toata lumea vrea totul acum. Dar, tovarăși - nu este o afacere, și dragoste, care se bazează pe sentimente, înțelegere reciproc și respect. Și cine este în căutarea pentru toate gotovenkoe - este lăcomia.

Se pare că prioritățile fetele nu sunt chiar de la început. Toată lumea spune că țăranii vor doar sex. Nu numai. Doar că oamenii au nevoie cel mai mult. De exemplu: aproximativ la fel ca și femeia pentru a face cumpărături odezhdy.Da și pentru că sexul feminin, de asemenea, are nevoie de ea. Dar aceasta nu este o fată normală nu ar fi primul pentru a sari pe tip,

Deci, se poate da o fata un tip decât sexul și afecțiune?