Ce o rola pentru vopsea vopsea latex tavan, iar alegerea dreptul de tehnica

Astăzi, a dezvoltat o serie de soluții la problema, care este colorat suprafețe de compuși solubili în apă. Una dintre ele este utilizarea rolei, este important nu numai pentru a alege dreptul de vopsea, dar instrumentul în sine, care pot fi realizate din materiale diferite. Puteți aplica și o perie regulat, dar pensulei va fi prea vizibile, acest plafon nu este acceptabil pentru finisare. Suprafața va arata inegal colorate. Cu toate acestea, pentru a renunța la utilizarea pensulei nu este necesară, deoarece este necesar pentru colorarea spații înguste și colțuri.selectarea role

Ce o rola pentru vopsea vopsea latex tavan, iar alegerea dreptul de tehnica

Dacă înainte de a exista o întrebare cu privire la modul în care o rolă pentru vopsea vopsea latex tavan, ar trebui să ia în considerare instrumentele disponibile pe piață astăzi. Partea de lucru a rolei poate fi Alte materiale de acoperamante, velur sau spumă. Prețurile pentru aceste produse nu sunt foarte diferite unele de altele și poate induce în eroare consumatorul. În ciuda acestui fapt, instrumentele diferă, iar rola selectată va fi în măsură să afecteze calitatea colorării.

Dacă sunteți chinuit de întrebarea cum o rolă pentru vopsea vopsea plafon latex, ar trebui să acorde o atenție la experiența celor mai mulți consumatori, care subliniază faptul că cel mai bun mod de a se dovedi produsul cu filamente care formează gramada. role de cauciuc Spuma nu poate fi comparat cu produsul de lână, din cauza capacității de mare pentru a absorbi cerneală, astfel încât compoziția se acumulează pe suprafața tavanului și se pot forma bule. Dar rogojini instrumente sunt capabile sa capteze, prin urmare, este exclusă de această problemă nu este atât de mult de vopsea.

Dacă este necesar, colorarea de suprafață mare este necesar să se acorde prioritate unei role largi, care se va finaliza lucrările în mai puțin timp. Din speciile de suprafață tratată va depinde de lungimea nap sculei vopsea. Dacă decideți să utilizați vopsea ignifugare, cel mai bine este de a utiliza spumă sau scutecelor opțiuni. Dacă încă mai gândesc la modul în care o rolă pentru vopsea vopsea latex tavan, cel mai bine este de a alege produsul care nu lasă scame, firele care au o lungime medie. În acest caz, să nu fie în măsură să realizeze o astfel de absorbanta de cerneală impresionant, astfel încât să puteți provoca cu ușurință a compoziției la suprafața unei zone de mare. Dar un pui de somn scurt poate și nu, lăsați un spațiu.

consultanță de specialitate

Ce o rola pentru vopsea vopsea latex tavan, iar alegerea dreptul de tehnica

În cazul în care suprafața de plafon interior are o textură aspră, trebuie să acorde o atenție la produs cu un pui de somn lung, numai cu ajutorul lui va fi capabil să acopere întreaga textura, umplerea adâncitura. Instrumente de spumă și se recomandă să nu utilizeze, acest lucru se aplică și în cazul în care mânerul este atașat cu șuruburi, pentru că astfel de soluții pot fi ușor deteriorate.

Verificarea calității

Ce o rola pentru vopsea vopsea latex tavan, iar alegerea dreptul de tehnica

Multe expertul de reparații acasă înainte de a gândi despre modul în care o rolă pentru vopsea vopsea latex tavan. Este important ca atunci când fac cumpărături pe cont propriu pentru a fi în măsură să verifice calitatea instrumentului. În acest scop, acesta este fixat în mână și partea de lucru a acestui nu ar trebui să fie deformate. Este important să se acorde o atenție la cusătura, care nu are o interfață explicită. Dacă este încă acolo, banda poate fi lăsată la momentul pete pe suprafata. Expertii recomanda pentru a trage firele de păr care nu trebuie să se retragă. În caz contrar, elemente vor rămâne pe suprafața vopsită, rasfatul aspectul.

instrumente de pregătire

Ce o rola pentru vopsea vopsea latex tavan, iar alegerea dreptul de tehnica


Atunci când este ales rola pentru tavan, trebuie să aibă grijă de feluri de mâncare disponibile pentru utilizare cu instrumentul. Dacă doriți să obțineți un rezultat pozitiv, cel mai bine este să renunțe la utilizarea găleți convenționale. Utilizați numai o tavă specială, care este destinat pentru suprafețe de colorat. Printre altele, este necesar să se pregătească un tub telescopic, care ar elimina utilizarea schelei. La urma urmei, nu fiecare om bun la toate din arsenalul există scări și alte dispozitive similare. Dar, cu ajutorul unui tub telescopic, puteți ajunge cu ușurință locuri inaccesibile.

Mai multe detalii despre fiecare soiuri șirag de mărgele: spumă

Ce o rola pentru vopsea vopsea latex tavan, iar alegerea dreptul de tehnica

Acei consumatori care se gândesc la o rolă mai bine să ia în considerare toate opțiunile, inclusiv produsul ar trebui să fie spuma. Principalele sale avantaje sunt costuri reduse și accesibilitatea, precum și posibilitatea de a ridica produsul dintr-un material de textură diferită. Expertii recomanda sa acorde o atenție la densitatea spumei, care conferă rezistență la stres mecanic. Prin achiziționarea un astfel de instrument, trebuie să fii pregătit pentru faptul că consumul de vopsea va fi majorat, pentru că, așa cum sa menționat mai sus, compoziția spumei absoarbe volumul excesiv de mare. Dacă trebuie să proceseze o suprafață mare, suprafața poate dobândi o culoare neuniformă, deoarece vopseaua se va scufunda în spumă și bule vor forma.

Caracteristici roller velur

Ce o rola pentru vopsea vopsea latex tavan, iar alegerea dreptul de tehnica

Atunci când se decide cu privire la modul cel mai bine cu role pentru a picta vopsea plafon latex, poate doriți să ia în considerare produsele velur, care sunt potrivite pentru suprafețe netede și chiar. Acest material este sintetic și este mai ieftin în comparație cu mohair cu role. Aparentă Avantajul velur este rezistenta la efectele adverse ale solvenților. Dar comandantul utilizarea acestui instrument pot prezenta anumite inconveniente, care sunt exprimate într-un material de cerneală slabă capacitate de absorbție. Pentru un strat neted și monocromatice va trebui să se scufunde instrumentul în soluția de prea multe ori, aceasta poate fi inconfortabil.

Caracteristici pufoase role

Ce o rola pentru vopsea vopsea latex tavan, iar alegerea dreptul de tehnica

Vopseaua plafon cu role poate fi realizată cu un instrument care are gramada. Pentru suprafețe dure este cel mai bine să rămână pe produs cu fire lungi. Baza materială va afecta costul. Astfel, role de pâslă naturale și blănuri sunt mai scumpe în comparație cu înlocuitori artificiali. strat de calitate va determina rezultatele de colorare, astfel încât să nu vă zgârciți pe instrument. După cum arată practica, gramada are unele avantaje, este capacitatea de a regla absorbția de vopsea, vopsea decorativa de lucru pentru a efectua, precum și posibilitatea de a crea o acoperire uniformă a suprafețelor poroase și rugoase. Este demn de amintit că lucrările decorative cele mai bune obținute cu ajutorul unei role pui de somn scurt. Și dacă preferați un material natural, instrumentul va servi mai mult de o reparație.

Metodologia lucrării

Inainte de vopsire vopsea plafon latex, acesta trebuie să fie diluat la consistența dorită, urmând recomandările din instrucțiunile. Cel mai adesea necesită adăugarea de apă în proporție de zece la sută. Orice ar fi fost, este necesar să se amestece compoziția proprie, folosind un burghiu cu un atașament. Nu este nevoie să se aplice pentru perna, prin care aplicarea grundului. Pentru vopsele pe bază de apă este cel mai bine să utilizați un nou instrument de componentă sau proces de schimb. Dacă se confruntă cu problema cum să picteze plafonul vodoemulsionkoy, atunci ar trebui să știți că dip complet instrument nu ar trebui să fie, ar trebui să fie doar puțin dunk. Compoziția trebuie să fie distribuite uniform pe stratul de suprafață, această rolă este rulat pe tavă, dar nu și pe suprafața tavanului. În cazul în care nu se uda partea de lucru a rolei uniform, va rula în NU, zone în care se vor forma pete.

consiliere profesională

Înainte de a începe să picteze suprafața tavanului trebuie să fie instruit pe orice porțiune a unui perete sau o bucată de gips carton. Acest lucru vă va permite să evitați multe greșeli.

Procesul de lucru

Începe să picteze tavanul trebuie să fie exclusiv în timpul zilei, cel mai bine este de a utiliza în continuare iluminare suplimentară. Ai nevoie pentru a începe munca de la colțul de departe sau de partea laterală a ferestrei, se deplasează spre ușă. Vopseaua trebuie aplicat cât mai uniform posibil, procesul nu trebuie amânată. Aplicarea ar trebui să fie puse în aplicare în fâșii paralele, fiecare urmând să se suprapună cele anterioare 100 cm. Suprafata vopselei trebuie să frece cât mai bine posibil, având grijă să-l păstrați usucă pe margine.

Când comandantul nu este recomandat pentru a detașa rola de pe suprafața tavanului, iar compoziția consumului de presiune controlată. Din când în când, este necesar să se îndepărteze de la porțiunea care urmează să fie acoperite pentru a se asigura că nu a format dacă nu, o zonă. În cazul în care astfel de erori toate au primit deja, să stabilească apoi le va fi pe tehnologii de măcinare suprafete vopsite cu șmirghel, cu un număr mai mare. Fiecare strat ulterior este aplicat perpendicular pe precedenta, dar aplicarea ei trebuie să fie efectuată numai după uscarea completă a cernelii.

concluzie

Fiecare maestru înainte de orice lucrare este de a reflecta asupra faptului că trebuie să picteze tavanul apartamentului. Printre instrumentele necesare pentru alocarea unei role, recipient și o perie. Este de dorit ca trusa de înlocuire cu role a fost aplicat straturi. Acest lucru va facilita efectuarea lucrărilor, precum și să elimine necesitatea de a re-vizita magazinul este deteriorat straturi. Puteți alege rola chiar și cu limitatoare, precum și autoritățile de reglementare. Prezența acestor membri auxiliari crește costul sculei, dar facilitează procesul de lucru.

Ce o rola pentru vopsea vopsea latex tavan, iar alegerea dreptul de tehnica