Ce miros nu le place pisicile

Pisicile au un miros delicat și mirosuri distinge la o distanță semnificativă de la sursa. Această funcție este utilizată pentru a proteja diferite părți ale apartamentului sau a altor spații de la atacuri animale nedorite. Pisicile „curios“ și ar trebui să exploreze și să miroasă și un gust tot ceea ce este în casă. Ei nu au nici o „rușine“ va fi dormit pe pat. există plante de interior, utilizate ca toaleta locuri nepotrivite, lasand parul de pe canapele, etc. și îi împiedică să penetreze bariere fizice nepotrivite. Cel mai simplu mod de a utiliza repellente, mai ales știind cum mirosul repels pisici.Ce miros nu le place pisicile

Timp de mulți ani, am studiat răspunsurile pe animale la diferite agenții patogeni, iar astăzi se știe ce fel de miros nu este ca pisicile și pisicile. Substanțele care combat animale și provoacă ostilitate, sunt rare. Mai mult decât atât, utilizarea de agenți patogeni nu ar trebui să fie percepută negativ de simțul uman al mirosului și afectează sănătatea lui.

Ce miroase nu le plac pisicile

Cercetatorii au descoperit toate cele trei produse care sunt pur emit un miros neplăcut pentru pisici:

  • • rădăcină de ulei. Extrase din aceeași tufiș. Puteți utiliza plantele de ramură, plasându-le în jurul subiectului. proprietăți repelente cunoscute Ruta încă din Evul Mediu. Înseamnă că trebuie să se aplice cu precauție, deoarece contactul uman cu planta poate provoca o erupție cutanată;
  • • Raw ceapa rasa. Bec pentru o lungă perioadă de timp lasă un rău pentru pisici și imperceptibil pentru miros uman;
  • • Oțet. Substanța cea mai accesibilă și eficientă. oțet miros irită nazale hipersensibili hrană pentru animale și acționează pentru o lungă perioadă de timp.

În cazul în care aceste produse nu pot fi folosite din cauza incompatibilității personale, există și alte rețete a preveni pisici la site-uri interzise. pisici Miros repelente poate fi obținută prin prepararea amestecului, utilizând următoarele ingrediente:  • • ulei de lamaie - 10 picaturi;
  • • Ulei de rozmarin - 20 de picături;
  • • Apa - 1L.

Soluția a fost bine amestecate și pulverizare. Suprafețele trebuie să fie tratate cu o anumită frecvență a animalului dat seama că sentiment bun la acest punct nu-l găsesc.

Protejarea plantelor în grădină. Ce miros frică de pisici

Pentru protecția zonelor deschise, cum ar fi plantele din grădină. Puteți utiliza piei sau ulei de citrice, mirosul de care, potrivit observațiilor populare, prea neplăcut pentru pisici. În plus, se recomandă utilizarea de medicamente pentru gradinari care contin urina animalelor de pradă, care sunt inamicii naturali ai familiei pisica. Aceste repelente sunt produse sub formă de solide granulare și spray-uri și pot fi aplicate într-un mediu deschis, fără limitări. Plantarea în lavandă grădină, Coleus canin si menta poate ajuta, de asemenea, în lupta împotriva acestor tovarăși umane.

Utilizarea de uleiuri esențiale

Uleiuri aromatice miros excita pisici și pisici un sentiment de dezgust, chiar dacă o persoană este emoții plăcute și poate fi bun pentru sănătate. Această proprietate poate fi utilizată în mod eficient, având în vedere că substanțele obținute din materialul vegetal și nu conține substanțe sintetice. Extracte de lămâiță, levănțică, frunze de menta, coaja de portocala si lemongrass, resping pisicile și absolut non-toxice. Iubitorii de animale, din experiența mea, să înțeleagă exact ceea ce mirosul nu poate tolera pisicile și preparate formulări speciale pentru a acționa asupra lor. Amestecul cel mai simplu este preparat ca o soluție apoasă de ulei esențial, care este apoi pulverizat cu ușurință în locurile potrivite. Pe lângă pulverizare bile de bumbac pot fi utilizate prin pulverizare pe ele cu o soluție dintr-o pipetă sau șters cu o cârpă umedă loc, pre-umezită într-un ulei eteric.

O altă metodă populară este de a prepara un decoct de plante medicinale. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie pentru a lua frunze de rozmarin, lavanda si piper cayenne, a pus în apă și se fierbe timp de 5 minute. Bulionul rezultată se răcește și se aplică prin pulverizare pe suprafață. O astfel de compoziție nu va afecta plante de apartament, mobilier și haine, dar animalul de companie va fi de partea lor. Aceste formulări autoproclamați nu garantează rezultate, dar de multe ori experienta ajuta si sunt complet inofensive pentru om.

Ce miros nu tolerează pisici

Iubitorii de pisici s-a observat că masculii de multe ori nu pot tolera mirosul unor produse lactate. dezgustul de animale se referă la lapte și lapte acru, dar mulțumit absoarbe brânzeturi.

produse industriale

industria mijloacelor Made pot conține substanțe care provoacă reacții alergice la animale și alte efecte negative. Cumpărarea preparate din fabrică necesare pentru a studia cu atenție instrucțiunile de utilizare și contraindicații atât pentru oameni cât și pisici.