Ce miroase nu le place pisicile și cum să le lupta obiceiuri proaste

Ce miroase nu le place pisicile și cum să le lupta obiceiuri proaste
Ani de cercetare au permis oamenilor de stiinta pentru a determina ce miroase nu le place pisicile și pisicile. Proprietarii de animale știu cu siguranță că ei au un fin simt al mirosului, animalele sunt curios: toate studiu, adulmece, gust produsele. Unele mirosuri adora, iar unele nu pot tolera.mirosurile repelente în lupta împotriva obiceiuri proaste de pisici

Pentru a intarca pisicile de la obiceiuri proaste, este necesar să se pună „bariere aromatice.“

Este important să ne amintim pisicile repulsive pot fi neplăcute nu numai pentru animale, dar, de asemenea, pentru proprietar, astfel încât să doriți să faceți prevenire cu grijă. Deci, ce se tem de mirosul de pisici, deoarece aceste informații pot ajuta la respingerea de la anumite locuri?

Proprietarii de mirare de multe ori ceea ce miroase a descuraja pisici - să nu gadili nu zona marcată a apartamentului, răspunsul este simplu: mirosul de citrice, rozmarin, lavanda. Este rezonabil să se adauge la apa pentru spălarea pardoselilor uleiuri esențiale de citrice, scorțișoară sau lavanda, dar principalul lucru este să nu exagerați cu proporțiile.

Protejarea plantelor în țară, într-o casă privată

Ce miroase nu le place pisicile și cum să le lupta obiceiuri proaste
Gradina poate fi plantate printre plante sau menta rue, ele vor servi ca un Repeller natural pentru pisici și înfrumuseța site-ului. De asemenea, pentru a proteja teritoriile în aer liber sunt perfecte pentru piei de fructe citrice sau produse pentru grădinari. Puteți prepara un decoct de plante: rozmarin, lavanda, ardei iute. instalațiile de prelucrare Solution, mobilier, îmbrăcăminte, animale de companie le va primi. Rezultatul nu este garantat sută la sută, dar bulionul ajută în multe cazuri, și este complet sigur pentru oameni.Ce să faci când pisica se golește pe patul proprietarului?

Există mai multe motive pentru un astfel de comportament indecent pentru animale de companie. Familiarizarea cu ei, va ajuta sa scapati de obiceiurile proaste ale animalului.

  • Protest privind circumstanțele specifice. Dacă pisica cu ceva nu este de acord, el va apărea stres. De-a lungul timpului, animalul de companie este folosit, dar va continua să facă lucruri rele.
  • Ce miroase nu le place pisicile și cum să le lupta obiceiuri proaste
    Un alt motiv pentru care un rahat de pisică în pat - o boală a sistemului urinar cu durere. Pentru a evita o senzație neplăcută, o pisica doar schimbă tava pe un loc moale, cald.
  • Pisoi face astfel de lucruri, pentru că el a folosit pentru a dormi pe pat, dar nu au învățat încă locul unde tava sau frică să sară din pat în sine.
  • Pisicile sunt animale foarte curate, așa că, dacă dintr-o dată ea căcat pat, trebuie să se spele tava, sau schimba în mixul său.
  • Întrebarea de ce pisica face pipi pe pat, îngrijorat de proprietari, care acordă puțină atenție animalului sau de multe ori lipsit de la domiciliu. Pet devine plictisit și singur. El începe să caute distracție și aventură.
  • proprietarii de pisici se tem. Ele pot scrie pe pat, deoarece acest teritoriu marca.
  • În cazul în care animalul a început să scrie pe pat, după ani de viață în casă, cel mai probabil din cauza bătrâneții.

Lupta împotriva „comportament indecent“ pentru animale de companie

Este necesar să se încerce să elimine factorii de stres, pentru a aplica tăvi suplimentare cu diferite umpluturi, arată dragoste și pentru a arăta atenție.

Ce miroase nu le place pisicile și cum să le lupta obiceiuri proaste
Suprafața patului este un tratament cu miros dezinfectant de lavandă. Linens spală cu soluție de lavandă. În tăblia pentru a pune cateva picaturi de ulei de lavanda.

Astfel, prin studierea problemei, care nu poate tolera mirosul de pisici cel mai mult, de multe ori tentant să răspundă: fructe citrice, dar să fie conștienți de faptul că există o intoleranță individuală la animale de companie. Dacă examinați animale de companie și alege parfumul dreptul la care este o atitudine negativă a tuturor, este astfel posibil să se ocupe de „sale obiceiuri proaste“, rezultatul nu va dura mult timp. Principalul lucru este că mirosul nu este dăunător pentru sănătatea umană și animală.