Ce mai bine să se spele ferestrele la domiciliu

Ce mai bine să se spele ferestrele la domiciliu

Spalare de ferestre este un proces care poate fi complexă și consumatoare de timp, în special în cazul în care acestea sunt situate în blocuri de apartamente, suficient de larg sau sunt dificil, în unele locuri. Este greu de găsit pe cineva care s-ar putea dori un proces, și dacă adăugați la acest divorț format după spălare, este uneori dificil să-l ia cu calm. Dar există modalități de a se asigura că ferestrele strălucea de curățenie. Puteți selecta moduri animale de companie și cele oferite de către producătorii de detergenți.Ce mai bine să se spele ferestrele la domiciliu - sfaturi și instrumente

Ce mai bine să se spele ferestrele la domiciliu
Orice animale de companie moduri curățatul ferestrelor, sunt ieftine și fiabile. Ei au o mulțime de adepți care laudă fiabilitatea lor.

Pentru unii oameni, chiar și cele mai avansate tehnologic agenți de curățare nu sunt adecvate, deoarece sfatul pe care a fost transmisă din generație în generație, ei preferă.

Și de multe ori ei merită o atenție, cele mai populare sunt:

Ce mai bine să se spele ferestrele la domiciliu
Cum să se spele ferestrele de la domiciliu, ceea ce acasă căi de atac sunt cele mai eficiente, considerăm mai jos

ferestrele mele cu oțet

Una dintre cele mai populare moduri de spălare de ferestre - este adăugarea de oțet în apă. Oțet îndepărtează perfect murdăria, grăsimi, praf și sticlă poloneză. Pentru a spăla geamurile cu oțet ar trebui să fie în apă simplă cu o soluție de curățare pentru a turna un pic de oțet. Pentru sticla scînteia, este recomandat pentru a le curăța de ziar alb-negru strâmt. Rigiditatea de hârtie și cerneală poate lucra minuni. Dacă vă simțiți mirosul de oțet, și este prea enervant, puteți utiliza în schimb un lichid de spălare a vaselor. Lichid spumogen se descurcă bine cu petele de grăsime, astfel încât să poată face față, de asemenea, cu ochelari murdare.

Detergent pentru ferestre cu lamaie

Ce mai bine să se spele ferestrele la domiciliu
De multe ori se dovedește că produsele alimentare sunt ideale pentru curățare. În spălat ferestre ajuta, de asemenea lămâie. suc de lamaie stoarse în apă, pentru a oferi o soluție care va ajuta pentru a curăța geamul murdar. Lemon are proprietăți de albire, se curăță și revigorant. Ferestre, se spală în această soluție, spumante curat și au un miros proaspăt.O astfel de soluție este turnat, de preferință, într-un flacon prin presare, care permite să se distribuie uniform cantitatea corespunzătoare de lichid pe sticlă. În cele din urmă, că ferestrele nu au divorțul, este necesar să se spele toate obicei prosop de hârtie albă, care nu lasă dungi inestetice.

Când de curățare, puteți adăuga, de asemenea, tesatura de apă balsam sau glicerină. Astfel, acoperirea formată pe sticla, care previne sedimentarea prafului. În plus, cutia miroase.

Cum să se spele ferestrele fără dungi?

Cum să se spele ferestrele fără dungi? Mai jos veti gasi cateva sfaturi utile.

  1. Nu este necesar pentru a curăța geamul în soare - apoi apa cu detergent se usucă rapid și este dificil de a lustrui suprafața sticlei. Este mai bine să facă acest lucru dimineața devreme sau după-amiaza târziu, când soarele nu este foarte uscat demachiant.
  2. Pentru a face mai ușor de locuri de muncă, trebuie curățat o parte a geamului vertical, iar celălalt pe orizontală. Apoi, uita la lumină ușor pentru a determina care parte a ferestrei are un divorț.
  3. Pentru sticla de lustruire perfecte ciorapi de nailon vechi. Nailon, din cauza structurii sale, indeparteaza perfect toate petele de pe sticla.

lichid de sticlă

Ce mai bine să se spele ferestrele la domiciliu
Producătorii ne oferă o mulțime de bani pentru spălarea ferestrelor, fără dungi. Fiecare dintre ele prevede că sticla va străluci ca nou, ele nu apar pete, iar acestea vor fi curate și transparente. Cele mai multe dintre ele sunt vândute într-o sticlă specială, cu un spray. Un astfel de lichid - aceasta este o soluție foarte concentrată, care este un amestec de apă, alcool, detergenți și parfumuri, care conferă un miros plăcut. Un avantaj al lichidului este de înaltă performanță și eficiență a sticlei de curățare sale. Consumul de astfel de fluid nu este mare, dar nu se poate compara cu remedii pentru respectarea mediului, pentru persoanele cu alergii astfel de instrumente nu sunt adecvate.

O alternativă la lichid este o spumă specială. Acestea diferă în primul rând în consistență. Spuma se aplică pe sticlă, nu curge, macerate și se dizolvă murdăria. Spuma pentru Windows este un instrument mai scump, dar nu e nimic în comparație cu confortul și efecte excelente. Este suficient o cantitate mică pentru a curăța toate de sticlă.

Șervețele

Un alt mod de a curăța sticla - l Șervețele pentru curățare sticla. Astfel de tampoane funcționează pe principiul de servetele pentru copii. Ele sunt impregnate cu agenți care îndepărtează murdăria de la ferestre de curățare. Ele nu sunt la fel de eficiente ca lichidul se consumă rapid, dar este ușor de utilizat. Pentru comoditate, cu toate acestea, va trebui să plătească un pic mai mult.

Ce mai bine să se spele ferestrele la domiciliu
Utilizarea tampoane nu au nevoie pentru a șterge geamul uscat cu hârtie sau un ziar, acesta este un alt avantaj al ei. În cazul lichid și spumă, această operație este necesară. Pentru a face acest lucru, prosoape de hârtie cel mai frecvent utilizate.

Această soluție este relativ ieftină, dar avem nevoie de câteva foi de prosoape pentru a curăța bine și uscați sticla. Se recomandă să se utilizeze, de asemenea, tampoane reutilizabile. Cele mai bune sunt microfibre de pânză cu impurități minore se pot manipula chiar și în formă uscată.

Astfel, ferestrele de curățare nu este la fel de simplu ca o întrebare ar putea părea la prima vedere. Cu toate acestea, ferestrele curate sunt mândria de fiecare casă, și toată lumina soarelui pătrunde prin ele în casă, ne compensând astfel de lucrări și costurile noastre. Sticla poate fi spălate cu detergenți, dar se poate folosi, de asemenea, metodele de bunicile noastre, care ne va costa mult mai ieftin. În plus, acasă căi de atac nu provoacă alergii și nu sunt dăunătoare pentru sănătate. Deși, desigur, produse chimice moderne fac acest proces mai ușor și mai rapid. Ca un compromis între tradiții vechi și noi tehnologii ar trebui să fie utilizate cu o cârpă microfibră acasă căi de atac. Astfel de tampoane sunt foarte eficiente.