Ce fel de structura tesatura subsol, utilizarea, fotografie de produs

Opțiuni de fotografie pânză

Compoziția și producția

Materiile prime utilizate pentru producția de subsol tipic 100% bumbac natural. In unele tipuri de subsol este permis pentru a adăuga un procent mic de fibre sintetice, în scopul de a spori rezistența și elasticitatea.Acest material a fost produs pe războaie de țesut folosind două tipuri de filamente - din fire convenționale este țesut așa-numitul primer - substrat și futernuyu (, slaboskruchennuyu vrac) firele utilizate pentru a forma lână pe partea greșită. Printr-o legătură specială (trăgând în buclă) de fir în vrac devine moale fleece pe interior, partea frontală are o, care seamănă cu întindere kulirnuyu densă și netedă.

Avantaje și dezavantaje

Ce fel de structura tesatura subsol, utilizarea, fotografie de produs

Subsol - pânză cald foarte confortabil pe partea greșită a fleece, atat de placut la atingere corpului. Fleece este moale, pufos și cald. Materia din bumbac natural are următoarele caracteristici:

În plus, materialul reține căldura foarte bine și ajută la menținerea cald. Aceasta este demnitatea lui și a deficiențelor pot fi observate unele caracteristici pe care ar trebui să fie luate în considerare în cadrul operațiunii:

  • sensibilitate la razele ultraviolete, sub acțiunea materialului distruse;
  • sensibilitate la temperaturi ridicate.


Subsol poate fi dublu-catenare și trehnitochnym în funcție de cât de multe filamente utilizate la fabricarea. Trehnitochny, la rândul său, poate fi lână subțire sau gros.

Densitatea materialului variază de la 170 la 350 de grame pe metru pătrat.

sfera de aplicare

Cele mai multe dintre toate, subsol este utilizat în industria ușoară. Performanțele sale este cel mai apreciat în fabricarea de:

  • îmbrăcăminte pentru copii. vestoane de încălzit, salopetă, pantaloni, salopete, veste - moi, calde, hipoalergenice și confortabile;
  • scutece pentru copii. scutec cald, moale și delicat evaluate pentru absorbția de apă, căldură și catifelare, precum și în scutecele nu se formează pliuri rigide care pentru sugari pielea delicată este foarte important;
  • îmbrăcăminte pentru copii. Pulovere, jachete, pantaloni, camasi, rochii si tunici sunt iubit de copii pentru moliciune, confort și părinții lor - pentru durabilitatea și ușurința de întreținere;
  • sport - pantaloni de trening, jachete calde, T-shirt de această chestiune și sunt evaluate pentru puterea lor special higroscopice;
  • haine de acasă - halate, pijamale, cămăși de noapte acasă confortabil și nu restricționează mișcarea, nu provoacă iritații.

Coase din subsol și începător ușor, este necesar doar să ia în considerare unele caracteristici. Când coaserea de a utiliza un ac special pentru Jersey unită și coase cusătură: un zig-zag dublu îngust sau cusătură dreaptă.

Pentru a fleece pe partea din spate nu este deranjat și nu confuz de cusut, aceasta poate fi acoperită cu hârtie absorbantă, care este apoi pur și simplu scos din cusătură.

Ce fel de structura tesatura subsol, utilizarea, fotografie de produs

Cât de des ați admirat rochiile fluide ale colegilor sau prietenilor, și a întrebat dacă acest material scump? Dar, vă sugerăm să evalueze nu numai costul, dar, de asemenea, toate avantajele calitative ale țesutului mikromaslo.

Pentru informații cu privire la modul de a combina avantajele de tesut polisatin materiale naturale și sintetice citiți mai departe.

Recomandări pentru îngrijirea