Ce este un teatru de origine, și de ce ai nevoie de ea

În cazul în care pentru a începe?

Principalele elemente ale teatrului de origine sunt:

Ce este un teatru de origine, și de ce ai nevoie de ea

Soluția cea mai potrivită pentru sistemul home theater este de a utiliza proiectorul. Datorită lui, puteți afișa o imagine de dimensiuni foarte mari. proiectoare moderne au caracteristici diferite și seturi de caracteristici, asa ca alege o tehnica destul de dificil pentru acasă. Acestea pot fi echipate cu matrice de rezoluție, acești parametri ajunge la rezoluția în 4K.Cu cât rezoluția imaginii afișate, superiorității calității sale - un astfel de model evident.

Cele mai frecvente tipuri de matrici utilizate în aceste dispozitive - l LCDiDLPmatritsy. Prima - mai ieftin tehnologie. Imaginea transmisă prin utilizarea acestuia, are o calitate scăzută. A doua tehnologie - o mai costisitoare și complicată. Avantajul este că imaginea de pe ieșire este mai bine. Nu uita tehnologia 3D, care este prezent în cele mai multe dintre aceste dispozitive, ele vor ajuta să plonja mai adânc în atmosfera filmului.

diverse lămpi instalate în proiector. Este necesar să se acorde o atenție la ceea ce puterea lor, contrastul și viața. Dispozitivele moderne sunt echipate cu o varietate de conectori diferiți și interfețe wireless care vor conecta la ele toate echipamentele posibile.

Ce este un teatru de origine, și de ce ai nevoie de ea

În cazul televiziunii, principalii jucatori sunt panourile LCD și OLED. TV LCD se distinge prin accesibilitatea sa, dar în același timp are unele dezavantaje:

  • contrast redus;
  • nu cea mai bună redare a culorilor;
  • Timpul de răspuns mare.

Aceste neajunsuri ale televizorului curent este redus la minim, dar încă vizibile. Tehnologia OLED este mai scump. Afișează făcute la aplicarea sa, au o luminozitate ridicată și contrast, viteză mare de răspuns, unghiuri mari de vizualizare. La toate acestea, panoul OLED poate fi îndoit, astfel încât să existe televizoare concave. Ambele tehnologii pot fi echipate cu suport pentru 3D.TV moderne au tendința de a fi încorporat în sistemul de operare. Acesta vă permite să instalați o varietate de aplicații și jocuri.

Ce este un teatru de origine, și de ce ai nevoie de ea

În acest caz, dacă vă decideți să echipeze dvs. acasă proiector teatru, pentru a obține imagini de înaltă calitate pentru a alege un ecran special. Acesta este proiectat în informațiile afișate. Ecrane diferă în mărime și construcția lor. rola Există și tensionare (montat pe un cadru fix sau mobil) dispozitive. Principalul avantaj al sulului este faptul că acestea se pot extinde și restrânge. Modelele mai scumpe sunt echipate cu un mecanism electric care ajuta la minimizarea si maximizarea ecranului, există soiuri, precum și cu un control de la distanță.

Ce este un teatru de origine, și de ce ai nevoie de ea

Acustică pentru imersiune completă

Pentru o scufundare chiar mai confortabil în atmosfera filmului, în ciuda 3D, dimensiunea calitatea imaginii și ecran, au nevoie de un sistem de sunet bun dreapta și. Pentru home theater este o gamă largă de echipamente. Există opțiuni cu o varietate de vorbitori. Cele mai populare și o opțiune mai potrivită - este 5.1. unde 5 - numărul de coloane și 1 - un subwoofer. Prin aceasta, puteți distribui coloanele din colțuri în întreaga cameră, care va ajuta pentru a crea un sunet surround. Pentru a conecta difuzoarele la unul la celălalt folosind fir sau interfețe fără fir. Cea mai bună opțiune ar fi de a utiliza o acustică la o interfață fără fir pentru coloanele de comunicare. În acest fel, vei scapa de firele!

Ce este un teatru de origine, și de ce ai nevoie de ea

dispozitive de redare

poate crea un cinematograf în fiecare

Acum piață există mai multe dispozitive care sunt ideale pentru acasă teatru, indiferent de dimensiunea acesteia și de alți parametri. Oricine poate alege cele mai potrivite echipamente, pornind de la preferințele lor și capacitățile financiare. Datorită sistemului home theater și alege echipamentul potrivit, vă puteți îndrepta spre plonja în atmosferă de filmele preferate.

Ce este un teatru de origine, și de ce ai nevoie de ea