Ce este scanat (în format digital) și hârtie de recunoaștere

Ce este de scanare (digitizare) și recunoașterea documentelor de hârtie?

Ce este scanat (în format digital) și hârtie de recunoaștere
Scanarea documentelor de hârtie, fotografii, versiunile tipărite ale cărților, arhive, etc. Acesta este adesea folosit în diferite domenii de afaceri și în viața de zi cu zi. În lumea de astăzi, în vârsta de informatizarea totală de scanare a documentelor (uneori traducerea documentelor în formă electronică sau digitalizată vorbite) este utilizat cu un scop diferit.Noi efectua în mod eficient și rapid pentru tine toate tipurile de scanare a documentelor și prelucrarea ulterioară a echipamentelor profesionale. Dar, mai întâi, trebuie să înțelegem exact ceea ce ai nevoie.

După scanare, orice documente de hârtie pot fi efectuate mai multe operații aferente pentru a procesa un document electronic versiunile primite.

Notă: Pentru un document de hârtie ne referim la orice suport de hârtie, care este scanat și procesat în continuare: lista (mai multe foi) imprimate text, foto, grafică, desen, carte, hârtie, etc.

Scanare de fotografii. Folosit pentru a crea arhive electronice de albume foto. Mai mult, după scanarea fotografiilor de retușare poate aplica în continuare de prelucrare de artă, de exemplu, fotografii vechi alb-negru, precum și combinând imagini ale subiecților. Aici, cred că totul este clar.

Scanarea documentelor de cărți străine și străine traduse în limba română (sau orice altă limbă). Acest tip de scanare a documentelor este urmat recunoaște textul și de prelucrare a textului literar, din moment ce majoritatea limbilor străine diferă în stilul lor în construcția de fraze și expresii.

De exemplu, aveți o carte într-o limbă străină, și într-un caz, și trebuie să-l traducă, reproducerea și publicarea în format electronic pentru citirea de pe un computer staționar sau un computer tabletă (comprimat). Un exemplu de astfel de lucrări efectuate de către specialiștii noștri este disponibil aici (scanare și traducerea cărților poloneze pentru cultivare alune de pădure). Sau, dacă aveți o varietate de documente într-o limbă străină pe care doriți să scanați și să traducă în limba română.

Ce este scanat (în format digital) și hârtie de recunoaștere


cărți de scanare de hârtie (bibliotecă), digitalizarea cărților de hârtie. În acest caz, scanarea cărții de hârtie cu crearea ulterioară a unei versiuni electronice a unei cărți pentru a citi la un computer staționar sau un computer tabletă (comprimat). După scanare se poate efectua o recunoaștere a fișierelor de carte sau de text stocate într-un format specific, fără nici o prelucrare ulterioară.

Cel mai des folosit pentru transferul de cărți de hârtie pentru a e-cărți în casă sau biblioteci publice, precum și bibliotecile, instituțiile de învățământ și științifice.

Setări de scanare

Mai mult, scanare diferențiată de hârtie în tonuri de gri, imagini alb-negru și color. De asemenea, cu diferite de scanare de calitate. De obicei, un text bine de citit, utilizați o rezoluție de scanare de 300 dpi. Pentru text și imagini mediu și fin, folosind rezoluția de 600 dpi. și, în unele cazuri, atunci când calitatea slabă a documentului original, rezoluția de scanare poate fi de până la 1200 dpi. În plus, rezoluția de scanare de selecție depinde de obiectivul final, adică ce acțiuni ulterioare ar trebui să fie efectuate cu versiunea electronică a documentului.

Complexitatea documentului

În plus, mass-media de hârtie (documente) pot conține diferite inserții: figuri, imagini, tabele, figuri, diagrame, etc. În funcție de tipul de inserare, acestea sunt supuse la diferite tipuri de prelucrare în funcție de cererea clientului. Uneori doriți să păstrați formatarea documentului original, și, uneori, este suficient să se recunoască numai text sau „scoate“ părți ale documentului de hârtie.

Documentele care urmează să fie scanate pot fi fie pe o foaie separată, și reticulat, în cazul în care o carte cu mai multe pagini sau obiecte de arta tehnică. După cum vă puteți imagina, toți acești factori pot crește complexitatea lucrărilor prin scanarea și prelucrarea ulterioară a materialelor din hârtie.

Lucrarea finală privind scanarea

După cum puteți vedea când scanarea și procesarea documentelor, o mulțime de diverși factori și cerințe. Putem efectua pentru tine sau organizația dumneavoastră orice fel de scanare și procesare ulterioară a versiunilor electronice ale documentelor, cât mai curând posibil.

Orice tip de scanare, precum și orice proiect este întotdeauna diferit și au discutat întotdeauna în detaliu cu clientul. În timpul discuției a clarificat toate detaliile lucrării și asigurați-vă că pentru a lua în considerare toate cererile și dorințele clientului.

Primit după scanarea și procesarea documentelor (fișiere electronice) la cererea clientului pot fi trimise prin e-mail, scrie pe disc sau USB-unitate (unitate flash).

Efectuăm pentru tine întreaga gamă de scanare a documentelor și de prelucrare ulterioară. Pentru a începe, consultați prețurile aproximative pentru serviciile noastre pentru scanarea documentelor pe hârtie.

Toate cele bune.

lecții HTML

clase CSS

Articole

instrumente

Site-ul șabloane

cărți

ornamentare

Site-ul de la A la Z

Face bani online

Cheating pe Internet

protecția muncii

TIPAR MODULAR

PHP LECȚII

servicii

script-uri

SEO

jQuery

Condiții speciale de muncă (sud-est) - ARM

Sistemul de plăți pe Internet

Tutoriale Photoshop

secțiunea secretă

Vrei să câștigi?
2 Urovnevaja
Program de afiliere!
Alatura-te acum.

Modelul modular: catifea de lux roșu

Modular Abstractizarea model: energie solară

Modelul modular: trandafiri albastru

Modelul modular: Cascada

Modelul modular: Orchids

domeniul de înregistrare

"PK" LyuksStroy "

Dacă vă place
site-ul nostru, set
link-ul nostru. și
Ia-Cadouri.