Ce este magshot

Magshot - o imagine a criminalului, făptuitorul, care a fost făcută imediat după arestarea sa. De obicei, are două părți - profilul și feței plin. Magshoty mai întâi a început să facă în Statele Unite, la scurt timp după inventarea fotografiei, celebrul detectiv secolul al 19-lea - Allan Pinkerton. Această metodă de identificare este utilizat în ziua de azi.Ce este magshot

Ce este magshot

Ce este magshot

Mangshot. așa-numitele imagini în care este arătat fața infractorului în profil și din față. Deci, convenabil și mai rapid pentru a identifica suspectul. Este cunoscut faptul că într-o traducere din engleză mangshot, fata oznazaet. Prin urmare, aici de aici și numele. Mangshot a fost inventat primul și aplicat-o - Allan Pinkerton, omul a fost un detectiv celebru în secolul al 19-lea.Magshot - o fotografie reținut criminali care au făcut la secția de poliție. Magshot este format de obicei din două imagini: partea din față, care este, din față și profil, adică partea. Din moment ce unii infractori - oameni sunt de fază, atunci imaginile sunt obținute amuzant, ca și în cazul în care au fost exprimate în mod specific nagrimirovali și a cerut să facă o față. Plus procesul de detenție poate fi dificil, iar în acest proces infractorilor persoana, uneori, se murdăresc cu noroi, care oferă imagini de benzi desenate.

Kudryavtsev Vladimir Semenovich [102K]

Richard Rosenthal - unul dintre istoricii magshotov a spus primul magshoty (infractori poze) a aparut pentru a identifica infractori. Și apoi a apărut imediat ce fotografia a fost inventat în 1839 și a primit o răspândire foarte mare în toate țările. Această invenție aparține Alan Pinkerton. Cuvântul a venit de la cuvântul argotic «halbă», ceea ce înseamnă „persoană“. O mulțime de magshotov au două imagini - full-fata si profil. Dar există magshoty și o imagine din față:

Ce este magshot