Ce este cupa menstruale comentarii, modul de utilizare

Ce este cupa menstruale comentarii, modul de utilizare

Fiecare fată a fost confruntat cu problema eterna de scurgere sau disconfort atunci când se utilizează tampoane convenționale și tampoane interne în perioada menstruale, dar acestea au fost înlocuite cu un instrument unic, dezvoltat de către specialiști cu experiență, care vă va salva de probleme inutile și care oferă libertate deplină de acțiune în zilele menstruației.În acest articol vom încerca să înțelegem în detaliu este ceea ce este, cum se utilizează piesa bucală pentru luna, deoarece este eficient, data de expirare, contraindicație utilizare și alte aspecte importante.

informații generale

Ce este cupa menstruale comentarii, modul de utilizare

capace (boluri) ale ciclului menstrual - un nou, eficiente și reutilizabile mijloace de sex feminin, de igienă feminină, care este verificat de diferiți oameni de știință într-o varietate de laboratoare și, așa cum sa dovedit de mare ajutor în zilele critice lunare.

Vas pentru menstruație este similar cu lalele si este facut din silicon de grad medical, care este ușor de comprimat și nu provoacă reacții alergice, chiar și în acele femei a caror piele este negativ mai mici schimbări și impactul mediului său. Acest material este inofensiv, astfel încât acesta este realizat cu ajutorul valvelor cardiace, implanturi mamare, si alte structuri similare.

Fix cupa menstruala cel mai convenabil pentru tine profunzimea vaginului si fara a da fata nici un disconfort. Ea colectează cu atenție un spotting și nu curge datorită faptului că dimensiunea sa este diferită pentru fiecare și montarea în noi se datorează mușchii vaginului și de a crea un vid în interiorul acestuia.

Acesta diferă de un tampon convențional, deoarece nu absoarbe substanța alocată și colectează-l în tine - această caracteristică este considerată a fi un foarte bun și sigur pentru starea de sănătate a femeilor.

În plus față de toate aceste avantaje, cupa menstruală proteja perfect cavitatea vaginală și uterul împotriva pătrunderii diferitelor infecții. Acest dispozitiv de sex feminin poate fi utilizat în diferite situații, fie că este vorba de sport sau activități sportive vacanțe pe plajă.

De asemenea, cupa menstruala atrage pe termen lung a femeilor și, prin urmare, - economii. Durata utilizării sale variază de la cinci până la zece ani, în funcție de modul în care ia corect și eficient grijă de ea.

Avantaje și dezavantaje în comparație cu alte mijloace de igienă

boluri menstruale au multe calități bune și utile, care sunt absente în alte produse de igienă:

 • tampoanele convenționale agrava microflora vaginului de sex feminin ca absorb nu numai menstruației, ci și lubrifierea naturală, și capacul, în timpul său, nu dăunează membranei mucoase;
 • cupe face față chiar și cu ciclul menstrual cel mai abundent;
 • utilizați o ceașcă menstrual poate fi de mai mulți ani, care ajută pentru a salva o mulțime de bani din bugetul;
 • nu este nevoie să se schimbe foarte des, acest aparat, deoarece este proiectat pentru o cantitate mare de niveluri de fluid decât șervețele și tampoane igienice convenționale;
 • Folosind piesa pentru gură, nu-ți fie teamă că organele tale de sex feminin fiind supuse la diferite boli fungice și reacții alergice;
 • în componența sa nu este prezent agenți de înălbire, absorbanții sau substanțe deodorant;
 • folosi această metodă de igienă este foarte confortabil în timpul unei game largi de activitate. Acest instrument este fabricat dintr-un material foarte elastic, care, la momentul efectuării diferitelor mișcări „complex“ nu oferă proprietarului său la cea mai mică disconfort. Cel mai important avantaj - este calitativ protejează de posibile scurgeri.


dezavantaje existente prezente atunci când se utilizează dispozitive de silicon:

 • o cantitate mică de cercetare medicală și lipsa de recunoaștere în lume. Deși capace au fost inventate peste o sută de ani în urmă, dar, din păcate, acestea sunt mult mai puțin probabil decât toate cunoscute tampoane și tampoane interne;
 • stagnare de sângerare la femei. Datorită spațiului vid și incapacitatea de penetrare a oxigenului în cavitatea vaginală este dezvoltarea de bacterii aerobe. Dar infectia poate aparea, de asemenea, folosind alte practici de igienă. Pentru a evita propagarea bolilor infecțioase în organism - să încerce să monitorizeze cu atenție igiena intimă;
 • Instrucțiuni folosi cupa menstrual este supusă nici unei femei;
 • obtinerea alocate sângele înapoi în uter. Acest lucru se datorează faptului că structura bolul permite sângelui să se miște liber prin ea. Acest lucru se întâmplă cel mai adesea in timpul somnului sau de a efectua mișcări atletice. Este cunoscut faptul că uterul de la regulatorul de instantanee se deschide și infiltrării sângelui menstrual în ea provoacă dezvoltarea endometriozei și a altor procese inflamatorii;
 • nu este recomandat să utilizați cupa menstruala la fetele care nu au fost încă supuse ruptura himenului, femeile cu o spirală, care continuă să rămână gravide și celor care au orice origine ginecologică a bolii.

Desigur, inainte de a folosi boluri de silicon trebuie să se consulte cu un medic ginecolog calificat și se supune examenului medical necesar. Dacă după studiul corpului dumneavoastră medicul vă va permite să utilizați un gardian gura - vor fi examinate în detaliu în normele de aplicare.

Cum să utilizați

Ce este cupa menstruale comentarii, modul de utilizare
Instrucțiuni în fotografii

În acest caz, în cazul în care produsele de igienă pe care sunt încă oprite la CAPAJ la menstruație, atunci trebuie să învețe regulile de funcționare a dispozitivului, astfel încât să nu pentru a expune corpul la pericol și în timp ce utilizarea acestui instrument a fost, atâta timp cât este posibil.

Cum se folosește cupa menstrual:

 • după autoritatea de reglementare a dezinfecta bine vasul, folosind fonduri destinate acestui scop;
 • Dupa procesul de sterilizare - uscat sale șterge;
 • în timp ce, în cazul în care capacul nu este supus exploatării - păstrați-l într-un capac de bumbac special, care este inclusă în ambalajul său în momentul achiziției;
 • Condițiile de teren să se ocupe de cupa, puteți folosi șervețele umede.

Acum doi ani, am aflat despre cusca cainelui menstrual si foarte interesat de ea. După trecerea în revistă toate argumentele pro și contra, eu încă decis să cumpere aceste lucruri dispozitiv de igienă. Constat că eu sunt foarte multumit de eficacitatea paharului, nu numai că economisește banii mei, deci cu toate acestea sunt, de asemenea, foarte convenabil, compact, ușor de utilizat și nu necesită îngrijire extraordinară. În general, am foarte recomanda purtător de cuvânt silicon pentru toate femeile.

Eu si colegii mei - ginecologi cu experiență au studiat cu atenție răspunsurile cupei menstruale și toate avantajele sale. Primul avantaj este că acesta este fabricat din silicon de grad medical, care poate interactiona perfect cu chiar și cele mai problematice de piele de sex feminin. De asemenea, placut surprins de spațiozitatea sa, au fost mărturiile unor oameni în multe forumuri, care suferă de descărcare de gestiune grele și, în același timp - pe curs. Acest mijloc de igienă utilizat de aproximativ 5-10 ani și atrage mai mult și că este destul de o opțiune de buget, ca femeile, care toată viața lui să cumpere tampoanele obișnuite și tampoane, conform estimărilor noastre, cheltuiesc aproximativ 60000r. O buna igiena este un mijloc și metoda de stocare, și ușurința de utilizare, și nu necesită nici un tratament serios. Singurul negativ pentru capacele lunare - este faptul că pătărilor se acumulează în interiorul femeii și după un timp începe să se descompună, există, de asemenea, un risc de infecție, deoarece sânge poate ajunge înapoi în uter.

La fiecare șase luni, vizita medicul de sex feminin și o dată conversația sa transformat pentru o abundență de selecții mele. I-am explicat că, din cauza acestei individualități luni, am căzut de multe ori în situația kazusnye. După ce am ascultat povestea mea tristă, a spus el, că masa de ginecologi s-au mutat la mijloace mai moderne de igienă - purtător de cuvânt silicon pentru luna. Explică-mi toate avantajele acestui dispozitiv, spune despre pe termen lung, capacitatea și siguranța a corpului feminin - am decis imediat să cumpere piesa bucală. După ce l-am folosit timp de 3 luni, pot spune cu certitudine că îmi pare foarte rău că nu a început folosindu-l mai devreme. Singurul lucru pe care nu-mi place - nu am adaptat imediat la introducerea sa, precum și un întreg este cel mai bun cumpara pentru ultimele șase luni.