Ce culoare de par este cel mai blând

Ce culoare de par este cel mai blând

colorarea părului - aceasta este una dintre cele mai rapide și mai eficiente metode de a schimba aspectul. Cu toate acestea, în cele mai multe cazuri, procedura este destul de puternic deteriora structura firului de păr. In plus, unele vopsele pot cauza caderea parului, degradarea pielii scalpului, precum și reacții alergice severe. În acest articol veți afla despre ce fel de păr de colorare a mai iertator, cum să-l aplice, precum și producătorii care produc cele mai sigure agenții de colorare.colorare a părului amoniac liber

Potrivit cosmetologi de colorare a părului, lipsită de amoniac este considerat a fi foarte sigur și blând. La urma urmei, acest agent de colorare nu pătrunde în structura părului, evitându-se astfel daune.

Caracteristici bezammiachnoy de colorare a părului

Culorile-amoniac liber sunt cele mai populare agenți de colorare. În prezent, acestea sunt împărțite în:

Diferența dintre aceste tipuri de vopsea este colorant semipermanent colorat capabil ușura parul tau nu mai mult de 1,5 tone. Un permanent lightens de păr 14 nuanțe. Vă rugăm să rețineți că acest instrument de colorare pot fi ineficiente. Pentru a combate parul gri cel mai bine este de a alege vopseaua, ca parte din care conține amoniac.

Bezammiachnoy vopsea nu numai că nu are efecte negative asupra parului, dar, de asemenea, contribuie la refacerea structurii lor. Cu toate acestea luminează părul cu ajutorul sculei este problematică. Vopsele pe bază de uleiuri esențiale și vitamine pot să le facă mai ușoare de numai 3 culori.

Reguli aplicabile culori blânde

Înainte de a utiliza acest colorant este necesar pentru a face testul pentru o reacție alergică. Pentru a aplica o cantitate mică de vopsea pe piele delicată și subțire (de exemplu, încheietura mâinii) și se lasă timp de 2-3 ore. Dacă aveți orice roșeață sau mâncărime, ar trebui să consulte imediat un medic dermatolog, precum si elimina utilizarea vopselei.

Apoi, aveți nevoie pentru a curăța părul și scalpul. Orice produse de styling poate duce la colorarea inegale. Vopseaua este cel mai bine preparată imediat înainte de utilizare. Compoziția se aplică mai întâi la rădăcini, apoi se întinde pe întreaga lungime a parului. Vă rugăm să rețineți că rezultatul final poate fi diferit de culorile imprimate pe ambalaj. De aceea, înainte de a utiliza vopseaua cu tabelul citit culori originale și rezultate.

Lista celor mai populare culori blânde

În lumea de astăzi există un număr de producători care produc colorant de înaltă calitate, fără amoniac. Acestea includ: Schwarzkopf, Garnier, CUTRIN, Londa, Rolland, Estel. Din a doua parte a articolului, puteți afla despre caracteristicile distinctive ale acestor mărci.Schwarzkopf

Acest brand de renume mondial a castigat mult timp dragostea sexului frumos prin colorare și respect eficient pentru păr. uleiurile sale naturale esențiale constituie structura bucle de recuperare, precum și le dă o aromă plăcută de lumină. Aceasta vopsea este ideal pentru uz casnic. În prezent, sub marca produs agent de colorare Igora Vibranță, o paleta care include 15 culori.

Conform producătorului, acest colorant de păr este ideal pentru vopsirea părului gri acasă. Extractul său membru de afine și uleiuri esențiale de argan permit pentru a da o stralucire spectaculoasa la pletele tale. Cu toate acestea, cu ajutorul imaginii agentului de colorare nu poate fi schimbat drastic, deoarece vopseaua este folosit doar pentru o schimbare minoră de culoarea părului. Această serie de instrumente de colorare de amoniac liber numit Shine Color.

Ce culoare de par este cel mai blând

Garnier Color Shine fără amoniac

Acest nume de brand apărut recent pe produsele cosmetice de pe piață. Cu toate acestea, multe femei preferă ei. Compoziția cernelurilor includ substanțe de mediu, care permit o lungă perioadă de timp pentru a da culoarea părului de durată. seria Bezammiachnoy de la acest producător se numește CUTRIN reflecție Demi. Paleta ei este foarte extinsă. Ea este de 56 de culori.

Ce culoare de par este cel mai blând

CUTRIN Reflection Demi fără amoniac

În acest producător are o serie de culori de amoniac liber, numit Londacolor. Acest colorantului este unic prin faptul că acesta conține cheratină și ceară de albine. Aceste substanțe promovează refacerea structurii parului. Mai mult decât atât, după aplicarea de colorare a părului efect de oglindă Obținere.

Acesta este un alt brand care a aparut recent pe piata romaneasca de cosmetologie. Seria culori de amoniac liber Rolland Hcolor Oway a câștigat destul de repede dragostea femeilor. Avantajul acestui instrument este de o nutriție profundă de păr. Cu toate acestea par a ușura afară nu mai mult de 4 culori. Incluse în proteine ​​și vopsele de ulei da-i o aromă blând și plăcut.

Ce culoare de par este cel mai blând

Rolland Hcolor Oway fără amoniac

În linia de Estel de brand are o serie de Sense de Luxe, care este un blând agenți de colorare. Această colorare a părului este un profesionist. Cu munca ei în aproape orice salon de înfrumusețare. Înaltă popularitate în rândul sexului frumos, acest colorantul a dobândit datorită costului relativ scăzut, și de îngrijire efectivă a acestuia pentru încuietori.

Ce culoare de par este cel mai blând

Estel Sense de Luxe fără amoniac

Din acest articol puteți afla ce culoarea parului este cel mai blând și mai bine cunoscute producătorii de agenți de colorare. Când este selectat notă privind fabricarea și data de expirare, precum și componența acesteia. Calitatea și vopsea în condiții de siguranță constituie de cele mai multe uleiuri esențiale și vitamine. Înainte de a utiliza compoziția de colorare este necesară testarea pentru apariția unei reacții alergice. Cu un rezultat pozitiv, vizita imediat un medic dermatolog.