Ce ajută pentru insomnie în casa de sănătate populare

Nu pot dormi în mod normal, o mulțime de oameni. Care sunt cauzele asta? Ce ajută cu insomnie la domiciliu? Această întrebare puzzle-uri ale tuturor celor care se confruntă cu probleme de somn, care pot apărea la orice vârstă, dar mai ales rămâne o prioritate pentru vârsta de pensie.După cum știți, suficient de somn este foarte important pentru o persoană, aceasta restabilește puterea, normalizeaza activitatea organelor și sistemelor, precum și contribuie la îmbunătățirea întregului organism. Prezența insomnie atrage după sine o mulțime de probleme și reacții negative.

Mulți experți sunt de acord că a lua medicamente farmaceutice pentru insomnie (dependență) este într-un caz extrem, dar se recomandă să înceapă să profite de rețete populare, care vor ajuta la normalizarea procesului de adormire.

• sfaturi generale, cum sa scapi de insomnie acasă

În cazul în care problema de insomnie este regulat, puteți încerca să facă următoarele recomandări pentru a ajuta la stabilirea de somn. Încercați să porniți alarma pentru același timp și te ridici din pat imediat după primul semnal, fără a face excepții de la sfârșit de săptămână și în zilele de sărbătoare.

Este important de a organiza afacerea dvs. în fiecare zi, astfel încât să meargă la culcare, în același timp, ca să spunem așa, trebuie să respecte regimul. Apoi, trebuie să iei cina cu cel puțin trei ore înainte de culcare, astfel penetreze alimentele din stomac în duoden, iar persoana nu se va simți un sentiment de greutate la momentul de a merge la culcare, ceea ce face mai ușor de a adormi.

Este necesar să se evite ministrului responsabil în seara, care ar putea declanșa un entuziasm emoțional excesiv sau emoție înainte de a merge la culcare, care are un impact negativ asupra somnului. În plus, se recomandă să elimine reprize de somn.

Inainte de a merge la culcare în dormitor, este important să se creeze o atmosferă confortabilă. Se recomandă să aerisiți camera, că există suficient oxigen, în plus, este important fereastra obturare, care a fost întunecată, aceasta va afecta în mod pozitiv procesul de adormire.

Desigur, mai sus liniile directoare recomandate persoanelor mai adecvate, fără boli cronice, persoanele în vârstă va fi mai dificil, deoarece schimbările legate de vârstă adesea forțată să se ocupe de insomnie prin administrarea de medicamente. Dar, cu toate acestea, rețete populare nu a fost anulat, acestea ar trebui să fie în arsenalul fiecărei persoane care are probleme de a adormi.Ce ajută în casă?

• Miere de insomnie

Poate că acest lucru este un instrument foarte bun care vă ajută într-o atmosferă familiară. Cu toate acestea, cei care sunt alergici la produsele apicole, din păcate, aceasta nu ajuta. Deci, vă puteți prepara o băutură medicinală, care este exact ajuta în lupta împotriva insomniei. Aveti nevoie de o lingura de miere și aceeași cantitate de apă minerală „Borjomi“, acestea adaugă o linguriță de lămâie fin tocat. O astfel de băutură este consumat în dimineața după trezire.

Inainte de a merge la culcare, puteți consuma o băutură, poate, de asemenea. Două mese Lodge miere dizolvat într-un pahar de suc de lamaie si se adauga cateva linguri de nuci tocate marunt.

Mai mult, este posibil să se dizolve o lingura de miere în apă caldă sau lapte. Această băutură medicament este recomandat să bea seara. Sau puteți bea doar ceai cu miere, care este, de asemenea, un impact pozitiv asupra procesului de a adormi.

• insomnie pe bază de plante

Există diverse ceaiuri de plante, fabricarea berii, care poate asigura un somn bun, uita-te la ei.

Necesar pentru a prepara un amestec de plante medicinale în proporție de 3: 3: 2: 2 (Motherwort, menta, radacina de valeriana, hamei conuri). Aceste materii prime sunt amestecate și să-l într-o cantitate de 10 grame, este plasată într-un recipient emailat și se toarnă un pahar de apă. Apoi, a pus într-o baie de apă și tomyat cincisprezece minute. Apoi, medicamentul este filtrat și administrat de trei ori pe zi, pentru a treia ceașcă.

Aveti nevoie de o lingura de următorul amestec de plante: conurile de hamei, ceas o frunze trei panze, rădăcini de valeriană, menta. Acest material brut este turnat un pahar de apă și obosit de fierbere într-o baie de apă timp de treizeci de minute. Apoi a fost filtrat prin tifon, care este pliat în două straturi. Utilizați bulion medicament sute de mililitri până la 3 ori pe zi.

Este nevoie de 10 grame de măghiran uscate, la care se adaugă 5 grame de rădăcină de valeriană și umple planta cești de apă clocotită, droguri apoi fierte al treilea timp de zece minute la foc mic. Apoi, trebuie să insiste bulion, și atunci este important să-l filtrați. Mănâncă ar trebui să fie înainte de culcare

Ia în egală proporții cimbru plante medicinale Leonurus și gălbenele flori. Este necesar să se toarne o linguriță de planta de colectare 200 ml apă clocotită. Urmat de droguri se fierbe la foc mic timp de aproximativ zece minute. Apoi supa trebuie infuzat timp de o oră, după care a fost filtrat și consumat înainte de culcare.

Și chiar insomnie, care ajută?

• insomnie baie

Tratamente de apă sunt, de asemenea, un ajutor bun de la lipsa de somn pe timp de noapte, pentru că ei se pot relaxa corpul. Necesitatea de a apela o baie de apă caldă, temperatura nu trebuie să fie mai mult de 40 de grade. După aceea, poate dura câteva ore înainte de culcare, procedura ar trebui să dureze douăzeci de minute.

Baia poate fi adăugat la bulionul de diverse plante medicinale, de exemplu valeriană, fân dulce, ace de pin sau conuri. Acest medicament pe bază de plante ajută la somn normaliza, toate alarmele sunt plecat, oamenii se vor relaxa și dormi bine.

Nu vă faceți griji, insomnie în strictă conformitate cu primirea de poțiuni finite, somnul vine în curând!