Ce ajută mahmureală rapid la domiciliu pe populara sănătate

Desigur, știm cu toții că consumul de alcool este destul de bun pentru sanatatea ta. Dar realitatea este că aproape toți beau ocazional. Și chiar dacă luați alcool rar, oricum s-ar putea confrunta cu o senzație extrem de neplăcut - o mahmureala de dimineață. Uneori apare chiar și după o scurtă de chat cu prietenii, și un festin zgomotos și prelungită - este aproape o sută de garanție la suta de dureri de cap și greață în dimineața. Să vedem ce ajută mahmureala rapid la domiciliu.Cel mai rapid mod de a face față cu o mahmureala poate ajuta la o varietate de medicamente, printre care cele mai cunoscute sunt Antipohmelin și Alco-Seltzer. Acestea pot fi achiziționate de la orice farmacie fără prescripție medicală, iar acestea ar trebui să fie luate în conformitate cu instrucțiunile.

Hangover acasă, cât mai curând posibil, va ajuta să facă față No-spa. Luați o tabletă de medicamente și se spală cu apă suficientă.

În scopul de a aduce rapid substanțe agresive din organism ar trebui să ia unele adsorbant: cărbune activat, smectite, Polisorb, Polipefan și altele.

Există destul de multe retete de medicina traditionala, care face față în mod eficient cu o mahmureala, ajuta la curatarea organismului de substanțe agresive și starea generală de normalizare.

ou proaspăt ordinară ajută la domiciliu pentru a elimina mahmureala. Bate oul crud, se adaugă la un cuplu de picături de oțet ordinare și un vârf de cuțit de sare. Se amestecă și să ia o înghițitură. În unele rețete din acest amestec sunt sfătuiți să adăugați un pic de piper.

Pentru a elimina în mod eficient mahmureala de medicina tradițională, expertii recomanda sa consume alcool in cantitati mici. Dar, în unele cazuri, această practică duce la plecarea de băutură, astfel încât să fie atent. Un efect bun este obținut prin utilizarea unei bere fără alcool obișnuită. Șaptezeci de grame de vodca poate fi conectat la trei sau patru linguri linguri de smântână, o linguriță de miere și cuburi de gheață. Se amestecă aceste ingrediente blender și să ia inghitituri mici.De droguri pe baza de cafea neagra, de asemenea, ajută la eliminarea rapid o mahmureala. Fierbe o ceașcă de cafea fierbinte, se adaugă la aceasta o mică felie de lamaie si cateva linguri de coniac. Bea acest remediu până când este cald. Înainte de a merge la culcare la culcare.

Pentru curățarea rapidă a corpului de alcool produse de descompunere vindecători sfătuiți să utilizeze o plantă medicinală populară - Calendula. Crush șase până la opt flori, umple-le cu un singur litru de apă fiartă. Se fierbe timp de trei minute, apoi se toarnă puțină apă, astfel încât există opt mililitri de bulion. Gătiți șase minute, se strecoara si se bea un pahar de trei ori pe zi.

De îndată ce este posibil pentru a face față cu o mahmureala poate ajuta la vindecarea un amestec de ierburi. Pentru a face aceasta, trebuie să conectați patru linguri lingură tânăr sălbatic a crescut cu o lingura de masa de sunatoare si cateva linguri de Leonurus. O linguriță din acest amestec Brew o cana numai apa fiartă și se lasă perfuzia capacului. Se răcește medicament terminat și tulpina l. Indulceste cu miere și băuturi gata pentru a bea in inghitituri mici.

Pentru a elimina mahmureala de medicina tradițională, expertii recomanda să se pregătească două sute de mililitri de suc de lamaie proaspat stors, o lamaie cu coaja, precum și o sută de grame de miere de înaltă calitate. Se combină toate ingredientele și bate-le cu un mixer timp de cinci minute. Ia amestecul preparat în mai multe porțiuni.

Pentru a face față cu o mahmureala, puteți folosi de droguri pe baza de ulei de ricin. O pereche de linguri astfel de substanțe se dizolvă într-un pahar de lapte de fierbere. Se răcește amestecul ușor, se amestecă bine și să bea.

Cope rapid cu o mahmureala si ajuta la organizarea regimului de nutriție adecvată. În indispoziție marcată poate bea suc sau murături acru mânca unele varză acră sau câteva murături.
Ceva timp mai târziu, după trezire, nu fi rău să aibă o ceașcă de ceai sau o porție de supă fierbinte cu biscuiți. Astfel de un simplu mijloc suficient pentru a ajuta la îmbunătățirea activității stomacului și un pic majorete.
Unii experți de medicina tradițională sunt sfătuiți să aibă un jeleu mahmureala. În structura sa există o mulțime de grăsime, care poate neutraliza influența agresivă a alcoolului.
Un alt efect excelent va primi o simpla salata de două părți de varză acră, una din varză proaspătă și o parte din morcovi rasi. Se amesteca aceste ingrediente cu o jumatate de cana de saramură castravete. Mănâncă ca o salata regulat.

Cel mai bun tratament pentru o mahmureala - prevenirea acestei afecțiuni. Prin urmare, să respecte măsura, și nu exagerăm cu alcool excesiv.