Ce ajută împotriva alergiilor în casa de sănătate populare

Alergia nu se simte bine o mulțime de oameni. Cu această nevoie de a face ceva! Deci, hai sa vorbim despre ceea ce ajută împotriva alergiilor la domiciliu, ceea ce este motivul unor astfel de condiții care pot fi complicații. Toate acestea se consideră astăzi.• Alergii, că acest lucru este?

În condiții alergice înțelese, care se bazează pe sensibilitatea excesivă a unui organism la unele substanțe, origine internă sau externă. Stimulii care cauzează această reacție, numite alergeni.

Patogeneza bolilor alergice este foarte complicată, ea constă dintr-o multitudine de legături interconectate. Pentru apariția unor astfel de stări necesită cel puțin de două ori în contact cu alergenul. În timpul interacțiunii primul organism produce anticorpi la acea substanță. Pe parcursul a doua și ulterioare - reacții severe de hipersensibilitate, care se poate manifesta în diferite moduri, în funcție de stimul și un permis sisteme ale organismului.

Link-ul final al patogenezei bolii este selectarea anumitor celule ale sistemului imunitar mediator inflamator histamina, precum și mediatori ai reacțiilor inflamatorii, citokine, prostaglandine și așa mai departe.

Alergia - o ramură a medicinei care se ocupă cu studiul, tratamentul și prevenirea bolilor alergice. Allergy variabilitate extremă. În cazul pulmonar poate fi mâncărime sau strănut. În cea mai severă - șoc anafilactic și edem angioneurotic. Atunci când intervenția profesională aceste condiții teribile imediat salvează viața unei persoane.

• alergii, metode de tratament

Ceea ce ajută cel mai bine din punct de vedere alergeni agresiune? Desigur, cel mai eficient, dar în același timp, cea mai dificilă metodă de tratament alergie este de a evita contactul cu alergenii. S-ar părea că aici imposibilul, trebuie să ia o vacanță și du-te, de exemplu, la mare. Dar, după cum știți, nu este atât de simplu. Deci, cum altfel se poate evita contactul cu, să zicem, polen în timpul înfloririi lor rapidă sau puf de plop?

Desigur, nu se răcească, cel mai eficient mod de a trata bolile alergice este utilizarea de produse farmaceutice. În urmă cu doar câteva decenii, toți acești agenți au un efecte secundare teribile - somnolență, care sunt afectate foarte mult durata de viață a pacienților cu astfel de condiții. Ei bine, în cazul în care tratamentul alergiilor la domiciliu ... Dar acestea sunt cazuri izolate. Deseori, oamenii trebuie să meargă la locul de muncă și de lupta pentru a rămâne treaz acolo.În prezent, dozatoare sunt in mare masura imbunatatite formule chimice medicamente eliberat aproape complet medicamente antialergice, de la sedare și a crescut foarte mult durata efectului terapeutic principal.

Cu toate acestea, nu ar trebui să subestimeze eficacitatea populare tehnici care va testa eficacitatea nu unu la zece ani, care, combinate cu lipsa aproape completă a efectelor secundare face utilizarea de mijloace non-tradiționale este foarte avantajoasă.

Pentru a face acest lucru, probabil, alergii la medicamente cele mai bine cunoscute, necesită o succesiune de iarbă. Acesta poate fi achiziționat la cele mai multe farmacii sau independent pregăti și uscați materia primă.

Pentru o parte a medicamentului terapeutic va avea nevoie de aproximativ 5 grame de iarbă uscată, ceea ce este necesar pentru a umple 150 de grame de apă caldă. Medicamentul trebuie să stea timp de o oră, după care agentul terapeutic excelent gata pentru utilizare.

Ia un medicament de popular necesar pentru o portie o dată pe zi. Durata tratamentului trebuie să fie exact 30 de zile, după care aveți nevoie pentru a supraviețui o pauză de două săptămâni. Infuzia ajută cu alergii, dacă începeți să luați-l bine înainte de începerea de plante cu flori.

• Bulion din muguri de mesteacan

Rinichii mesteacan foarte eficient în tratarea unei varietăți de boli, inclusiv alergice. Pentru prepararea unei porțiuni din bulion necesare 3 - 4 grame de muguri uscați care să toarne ceașcă de apă fierbinte, pus pe foc și se fierbe timp de 25 minute.

După recipient de fierbere cu nevoia de droguri pentru a acoperi bine, înveliți cu un prosop și se lasă să se răcească și se infuzeze. Înainte de utilizare - filtrat. Ia această nevoie fitosredstv pentru o jumatate de cana de 3 ori pe zi.

• cărbuni Bulion de foc din lapte

Se spune că este una dintre cele mai bune instrumente pentru a ajuta la casa de o alergie la puful de plop. Pentru a pregăti mijloacele necesare pentru aproximativ 100 de grame de cărbune, care ar trebui să se toarnă o jumătate de litru de apă clocotită și a pus pe foc, aproximativ 30 de minute.

Înainte de utilizare, aveți nevoie pentru a filtra de droguri. Este de ajuns să-l pună printr-un tifon multi-strat. Luând medicamentul este recomandat de 100 de grame de 3 ori pe zi.

• Un decoct de flori de musetel

Mușețel - instrument mare, eficacitatea sa este confirmată chiar de către medicina oficială. Cumpara flori uscate ale acestei plante nu va fi dificil la orice farmacie, nu numai orașele mari, ci și așezări mici.

Pentru a prepara supa va avea nevoie de 4 linguri de flori de mușețel uscate care au nevoie pentru a turna un pahar de apă clocotită, se pune pe foc și se fierbe timp de 30 minute. La finalizarea acestui proces de droguri ar trebui să fie scos din cuptor, se lasă să se răcească și se filtrează.

Ia recomandat de 100 de grame până la 3 ori pe zi. Metodele Experții populare susțin că acesta este primul remediu pentru alergii la polen de plante cu flori.

Oamenii vor beneficia de un tratament de alergii sub medicație strictă conformitate. Utilizați-le într-un număr de cazuri complicate nu sunt posibile. Dar consider că este necesar să se concentreze cititorului că, în situații dificile, cum ar fi reacții anafilactice, să utilizeze mijloace de medicina alternativa este un nonsens flagrantă și o pierdere de cheltuieli timp prețios, care poate merge pentru un minut.