Cauzele tusei recurente la copii

Cauzele tusei recurente la copii. De ce un copil este în mod constant tuse?

Tuse - cel mai frecvent simptom al bolilor respiratorii, aceasta indică la iritarea receptorilor nervoase din faringe, laringe, trahee sau bronhii mari. În ciuda faptului că tuse recurente pot indica pur și simplu, infecții respiratorii recurente la copii, este necesar să se ia în considerare alte cazuri.Astmul este cea mai frecventa cauza de tuse recurente la copii. Deși există de obicei o corelație de respirație șuierătoare și scurtarea respirației, conduse de factori speciali la copiii preșcolari torturează tuse de noapte poate fi uneori un simptom și de multe ori tratabile. Mulți copii au un nas infundat constant din cauza rinitei alergice, tuse noapte, acestea pot fi rezultatul descărcării de scurgere la partea din spate a gâtului, și poate fi, de asemenea, cauzate de astm concomitent.
Pentru diagnostic poate necesita o terapie proces cu bronhodilatatoare sau locale (în nas) glucocorticoid.

Unele infecții. cum ar fi tuse convulsivă, pierderea de infecție cu VSR și Mycoplasma poate provoca o tuse care durează o perioadă lungă de timp (săptămâni sau luni) după ce agentul infecțios a dispărut. tuse persistentă poate indica o MB sau fracție insolubilă a prăbușirii plămânului după infecție acută (care poate fi văzută pe radiografia toracică).Unii copii cu tuse persistentă severă trebuie exclusă tuberculoză în conformitate cu radiografia toracică și testele cutanate la tuberculină (testul Mantoux).

Aspirația de alimente poate provoca tuse și respirație șuierătoare. Acest lucru se poate datora GERD la sugari, sau poate fi rezultatul înghițirii tulburărilor, de exemplu, la copiii cu paralizie cerebrală.

Cauzele tusei recurente la copii

Unii copii mai mari și adolescenți dezvolta neproductiv tuse seaca obișnuită după infecție sau de astm atac. Caracteristic, tusea dispare in timpul somnului. De obicei în mod eficient și explicație materie de reasigurare, după o examinare atentă.

Influența fumatului părinților asupra copiilor au tendința de a subestima. În cazul în care ambii părinți fumează, la copiii mici, există o probabilitate mare de două ori recurente tuse și respirație șuierătoare decât gospodăriile non-fumat. Printre copiii mai mari, a extins fumatul activ: 10% dintre copiii din 11-15 și 30% - în 16-19 ani de fumat permanent.

Cauzele tuse recurente sau persistente,.
• infecții respiratorii recurente.
• astm.
• Rinita alergică.
• infecție (de exemplu, tusei convulsive, infecție cu VSR sau Mycoplasma).
• aspirație recurentă (+ GER).

• Fumatul (activ sau pasiv).
• Un corp străin în căile respiratorii.
• boli pulmonare purulentă (de exemplu, MB sau dischinezia ciliară).
• Tuberculoza.
• tuse habitual.