Cauzele sarcinii imaginari, simptome, tratamente

Imaginar (fals) sarcina este diferită de dorința femeii obișnuite de a avea un copil, în care este cu răsuflarea tăiată de așteptare pentru un rezultat pozitiv la testul. Al doilea caz este diferită de evaluare adecvată a stării lor, înțelegând că fertilizarea nu a avut loc. În primul caz, o femeie spune că ea într-adevăr „poziție interesantă“ și se comportă în consecință.Cel mai interesant este faptul că semnele de sarcină, atunci când presupusa adapostirea apar destul de luminos.

Această condiție este o tulburare mintală, nu o boala ginecologice (cu rare excepții).

După cum reiese din denumirea de tulburare, făt în pântecele unei femei acolo, dar ea se trezește însărcinată. Pacientul este încrezător că va deveni în curând o mamă, spune acest lucru de toate celelalte.

Această condiție este însoțită de semne caracteristice procesului de transport:

Cauzele sarcinii imaginari, simptome, tratamente

 • Absența perioadelor menstruale. Perturbări în organism duce la un dezechilibru hormonal, ceea ce determină o afișare falsă a acestui simptom. Uneori, „stare pseudo“ sunt sângerări, „pete“. În timp ce starea generală nu va reveni la normal, ciclul menstrual revine la normal;
 • Coarsens și turnat în piept. Acest lucru, de asemenea, se datorează eșecului hormonal;
 • Prezența greață însoțită de vărsături;
 • Crește uterului, țesuturile sunt moi;
 • În unele cazuri, o femeie poate simți agitarea copilului;
 • Fa mame care hranesc cu adevarat copilul, au adesea probleme cu tractul gastro-intestinal. Același pacient atunci când se confruntă cu o sarcina falsa;
 • Burta începe să crească din cauza sarcinii a crescut la organele de către diafragma. Acest fenomen - rezultatul creșterii în greutate.

Există cazuri când testul a arătat, de asemenea, cele mai prețuite două benzi. explicație probabilă pentru acest lucru poate fi, de asemenea, o tulburare hormonală din cauza care produce hormonul, în mod normal indică nașterea iminentă a copilului.

De ce se întâmplă acest lucru?

Cauzele sarcinii imaginari, simptome, tratamente

Până în prezent, experții nu se poate da o explicație exhaustivă a fenomenal.

Un lucru este clar - starea psihologică determină pacientul să creadă că ea se așteaptă un copil. Dar pentru a răspunde la ce simptome ale fenomenelor coincid cu semnele acestei sarcini, pur și simplu nu se poate nici un medic.In jurul imaginii este după cum urmează.

Pacientul se simte o viitoare mama, devine obișnuiți cu acest sentiment, astfel încât mintea ei începe să controleze starea fizică, determinând organismul să prezinte toate simptomele care însoțesc prezenta gestația.

Cine este cel mai de sarcină imaginară?

Cei cu risc includ:

Cauzele sarcinii imaginari, simptome, tratamente

 1. Femeile care, din orice motive, nu poate avea un copil. De regulă, fenomenul poate depăși după 30 de ani. Acest lucru nu înseamnă că statul va trece cu precizie într-o altă vârstă;
 2. Pacienții care au alte tulburări mentale. De multe ori este vorba de femeile care sunt într-un fel într-un especial copii trata si boala provocateur poate deveni cineva gravidă de la rude sau prieteni;
 3. Femeile din biografia care au avort, sarcini fără succes, moartea unui copil (nastere sau in utero).

Care sunt motivele pentru care o femeie vine sarcina imaginară?

Cauzele sarcinii imaginari, simptome, tratamente

 • O dorință puternică de a deveni mamă. Co-factori pot fi o sumă uriașă. Unul femeile au nevoie, în orice ar fi fost de a păstra familia, dând naștere la copil, în timp ce altele menopauzei este în jurul valorii de colț, iar copiii nu sunt, iar altele sunt în vârstă reproductivă, dar nu se poate concepe la toate eforturile;
 • Paradoxal, dar o sarcina falsa poate depasi o femeie care se teme de gestație, naștere, creșterea copilului. Explicați fenomenul este dificil ca sarcina foarte fals, dar multe astfel de cazuri. Poate că o femeie luptă frica și instinctul matern care provoacă această stare, și exacerbarea, astfel, manifestata de frică.

Singurul motiv pentru care sarcina imaginar asociat exclusiv cu condiția fizică - tumori ovariene. În acest caz, din cauza disfunctia organelor este perturbat ciclul menstrual si echilibru hormonal, creste in dimensiunea stomacului.

Dacă în timpul inspecției se dovedește că sarcina este imaginar, dar pacientul a refuzat să-l cred, procesul de vindecare poate fi dificilă și prelungită. În acest caz, nu numai ajuta la ginecolog, dar, de asemenea, consultanță analist.

Cauzele sarcinii imaginari, simptome, tratamente

La discreția fenomenului profesioniști nu pot fi tratate în scopul de timp de așteptare, când femeia însăși este conștient de falsitatea averea sa. În cazul în care o tulburare psihică gravă, a avut loc conversații cu explicația ei.

Cu ineficacitatea metodei pentru a procesa tratamentul poate fi adus psihiatru.

Uneori, hipnoza este utilizat, vă permite să se întoarcă la dimensiunea normală a stomacului și a slăbi alte semne care poartă fals.

De asemenea, pacientul este supus endocrinolog de control, care stabilește cauzele eșecului hormonale.

Înainte de diagnosticul final pacientul a examinat încă o dată - să efectueze un test de sarcină, face o ecografie. Aceste metode permit de a exclude sarcina extrauterina si cancerul.

Simptomele de sarcină imaginar poate fi atât de realist, încât o femeie este greu de crezut în absența fătului. După ce a aflat adevarul, ea poate experimenta depresie, isteric, supărat.

În această perioadă, ea are nevoie de sprijin, participare, atitudine plin de tact. Îngrijire se așteaptă ca, mai presus de toate, de cei mai apropiați.