Cauzele puls rapid și tratament

În ultimii ani, oamenii sunt din ce în ce plângându-se de palpitații ale inimii. Și puls rapid apare în situații complet diferite, chiar și atunci când o persoană este într-o poziție liniștită. Nu putem spune că tot timpul, semnalele rapide puls ale bolii, deoarece este mult mai rapid după exercițiu, jogging, sau la persoanele cu excitabilitate crescută a sistemului nervos.Cu toate acestea, în cazul în care apar palpitații ale inimii chiar și în repaus, este necesar pentru a vedea un medic, deoarece acestea pot detecta probleme cu activitatea inimii. Creșterea ritmului cardiac este deja luată în considerare în cazul în care aceasta depășește 80 de bătăi pe minut într-un adult. Această condiție se numește tahicardie. Mai mult decât atât, se poate observa nu numai din cauza boli ale sistemului cardiovascular, dar, de asemenea, după orice exercițiu.

Cauzele puls rapid și tratament
Dacă există un puls rapid, motivele pentru care o astfel de stare poate fi definită după cum urmează: vreme caldă, consumul de alcool sau cafea, fumatul, stresul emoțional, tensiunea nervoasa si de stres. De asemenea, provoca tahicardie poate deveni o boală infecțioasă, scăderea tensiunii arteriale, leziuni ale mușchiului inimii și insuficiență circulatorie. Prezența inflamației, tumori, intoxicație, prăbușirea focii de tesut poate provoca, de asemenea, pulsul rapid. Cauzele organice ale Tahicardia poate fi o distonie vasculară și a altor boli ale sistemului cardiovascular.

Dacă palpitații nu sunt asociate cu structuri cardiace sau vasculare, este deosebit de risc, nu este responsabil. Cu toate acestea, trebuie avut grijă în cazul în care mai frecvente cauze ale suficient de grave, poate duce la șoc aritmie, insuficiență cardiacă acută, ventriculară, accident vascular cerebral, astm, inima.Cauzele puls rapid și tratament
Trebuie să treacă o examinare aprofundată, dacă observați pulsul rapid. Tratamentul bolii depinde de motivele pe care le provoacă. Diagnosticul se face cu ajutorul ECG cardiolog si cu ultrasunete a inimii.

Pulsul a revenit la normal, este necesar, în primul rând, calmează-te. În acest scop, este de dorit să bea și mai mult sedativ: Validol Corvalolum, pustrynik, valeriana. Asigurați-vă că să acorde o atenție la medicament pe care îl luați, deoarece poate provoca tahicardie câștig. Este de dorit să se elimine din dieta alimentele care cresc tensiunea arterială. Dacă sunteți supraponderal, aveți nevoie pentru a scăpa de el.

Cauzele puls rapid și tratament
Dacă puls rapid persistă chiar și după administrarea de droguri și au nevoie de medicamente mai puternice, consultați medicul. În caz contrar, auto-ar putea agrava situația. Mai ales, medicul va face un diagnostic mai dificilă în acest caz.

Dacă există un puls rapid, este necesar să se asigure accesul la aer rece în cameră și stai jos. Poate bea apă, este de dorit să se răcească. Pentru a reduce rata, puteți utiliza un masaj blând al gâtului în jurul arterei carotide, și trebuie să ne amintim că nu putem cheltui imediat pe ambele părți.

Cauzele puls rapid și tratament

Cauzele puls rapid și tratament