Cauzele mirosurile neplăcute din buric la femei

Un miros neplăcut vine din buric - problema este foarte frecvente, deși puțini oameni îi conferă o valoare serioasă. Și în zadar. miros neplăcut, mai ales în combinație cu simptome cum ar fi inflamația, exsudație și buric roșeață, un simptom al unei posibile boli.Cauzele mirosurile neplăcute din buric la femei

De ce femeile au un miros de ombilic

Buric într-un corp sănătos nu miroase rău. Dacă mirosul butonului burta unei femei, motivele pentru care a fost format, poate fi complet diferit - de nerespectarea normelor minime de igienă la bolile infectioase.

Pentru a înțelege ce a fost sursa de miros urât, ar trebui să examineze starea corpului și de a identifica ce senzații neplăcute sau neobișnuite mai evidente.

În cazurile în care, în plus față de mirosul neplăcut este observat simptome asociate este de obicei cazul numai în lipsa de igienă.

Buric, ca orice parte a corpului care are nevoie de îngrijire. Praful, particulele moarte ale pielii, scame, haine particule și alți contaminanți sunt depozitate în degajarea cicatricei. Această zonă este umed, dar o combinație de umiditate și murdărie - un mediu ideal pentru dezvoltarea bacteriilor. Pentru a preveni infectia se dezvolta, suficient în mod regulat pentru a organiza procedura de curățare buric.

Cauzele mirosurile neplăcute din buric la femei

Cum se curata buricul mirosului neplăcut

Dacă o femeie are un miros neplăcut de la ombilic, iar cauza fenomenului nu este clar, trebuie mai întâi să ofere servicii de îngrijire pentru acest domeniu.

Ar trebui să adere la aceste reguli:

 • Cel puțin o dată pe zi, pentru a lua un duș sau baie cu un săpun delicat. Soft nevoie pânză pentru a uda apa rămasă la buric era uscat.
 • Proprietarii de un pliu adânc sau cicatrice, se recomandă să-l trateze cu un dezinfectant de două ori pe săptămână. În acest scop, miramistin clorhexidina adecvat sau peroxid de hidrogen. Aplicați produsul mai bine cu ajutorul unui tampon de bumbac.

Cauzele mirosurile neplăcute din buric la femei

 • Verificați regulat buric pentru formarea de dopuri de noroi - pernă groasă de particule acumulate crăpate pielii, murdărie. Dacă nu scoateți dopul, aceasta poate provoca inflamații. Cel mai adesea, această problemă afectează persoanele obeze.


 • Care sunt simptomele apar împreună cu mirosul

  În cazurile în care respectarea acestor norme de igienă nu rezolvă problema mirosului rău, trebuie să presupunem că aceasta se datorează unei alte cauze. Asta-i drept, va ajuta la identificarea altor manifestări ale bolii.

  Împreună cu miros urât al femeii poate fi observată o astfel de fenomene:

  • standuri lichid gălbui, puroi;
  • buric se inflamează, acoperit cu o crustă, doare;

  Cauzele mirosurile neplăcute din buric la femei

 • format în jurul inelului roșu;
 • temperatura crește la 37-38 grade.
 • În cazul în care, în plus față de mirosul manifestat cel puțin unele dintre simptomele de mai sus, este necesar să se renunțe la auto-tratament și pentru a merge la medic.

  Cauzele mirosurilor și a emisiilor

  Simptome cum ar fi febra, puroi, roseata, si duhoarea buric, poate provoca fenomene diferite. Cele mai frecvente includ:

  • infecții bacteriene. Odată cu dezvoltarea activă a bacteriilor anaerobe este de multe ori Omfalita - inflamație în regiunea ombilicală, însoțită de descărcare de gestiune și miros. Plot blushes se umflă. În cazul în care nu a fost curățată în mod regulat și ombilic să rateze dezvoltarea bolii într-un stadiu incipient, va începe să puroi. La început, aceasta poate fi o tentă gălbuie, cu dezvoltarea unei infecții bacteriene, modificări de culoare la maro.
  • infecție fungică. Boala este recunoscută de durere severă, mâncărime, prezența de puroi.
  • Candidoza. Deși este, de asemenea, o boala fungica, ar trebui să ia în considerare cazul separat. Candida ciuperca este adesea găsit la femei. Cald, umed zona ombilicului si un sistem imunitar slăbit - sunt doi factori principali care stimulează dezvoltarea unei infecții. Simptomele includ inflamația, miros urât, structura de alocare caș.

  Cauzele mirosurile neplăcute din buric la femei

  Ca miros tratate și de evacuare din buric

  Tratamentul depinde care factor a fost cauza fenomenelor neplăcute. Fiecare boala are propriul mecanism pentru tratamentul:

  • chirurgie este indicat pentru detectarea fistula ombilicale. Numai în acest fel vă puteți proteja de complicații.
  • Pentru a vindeca Omfalita cauzate de infecții fungice sau bacteriene, asigurați-vă că să consulte un dermatolog sau un chirurg. Terapia medic Atribuit implică în mod tipic de spălare frecventă zona afectată cu agenți antiseptice si antibacteriene, la regulile de igienă dosarul ștergere cu o cârpă curată sau un prosop după fiecare recepție de duș. Scapa de secreție purulentă ajută crema antibacterian.

  Cauzele mirosurile neplăcute din buric la femei

 • In diabetul zaharat, nutriție corectă, folosind medicamente scad procentul de zahăr în sânge.
 • Atunci când excesul de greutate ar trebui să piardă în greutate, și urmați cu atenție recomandările privind respectarea igienei.
 • miros necaracteristică, durere, de descărcare de gestiune de la ombilic - simptomele bolii. Nu le neglijați și să înceapă imediat un tratament.

  Partajați acest articol cu ​​prietenii tăi