Cauzele interne ale acnee și tratamente

pustulă internă apare, de obicei, din cauza unor probleme cu glandele sebacee. Dacă ar fi fost, atunci corpul este un proces inflamator. O dată și pentru toate cosuri interne de vindecare pe fata, cauzele care nu sunt cunoscute, este necesar să se consulte un dermatolog si schimba modul de viață.specie

Cauzele interne ale acnee și tratamente

Acneea apare ca urmare a inflamatiei in organism

Acestea diferă în aparență. De exemplu, în cazul în care există o inflamație, care arată similar cu un comedon intern umplut cu puroi în interior, deci este un chist. Această educație solidă sferică, care este umplut cu puroi în interior. Uneori, ele pot avea o nuanță roșiatică. Acest lucru se întâmplă din cauza inflamarea pielii de pe anghila a apărut. În timpul maturării, ele pot fi albastru, iar zona afectată va fi inflamat și provoca disconfort. În cazul în care pielea este de cotitură albastru, în acest loc deranjat de circulație.

În cazul în care se fierbe supurau sări sau abces format pe fata, ar trebui să vedeți cu siguranta un medic.

Uneori, acest tip de acnee interne ca o fierbere. clusterului multiple pentru a rula o astfel de educație poate provoca escoriații. Acestea apar atunci când conducta sebacee este contaminat sebum. pentru un motiv de grăsime își schimbă densitatea. În locul blocajului se incepe inflamatie si procesul de creștere bacteriană.

grup de risc

Este imposibil să numim vârsta exactă a persoanelor care ar putea avea un comedon intern. Eruptiile sări la orice vârstă și la momentul cel mai nepotrivit. Educația sunt de natură diferită, și este posibil să primiți o pustulă internă mare sau mai multe mici de piele. Cum de a trata această condiție? Mai întâi, trebuie să înțelegem de ce există pete.

Cauzele interne ale acnee și tratamente

Cauza de acnee este de a folosi produse cosmetice de calitate scăzută

Pentru apariția eredității destul de erupții cutanate. Această problemă deranjează și cei care lucrează în condiții de contaminare ridicată.

contraceptivelor hormonale poate fi modul în care să livreze și să contribuie la apariția acneei interne, astfel încât să ia le este necesar și strict pe bază de rețetă extremă precauție. Apariția leziunilor contribuie medicamente hormonale și fenitoin, medicamentele care conțin litiu. Femeile pot primi un loc pe piept de la a lua aceste comprimate.

Bacteriile suprainfectia in intestin poate declanșa apariția acneei interne. Corpul uman este întotdeauna bacterii vii si ciuperci, iar atunci când totul este normal, ele aduc numai beneficii. În cazul în care organismul este reamenajat, populat de microorganisme dăunătoare, care afectează toate organele și chiar pielea. apar imediat zonele inflamate si cosuri mari dure pe corp.

În plus față de aceste motive, educația pe corp provoacă demodecie. acarieni piele - un microorganism care cauzeaza cosuri interne dureroase pe fata. afectează în mod negativ sistemul nervos și tensiunile care apar pe Erupțiile cutanate au. Emoțiile negative perturba hormoni, care contribuie la apariția leziunilor sub formă de acnee. Între boala maximă a pielii predispuse la acnee. Sistemul imunitar in perioada bolii este capabil de a apăra organismul împotriva agenților patogeni invadatoare.

Cauzele interne ale acnee și tratamente

inflamație a pielii, cel mai adesea deranjat adolescenți

contaminarea excesivă a pielii și conductele sebacee contribuie la selecția greșită a produselor cosmetice. La alegerea machiaj trebuie să acorde o atenție la structura sa. Nu puteți utiliza textura cremoasă cu lanolină. O astfel de componente este un contaminant bun al porilor. În cazul în care acestea sunt înfundate, bacteriile încep de reproducere și provoca apariția acneei interne și erupții cutanate.

Machiajul trebuie sa fie naturale și conțin componente minerale naturale. Ei nu au un efect agresiv asupra pielii și nu bloca conductele sebacee. Cel mai adesea, cauzele de acnee interne pe fata la femei - alegerea greșită a produselor cosmetice și irațional utilizarea acestuia.

vindecare

Treat nevoie interioară de acnee prin terapie complexă. Acesta ar trebui să includă o varietate de tratamente pentru a ajuta la a face față cu stagnarea de sebum. În cazul în care nu este clar ce să facă și în cazul în care pentru a începe tratamentul acneei interne pe fata, se recomandă să se consulte un specialist. El știe exact cum să vindece erupții cutanate, cât de repede pentru a elimina defectele.

Dacă doriți să vindece rapid acnee, se recomandă să se aplice tratamentul cu ozon. Această procedură va elimina iritatiile si proteja împotriva unor astfel de evenimente adverse ca cicatrici. Ozone mari lupte germeni și reduce inflamația, durerea, înroșirea și umflarea. Substanța se administrează prin injecție.

C pentru a îndepărta comedon intern o astfel de procedură este foarte ușor. Foarte important, terapia cu ozon promovează producerea de colagen si elastina, iar ei, la rândul său, asigură vindecarea pielii fără consecințe negative în formă de cicatrici pe piele. Această metodă este nedureroasă posibil.

Fie că este necesar să se stoarce

În cazul în care persoana va stoarce de educație pe piele pot rămâne cicatrici. În cazul în care tratate necorespunzător comedon pot apărea albastru. În acest caz, o persoană poate transporta infecție și provoca inflamații suplimentare. Acest lucru va agrava procesul și apoi nu la astfel de proceduri suplimentare, cum ar fi cojile și resurfacing, precum și aplicarea de creme, care rezolvă cicatrici. O metodă deosebit de periculoasă de auto-stoarcerea, în cazul în care există acnee interne.extrudare necorespunzătoare poate duce la fiert. Pentru ao trata, trebuie să apeleze la farmacie. Acolo ne spune cum să atragă puroiului din punctul de fierbere, și să recomande unguent adecvat. În cazul în care extrudare a condus la faptul că au existat pete albastre, este necesar să contactați un specialist.

Leading dermatologi recomandăm să nu stoarce cosuri din interior. Nu este nevoie pentru a stoarce cosurile nu sunt mature. Daca eruptia rosii si inflamate, este mai bine să mascheze, după care vor trece pe cont propriu. Dacă acestea nu sunt încă gata să înlăture trauma lor va atrage după sine Fester suplimentare.

Cauzele interne ale acnee și tratamente

Stoarcerea poate duce la cicatrici

Foarte puțini dintre cei care ascultă recomandările medicului. Dacă există o dorință irezistibilă de a stoarce fierbere, atunci acesta trebuie să fie făcut în mod corect. Înainte de a scăpa de acnee interne, trebuie să-și petreacă toate de igienă: spălați-vă bine mâinile și curățați zona de piele în cazul în care manipularea este efectuată.

În cazul în care se spală cu apă caldă, o astfel de procedură ar facilita extrudare și deschide porii. Apoi, ar trebui să examineze cu atenție conținutul comedon. În cazul în care abcesul a ajuns la dimensiunea dorită, nu merită să răni încă o dată, avem nevoie doar pentru a face o compresă caldă și puroi va veni pe cont propriu.

În cazul în care comedon sa maturizat suficient, va trebui să utilizați un ac. Pentru a utiliza instrumentul, mai întâi trebuie să fie dezinfectate. Poate fi tratat cu un antiseptic pentru a ucide bacteriile sau sub flacăra arzătorului.

Pentru a străpuns în mod corespunzător, pentru a alege o zonă. Ar trebui să existe un ac în punctul alb, este există puroi. Pierce profundă acnee nu este necesară, deoarece acestea sunt pe suprafață. După aceea, se îndepărtează resturile de puroi cu o cârpă curată. Faptul că procedura este finalizată, vă pot spune de conținut ochi-prinderea a comedon.

Dacă sângerează, atunci, nu mai costa pentru a pune presiune, și au nevoie doar pentru a trata pielea cu o soluție antiseptică. Nu trebuie să utilizați această metodă dacă există cosuri interne, deoarece acestea pot ramane cicatrici.

Tratamentul cu medicamente și remedii populare

Cauzele interne ale acnee și tratamente

Pentru a elimina medicina acnee utilizează ozon

Eliminați acnee pot internă și medicamente. Pentru a face acest lucru, am făcut o serie de mass-media locale. Cu lupta impotriva drogurilor, cum ar fi acnee Zener sau Skinoren. Acestea sunt disponibile în mod liber și pot fi cumpărate de la farmacie. Aceste fonduri se luptă în mod activ inflamația și reproducerea bacteriilor.

Înainte de a aplica mijloace este cel mai bine să se consulte cu medicul dumneavoastră. Lupta cu acnee au nevoie pentru a efectua câțiva pași, dar în cazul în care aplicarea acestor metode nu are efectul dorit, este necesar să se consulte un dermatolog. el doar vă va spune cum să se ocupe cu erupții cutanate fără consecințe.

Natura a dat o serie de plante naturale care au efect anti-inflamator și antibacterian. Ei nu funcționează mai repede, asa ca nu le folosesc, atunci când pentru a rula un comedon. Acestea sunt potrivite pentru tratamentul simptomelor într-o perioadă de calm.

Pentru a scapa de acnee, se recomandă să se aplice o compresa de sare. Ea pătrunde în piele și contribuie la purificarea acestuia. Cu această metodă puteți scăpa de problemele au fost deja de câteva zile.

Bun efect antibacterian are sucul de aloe. Pentru a prepara extractul de apă, trebuie să înghețe și a plantelor pisa. Apoi, se adauga apa fiarta si infuzat timp de o oră. Infuzia rezultată este necesară pentru a șterge pielea de pe o bază de zi cu zi. Sucul de aloe este nu numai pentru a scăpa de acnee, dar, de asemenea, pentru a întineri pielea. Dacă nu există nici o dorință de a face o infuzie, apoi ștergeți zona poate plante suc chiar proaspete. Se repetă această procedură de trei ori pe zi este recomandat.

Cauzele interne ale acnee și tratamente

flori de gălbenele sunt eficiente în tratamentul iritațiilor

Posedă puternice flori de gălbenele antibacteriene. Pentru a scapa de acnee sub piele, aveți nevoie de 3 ori pe zi pentru a spăla locul de perfuzare pacientului. Este necesar să se ia 1 lingura. l. flori uscate și le infuza în 500 ml apă.

Miere si alcool tinctura de tinctura de galbenele poate fi complex pentru comprese. Pentru prepararea ei trebuie să se amestecă miere și bulion în proporții egale. Pentru a face față cu acnee internă, aveți nevoie de această soluție pentru a lubrifia locurile unde se fierbe sărit. Nu este nevoie pentru a spăla imediat cu site-ul său de aplicare, este recomandat să-l lase la locul inflamator, timp de 30 de minute, apoi se scoate soluția adezivă.

Se prepară o tinctura de alcool de galbenele poate fi la domiciliu. Ai nevoie de a cumpăra de la farmacie 40% alcool și flori uscate. Pentru a obține pregătirea corectă a tincturi, trebuie să luați 2 linguri. l. inflorescențe și 250 ml de alcool. Adăugați 40 ml de apă și 65 ml Koln. Perfuzați soluția ar trebui să fie într-un loc cald. Ștergeți comedon intern pe fata de 2 ori pe zi.

Alte soluții apoase și masca

Pentru a face procesul cât mai confortabil de spălat, trebuie să utilizați infuzii de plante. Bună acțiune antibacteriană și antiinflamatoare a decoctului acestor ierburi uscate: urzica, rostopască, seria, mentă și gălbenele. Pentru a face aceasta, trebuie să luați toate ierburile în proporții egale și să le acopere cu apă fiartă.

Sucul de lamaie este folosit pentru a combate erupții cutanate. Pentru a pregăti lotiune, trebuie să se amestecă 200 ml de apă și sucul de la o jumatate de lamaie. Ștergeți lotiune fata asa ca ai nevoie de 2 ori pe zi.

Pentru a curăța pulbere de piele perfecta argila alba. Pentru a face o masca, trebuie să luați 3 linguri. l. pudră de argilă albă, se adaugă 5 ml de suc de lămâie și 30 ml de tinctura de gălbenele. Primit acnee remediu intern aplicate pe piele (15 minute), după care masca este îndepărtată cu ajutorul apei.

Cauzele interne ale acnee și tratamente

Masca de cartofi va ajuta la eliminarea cosurilor

Pentru a prepara amestecul de cartofi trebuie să ia cartof ras și se adaugă la aceasta o proteina din oua, fulgi de ovăz și sare. Aplica acest amestec pe fata si se lasa sa stea timp de 20 de minute. Drojdie de bere au bun efect de curățare. lupte mari inflamate cosuri doar o astfel de mască. Pentru ao pregăti, veți avea nevoie de drojdie uscată și apă. Cu aceste instrumente de care aveți nevoie pentru a face terci, pune-l pe piele si se lasa sa stea pana se usuca.

erupții cutanate Prevenirea

, Ai nevoie de timp pentru a preveni apariția lor la acnee să apară. Pentru suficient oxigen în organism trebuie să meargă frecvent în aer curat. Cosmetice trebuie să fie alese bine, și curățire a pielii ar trebui să devină un proces integru.

Periodic, aveți nevoie pentru a vizita un cosmetician și să efectueze proceduri care îmbunătățesc ten. Specialistul știe cum să trateze cosuri, și de a ajuta să facă față acestei boli. Se recomandă să se revizuiască stilul tău de viață, să renunțe la obiceiurile proaste și de a stabili un regim alimentar.

Având în vedere că motivele interne nu mai puțin importantă decât pe piața internă, în apariția acneei, este recomandat să renunțe la prăjit și afumat. Hrana ar trebui să prevaleze de fibre, care provine din fructe si legume. Se hrănește perfect organismul cu substanțe utile, curăță intestinele de toxine. Atunci când substanțele nocive sunt eliminate din organism, nu există nici o șansă pentru o singură apariție a acneei. Din toate acestea ar trebui să concluzioneze că prevenirea este întotdeauna mai bine decât vindecarea.

Nu este întotdeauna medicul dermatolog este capabil de a vindeca acnee. Acest lucru este valabil mai ales a acelor erupții, care conțin o cantitate mare de puroi. Un astfel de abces adesea foarte inflamat. Abcesul în acest caz necesită o intervenție chirurgicală. De asemenea, merită să facă în cazul în care un cos intern apare ca un cucui.