Cauzele ezoteric bolii

Spiritualitatea - nu este numai cunoașterea misterios și necunoscut, dar poate ajuta să ia în considerare cauzele bolilor care apar în viața noastră.

Luați în considerare în primul rând prima cauza a bolii - emoțiile.


După cum știți emoțiile au o forță puternică de energie. Mai degrabă emoțiile sunt capabile de gândurile și acțiunile forței creatoare și distructive incredibilă. Dacă credeți că sunteți întotdeauna exprimarea emoțiilor pozitive, prin prezenta, va fi întotdeauna doar crea, atunci sunt extrem de greșită. Este cunoscut faptul că o plăcere foarte puternică este capabil de a ucide o persoană la fel de repede ca o mare durere. Dacă luăm în considerare ființa umană ca o energie și emoție ca fluxurile de energie, nu fiecare organism este capabil să reziste la suprasarcina în cel puțin unul, cel puțin într-o direcție diferită.
Vechii chinezi numit aceste state „la rece“ sau „căldură“. O manifestare este numită rece, cealaltă căldură. caldura corpului nostru este necesar, cu mici fluctuații de temperatură. Prea cald - este în detrimentul corpului și prea rece în același mod. Prin urmare, în emoțiile la fel trebuie să prevaleze tonuri de calm plat. În caz contrar, din cauza supraîncărcării emoționale în domeniul energetic uman poate fi format bokady, congestie și așa mai departe. Energia se oprește care curge liber și în armonie, ceea ce duce la diferite boli ale organismului.
De exemplu, frica poate contribui la boli de rinichi, insulta poate fi o cauza de boli maligne, „inima“ emotiile pot provoca boli ale sistemului cardiovascular (cu acesta ca un dur de afișare și izolarea lor în sine), refuzul de a tolera și să accepte situația sau mediul poate afecta tractul gastro-intestinal, experiențe emoționale afectează pielea.

În esoterismul este imposibil de a ignora un motiv pentru boli si afectiuni - o încălcare sau distrugerea membranelor de energie sub influența unor tehnici speciale, ritualuri și ceremonii. Din aceste motive, includem toate efectele magice și de energie, ca urmare a care organismul uman începe să dureri.

Toate aceste diviziuni sunt relative, dar amintiți-vă că sunteți ei înșiși responsabili pentru starea corpului său. Nu este necesar să se dea vina pe cineva în apariția unei boli. Este necesar să se înțeleagă cauza bolii și să încerce să corecteze comportamentul lor și, probabil, unele trăsătură.
Vă invit să discutăm acest subiect pe cauzele bolilor în ceea ce privește ezoterism.

dansând cu o tamburina

Și dacă te uiți un pic mai profund. Totul este energie sau informație. Într-un organism sănătos de informații între celule, neuroni, etc. transmise fără distorsiuni. Dar puterea de gândire este că, de îndată ce ne-am blocat un fel de gunoi, cum ar fi gelozie, lăcomie, rușine, etc. transmisia de date este perturbat și a mers la proces.

Am împărtășit experiențele lor de multe ori la forumul despre boala. Scuză-mă pentru a fi sincer, am câștigat miomul și inflamația uterină de gelozie pentru soțul ei. Și, la fel de ușor, fără intervenție medicală vindecat de toate acestea, iartă-l.

dansând cu o tamburina

Și totuși, ceva despre sănătate.


Așa e. Orice stres - este activitatea organismului în modul de urgență. În cazul în care o situație pe termen lung sau stresant foarte puternic, poate eșua cu ușurință ca activitatea corpului fizic și energia. Și de ce? Și pentru că armonia este perturbată. emoții negative puternice secreta o otravă care distruge gazda.Aș dori să adăugați mai multă agresivitate, invidie, starea de spirit decadent, și alte emoții natură distructivă.

nu este activat, și de a îmbunătăți mediul propice infecției))
Într-o situație stresantă, organismul nu are suficient timp pentru a verifica „outsideri“ și mici modificări celulare. El, cel mai important, cu excepția oragnizma în funcțiune ca un întreg. Deci, ceea ce se întâmplă este adesea trecute cu vederea la nivel celular. Atenție sau forțele corpului nu este pur și simplu de ajuns. Și virușii și bacteriile se multiplica foarte repede. Prin urmare, organismul nu are timp în timpul Eliminare, apoi, după o perioadă scurtă de timp în ambalaj orgomnoe pravraschaetsya, eliminați, care nu este atât de ușor. ) Acest principiu de mono și atribuite cancerului. Se consideră. că în corpul nostru, astfel de celule apar aproape în fiecare lună. Dar, în timp ce monitorizează și le îndepărtează imediat, totul merge bine. Dar când „nu au suficiente mâini.“

------------------------------------------
Aveți dreptul să se gândească la mine ca tu de cuviință.
Am dreptul, nu sunt conforme cu ideea ta.)

Că, în frunte care scris, nu este important în formularea și înțelegerea prtskssa.

FilosoFF. pur și simplu de viruși de pe tambur starea dvs.)) Ei, în general, nu se poate gândi și de a reacționa la ceva, de asemenea) Ei pur și simplu programmu- lor reproduc cât mai mult posibil) și pentru ei găsesc un mediu favorabil. Ele sunt peste tot, pur și simplu nu poate să crească peste tot) și a le activa bine. într-un fel nu sună atât de ce?) E ca și cum că activează fluxul de râu)), și așa mai curge. Ce activează atunci?)) Pentru a schimba direcția de curgere poate fi, dar pentru a activa ceea ce a fost și se întâmplă.

------------------------------------------
Aveți dreptul să se gândească la mine ca tu de cuviință.
Am dreptul, nu sunt conforme cu ideea ta.)

ascuns în ceață

Hmm. vom vedea imediat că științele umane.

------------------------------------------
„Cel mai mare con, că el a tras vreodată. A fost te face să crezi. Că ești tu“

Încă o dată pas pe aceeași greblă, te virus.Otkuda că poți ști că ei barabanu.Po pe cele mai recente date științifice, virusul nu este doar o ființă inteligentă care știe cum să se adapteze la diferite antibiotice, dar, de asemenea, capabile să samoregulyatsii.Chuzhoy lumi -potemki.I apoi amintesc matrice de film, unde nepomnyu cum a fost numit, în general, un unchi rău spune că omul este același virus, doar mai mare ca dimensiune, si orice altceva exact în exact, același parazit. Ce este ceva în ea.Datele științifice de antibiotice, în general, nu pot fi afectate de un virus, deoarece virusul - o proteină fără viață) antibiotice ucide creaturi vii decât în ​​structura sa virusul nu este)
Această proteină. Munca lui este aceasta: să se așeze pe celula pentru a injecta o proteină, pentru a face celula vyrabatyvaet altele asemenea, sau o proteină cu totul diferită și toate) Mai mult nu știa)

Aici -zhivye bacterii. Acestea sunt antibiotice și chiar bacteriile se pot adapta la antibiotice și alte medicamente)

------------------------------------------
Aveți dreptul să se gândească la mine ca tu de cuviință.
Am dreptul, nu sunt conforme cu ideea ta.)

Stai un minut, sau sunt tu sau ty.net boala bactericidă, care ar trebui sa fie tratate antibiotikami.Est boli virale I confuz, și bacteriile sunt organisme cu ajutorul rozlozhenii alimentelor pe Compune și chiar echipamente și diferite, de ce ar trebui să fie tratate cu antibiotice și alte medicamente, în cazul în care ei ucid bacteriile overgrowth boala apare, sau oricare ar fi acesta este asociat cu o lipsa de bacterii

Exista o multime de boli infecțioase care trebuie tratate antibiotice special selectate)
Și apoi, așa cum am fost învățați la primul semn al unei tuse sau durere în gât pentru a apuca pentru un antibiotic - crește doar rezistența bacteriilor patogene. Odată ce acestea nu răspund la antibiotice și poate fi apoi foarte strans)

Oh, da. uitate. Are bacterii folositoare este patogen. ) Sunt cei care ne (de exemplu, ajuta la digestie sau în crearea unui strat protector al pielii sau a membranelor mucoase), și sunt cele care cauzează boala)

------------------------------------------
Aveți dreptul să se gândească la mine ca tu de cuviință.
Am dreptul, nu sunt conforme cu ideea ta.)

Aici umnichka! cel mai mult este scris.

Cu o persoană care folosește în circulație astfel de fraze nu poate argumenta

Nu pot spune nimic împotriva ei, pentru că ei nu cunosc informații mai extinse, dar această problemă vospolnimo, va vorbi pe această temă ușor în mai târziu.