Cauzele ezoteric bolii


Cauzele ezoteric bolii
Uneori, oamenii se îmbolnăvesc și nu pot găsi o explicație pentru starea lui. Astăzi, boala - o cauza majora de sănătate precară, activitate redusă și performanță. Nu este întotdeauna posibil să se găsească adevarata cauza de boli, în ciuda capacitățile avansate de medicina tradițională. Atunci când toate metodele sunt încercate, oamenii tind să găsească o explicație pentru necunoscut. Astfel, boala devine parte a ezoterice - cunoașterea mistică, misterios, dar poate fi util pentru om.O altă vizualizare

Boala - o manifestare a calităților rele ale caracterului, consideră spiritualitatea. Omul însuși în sine forme - percepție negativă, proastă sau greșită a ceea ce se întâmplă sau atitudini, fapte rele, toate acestea creează un câmp negativ, care trece in boala si boli. Din punct de vedere al medicinei alternative, orice probleme fiziologice sau psihologice au rădăcini în subconștient, ca nucleiere obiceiuri sau trăsături de caracter. Acest lucru se întâmplă în primul rând, deoarece corpul unei persoane care trăiește și mintea sau subconștientul său au o relație foarte strânsă, și toate că, la un moment dat se produce la nivelul psihicului, în mod obligatoriu se reflectă la nivelul corpului. Este important să fii precaut în cazul în care caracterul unei persoane a început să se schimbe în rău destul de repede din cauza coajă sale fizice - organismul nu va fi capabil să reziste la sarcini enorme, care rezultatele vor fi apariția bolii și incapacitatea de a trăi pe deplin și.

Dacă vom face paralele între bolile și cauzele lor, devine clar - caracterul propriu, incontinenta si negativitate de vina pentru starea proastă a sănătății. Oamenii strâns asociate cu spiritualitatea, a fost compilat mai mult de un tabel, din care a devenit clar - boala are o natură neobișnuită.

Unele dintre cele mai comune boli: cauzele lor

Cauzele acestui sau că, chiar minore la prima vedere, boala - un mod de viață. Exemple de boli:

  • lacomia ca principala trasatura caracter duce la dezvoltarea cancerului si o varietate de condiții acute;
  • apatie provoacă apariția bolilor gastrointestinale cum ar fi gastrită, si este cauza diabetului;
  • natura agresivă duce la apariția negilor și ulcere.

Boli Tabelul sugerează că astfel de trăsături ca prost gust duce la tulburări digestive și inutilitate poate provoca pneumonie sau alcoolism. Cauzele bolilor infecțioase cronice sau înfășoară uman de minciuni, în lipsa de integritate și încăpățânata fapte duce la un prejudiciu.

Cauzele ezoteric bolii
Grosolănie și depresia perturba munca tiroidei si duce la infectii virale. oameni Greedy sufera de insomnie, obezitate, nu timid departe de ea, și acnee. Lăcomia cauzeaza probleme cu plamanii, de asemenea, traumatice pentru persoana care nu poate rezista această trăsătură negativă.

Retrăgeau din lume nu este, de asemenea, în valoare de ea, pentru că este o cale directă la astfel de probleme cu sănătatea, ca negii sau boli de rinichi. Cu toate acestea, sunt dezgustați predispuse la pancreatită, fundaluri diferite gatul inflamat si chiar diabet. Disperarea - în primul rând, iar cauza principala de pneumonie severa, migrene neplacute si debilitante, boli și boli asociate cu coloanei vertebrale, epuizante artrita si boli de inima coronariene.

Este important să ne amintim că sensibilitatea crescută este strâns legată de reacții alergice și alte boli de piele, de asemenea, afectează procesele inflamatorii. Depresia este cauza imunității scăzute și o serie de probleme ale femeilor. Supratensiunii cauzate de diverși factori, conduce la dezvoltarea de boli pulmonare, precum și o persoană începe să sufere de insomnie, există hernie, probleme cu ale tractului respirator, care afectează sănătatea nu este cel mai bun mod.

Astfel de manifestări negative, cum ar fi pesimism și disperare poate duce la perturbări grave în organism. Printre cele mai multe reacții de bază observate alergice, tulburări cutanate, inclusiv acnee si hipertiroidism.

Punct de vedere cu privire la bolile emergente pot fi diferite - în sensul de medicina tradițională a corpului are nevoie de odihnă sau de vitamine, astfel încât în ​​acest fel reacționează. Spiritualitate vede în ceva boli mai specifice, necunoscute si chiar misterioase pentru majoritatea oamenilor - starea energiei umane. Dacă este curat, organismul nu are probleme, dar, în cazul în care impactul negativ asupra energiei, ea începe să răspundă la o varietate de boli.Ce altceva este important sa stii despre boala?

Cauzele ezoteric bolii
Oamenii care sunt nesobrannosti diferite, sunt mai susceptibile de a suferi de boli, cum ar fi sinuzita sau răceli, ei caracteristica - tensiune arterială scăzută. În cazul în care o persoană este în mod constant nesigur de sine, că el a fost bântuit de boala gât. Din când în când cineva are nevoie de odihnă, din punctul de vedere al medicinei traditionale - este o modalitate de a restabili energia fizică și spirituală a petrecut, dar, de asemenea, o modalitate de a evita astfel de boli neplăcute, cum ar fi artrita, astm sau boli de inima.

Imoralitatea nu este doar un obicei prost, dar, de asemenea, o sursă de boli, cum ar fi hemoroizi și diverse probleme ale pielii. caracter Inflexibilitate - cauza astmului si dezlipire cauzele bolii renale. Se simte ca o disperare puternică, irepresibil, de multe ori oameni care vizitează cu un slab va duce la pneumonie continua, dureri de cap variat in natura, boli ale spate - coloana vertebrală, în primul rând par slab se manifesta artrita si / sau boli ale vaselor de sânge și inima, în primul rând, ischemie. Boli și boli alergice și a pielii, în termeni de magie și ezoterice - însoțește adesea oameni care sunt caracterizate printr-o sensibilitate ridicată la evenimentele actuale.

Cauzele imunitate scazuta sau probleme cu sănătatea femeilor, se poate afla în depresiunea trăită de oameni în timpul manifestării bolii. Supratensiune, cea mai mare parte emoțional decât fizic, cauzează adesea insomnie neplăcut și obositoare și bronșită, hepatită, accident vascular cerebral, pneumonie și hernie. La rândul său, oboseala adaugă la problemele de mai sus tuberculoza, pneumonie severa si diabet. gânduri Pesimist - cauzele bolilor asociate cu sânge de presiune joasă sau înaltă. De asemenea, suferă și a glandei tiroide. Neglijarea de vătămare corporală sau de otrăvire.

Foarte ușor să conducă atitudine de criticastru la o astfel de persoană, fără îndoială, boli grave, cum ar fi hepatita sau colita. Nu poți fi prea iritabil, pentru că - este o cale directă la boli ale sistemului nervos și a stomacului.

Această emoție negativă ca rezultate dezamăgitoare într-un număr de boli autoimune, precum si cauzele alcoolismului multor boli lungi și apoi cronice. persoanelor vulnerabile afectate de probleme cu glanda tiroida, precum gastrita. Distragerea frunze marca de putere sub formă de boli sinuzita si coloanei vertebrale. Omul Bound suferă de probleme de memorie și de artrita. Aceste trăsături de caracter negative, încăpățânarea va avea un impact inevitabil asupra sanatatii - este prima cauza a bolii ulcer peptic sau epilepsie, sinuzita si astm. În cazul în care persoana este împietrire inerentă, el nu evita constipație și bronșită, precum și probleme cu tractul gastro-intestinal.

Cum de a vindeca boli existente fără a utiliza droguri?

Cauzele ezoteric bolii
Această întrebare nu se produce doar la oameni - nu contează dacă ei cred în partea ezoterică a unei probleme sau nu. Toate bolile nu sunt doar bază fizică, ci și psihologic, care nu pot fi lăsați la vedere. Pentru a complet, nu vindeca parțial boala rău sau obositoare nu au folosit droguri, trebuie mai întâi pentru a scăpa de trăsături de caracter rău și schimbarea comportamentului în bine. Negativismul întotdeauna mai bine să se traducă într-o pozitiv, astfel încât organismul a fost alimentat cu energie pozitiva. Probleme psihologice, ceea ce duce la boală și de boală, de asemenea, au unele baza pe care doriți să renunțe cât mai curând posibil - lipsa de înțelegere a scopului real al omului, natura sa. Dacă nu elimina aspectele negative ale propriului său caracter, persoana va primi bolnav tot timpul, au probleme în comunicare, care se va reflecta, fără îndoială, grav asupra întregii vieți.

Motivul principal din cauza căruia am ajuns din nou și din nou în această lume - dorința de a aminti de propriile lor rădăcini. În textele antice - cronicile noastre și parabole estice, precum și în Vedele, de exemplu, se spune că există un scop mai mare în această lume, o persoană la care ar trebui să aspire. Principalul lucru pentru orice ființă umană - pentru a deschide energia, natura sa spirituală, subtil pentru a fi o posibilitate reală în aceasta din urmă să se întoarcă la deplină lume spirituală seninătate rafinată. În ea, după scripturi și cunoștințe vechi, nu vor exista boli si afectiuni, nici o suferință, nici moartea fizică, ci și nașterea oricărei voințe. Dacă este posibil să te și lumea ta de energie interioară cunosc, noul om din lume, doar de așteptare pentru fericire și cunoaștere, completate de o eternitate.

Cum de a transforma un negativ într-un rezultat pozitiv?

Pentru a atinge eternitatea prețuite, trebuie să lucreze din greu, face o cale plină de încercări numai în cazul în care persoana poate obține o recompensă - har veșnică. Cu toate acestea, în timpul vieții sale, el trebuie să încerce să traducă emoțiile negative în unele pozitive, astfel încât organismul nu percepe boala. Mulți oameni ar putea spune că a scăpa de obiceiurile, mult mai puțin schimba caracterul lor foarte, foarte dificil, dar, de fapt, nu este așa. Desigur, este necesar să se depună toate eforturile pentru a reconstrui fluxurile de energie în direcția corectă - poate fi transformată într-o pozitiv - direcția pozitivă a tot ceea ce înconjoară o persoană și vine cu ea.

Astfel, un apel la latura ezoterică a cunoașterii, va ajuta o persoană să realizeze importanța lor în lume, precum și pentru a înțelege motivele care duc la perturbări, boli și maladii. Mergând prin toate etapele de auto-cunoaștere, unul este purificat la un nivel energetic, prin urmare, organismul trimite semnale pozitive, care permit să se ocupe cu probleme de sănătate rapid și eficient. Schimba-te, în primul rând, trebuie sa te scapa de obiceiurile proaste și a emoțiilor negative, de îndată ce acest lucru se întâmplă, oamenii în curând vor simți schimbarea pentru o mai bună - boala se va retrage, sau nu apar deloc.

Așa cum am, un profesor de la Saratov, sa căsătorit cu un bogat american

Am 30 de ani, am o fetiță mică. S-ar părea că, la fel ca mine, un simplu profesor, se căsătorească cu un milionar? Cu toate acestea, această poveste este capabil să inspire încredere chiar și în cei care au deja disperați. Sper că te va inspira.

Povestea mea începe cu o căsătorie nu a reușit. M-am căsătorit pentru dragoste la varsta de 19 ani, și aproape 10 ani de viață cu un eșec absolut. La început a părut frumos și bun, dar după nașterea unui copil de băut și a devenit un alcoolic, a mers în jos salariile mele modeste pe vodca.