Cauzele constipație atone și tratament

Cauzele aton constipație

constipație atonă se dezvolta de obicei la persoanele care sunt supraponderali și de conducere stilul de viață sedentar, în principal. În mod normal, intestinele trebuie să fie golite de 1-2 ori pe zi. Odată cu slăbirea mușchilor procesului său defecare este una la fiecare câteva zile. Alte simptome de constipatie atopica includ dureri in timpul tranzitului intestinal, consistență densă de scaun, durere si balonare, slăbiciune, deteriorarea apetitului.Una dintre principalele cauze ale constipației atone este nutriție improprie: aportul inadecvat de grăsime care conțin alimente, prevalența în dieta de produse de patiserie, carne, aport insuficient de lichide. afectează în mod negativ peristaltismul intestinal nivelul scăzut al activității fizice, abuzul de laxative si clisme de curățare, instabilitate emoțională, stres constant, epuizare fizică, obiceiuri proaste, expunerea la substanțe toxice, procesele inflamatorii la nivelul tractului gastro-intestinal, sarcina, puerperală.Tratamentul aton constipație

Tratamentul constipației atopica este complex. Ar trebui să păstreze întotdeauna la o dieta. Este important să beți o multime de alimente bogate in fibre. Multe fibre vegetale este prezent în sfecla, morcovi, dovleac, prune, ovăz și hrișcă. Aceasta ajută la îmbunătățirea motilității intestinale și sfeclă roșie proaspătă suc de morcov. Legume utile, tarate de grau, paine din cereale integrale, băuturi din lapte, apă minerală fără gaz.

Produsele trebuie să fie fierte, coapte sau aburit. Posibilitati de alimentatie ar trebui să fie unul și același timp. În ziua în care trebuie să bea cel puțin 1,5-2 litri de apă. În dimineața pe stomacul gol ar trebui să bea apă rece cu miere sau suc de fructe și legume, și pe timp de noapte - suc, iaurt. Eliminarea aton constipație promova exercitarea pe muschii abdominali.

În timpul constipație numit laxative pe termen lung, durerea este necesar să se ia antispastic. Pentru înmuierea scaun folosit supozitoare rectale (de exemplu, glicerol) și clisme ulei. Pentru tratamentul constipației atone pot folosi rețetele de medicina tradițională. De exemplu, util este un amestec dintr-un decoct de scoarță crușin, semințe, chimen și flori de mușețel. O lingura din amestec se toarnă apă clocotită (250 ml) a fost pus într-o baie de apă timp de 10 minute. Apoi se răcește, se strecoara si se bea pe timp de noapte.