cauze ale motorului Troit și a întreruperilor de remediere

motor Troit în cazul în care ciclurile de lucru se realizează intermitent (cu omiterea cursei într-un cilindru), iar mișcarea în mașină în sine convulsiile. Mai jos ne vom uita la ce motorul troit. Și, din moment ce există mai multe tipuri de motoare cu ardere internă cu mișcare alternativă, apoi ia în considerare motivele pentru care motorul a început troit vom fi în câteva secțiuni. Se determină ca la ralanti a motorului troit poate boomy de sunet de evacuare în picioare în spatele vehiculului la evacuare.Listen scopuri de diagnosticare de evacuare trebuie să fie doar la cald, deoarece nu este încălzit sunetele motorului pot fi înșelătoare.

motor diesel

Motivele pentru care motorul troit care rulează pe motorină:

  • Compresia redusă a unuia dintre cilindri. Târăște în mișcare ea, în acest caz, așa că nu contează că, uneori, tarabe. La început este aproape nu se reflectă.
 • cauze ale motorului Troit și a întreruperilor de remediere
  Defecțiune a injectorului.
 • Pompă de înaltă presiune Defect combustibil (pompa de combustibil).
 • Defecțiune a bujiei incandescente. Atunci când motorul este pornit în dimineața și geroasă, cu mai multe lumanari sparte, de asemenea, o problemă (primele secunde după pornire).

În cazul în care motorul este rece în troit, cu evacuare de fum și cald nu trage de mânecă, nu stagneze și trage bine, cel mai probabil, va trebui să înlocuiască un (poate doar unul) strălucire puțini.

La motoarele diesel, echipat tabelul „verifica“, este în valoare de având în vedere că nu orice luminile de avarie lumina de avertizare „check endzhin“. Dar, în cazul de funcționare instabilă de ardere „verifica“ motorul semnalează necesitatea de a citi codurile de eroare.

motor pe benzină cu injecție directă de combustibil

Injector (din limba engleză că injector înseamnă injecta sau injecție).

cauze ale motorului Troit și a întreruperilor de remediere
În cazul în care se aprinde atunci când troit injector cecului, diagnosticul este probabil să arate detectarea rateurilor, și nu din motivele pe care le cauzează, astfel încât să nu fie fixat mari speranțe pe ea. Nu este nevoie să fie un bun diagnostician, la sunetul de evacuare fierbinte, pentru a determina de ce un control pe foc în acest caz. Pentru a determina ce a cauzat același, faptul că injectorul operează cu lacune, care nu va ajuta. Avertizare de lumină, așa-numita „verificare“, sunt mai susceptibile de a ajuta în cazul în care orice senzor defect. Motivele pentru care injectorul troit:

 • bujie defectă. Deoarece lumânarea nu este de fiecare dată când nu se aprinde amestecul de lucru este puțin probabil că va fi umed sau negru, cu funingine. În acest caz, uita-te pentru următoarea defalcare pe izolatorul electrodului central. Se pare ca o bandă, desenat cu creionul pe izolator. Asigurați-vă că pentru a verifica distanța dintre contactele scânteie. deoarece nici un decalaj normală corespunzătoare poate cauza perturbări în cilindru și cauza motorului la labagii fierbinți, precum și nu încălzite și trage slab chiar și pe tarabele mișcare.
 • Injector defect. Îndepărtarea dopurile din duzele în timpul funcționării motorului. Deci, puteți determina care cilindru nu este de lucru, dar nu poate funcționa, nu numai din cauza duzei. Schimbarea locul cu cealaltă injectorul cilindrului, dacă acum nu va funcționa cilindrul unde l-ați pus, atunci a eșuat.


cauze ale motorului Troit și a întreruperilor de remediere

EXEMPLU dăunătoare conductor de înaltă tensiune

Defalcarea de fire de înaltă tensiune sau terminale. Identificarea sau infirmarea din motivele pentru a începe cu faptul că o privire la motorul care rulează în umbră. Uneori, dacă plasați defalcare nu este aproape de sol, vom vedea o scânteie. Dacă acest lucru nu este o modalitate ușoară de a aduce rezultate, opriți motorul și controlați cablajul și vârfurile înalte, căutând urme de defalcare - puncte negre cu găuri și dungi negre cu urme negre.

 • Compresia redusă a unuia dintre cilindri. Compresia pentru motorul normal de funcționare pe benzină cu cifra octanică de 92 și mai sus, este de 12 kg / cm2, la o comprimare de 10 kg / cm2 sau mai puțin necesară repararea motorului.
 • Defecțiune a senzorului arborelui cotit. Acest lucru poate fi o defecțiune a senzorului în sine și montarea și fixarea încalcă treapta de viteză, precum și decalajul incorect între senzor și roata. Atunci când motorul este pornit, în acest caz, de asemenea, vor exista probleme.
 • fasciculului de cabluri defectă pentru a alimenta impulsuri injector de control. Adesea, se deplasează de la ham vibrații, freacă firele de control de injecție de izolare, care sunt închise periodic pe „greutate“ în timpul funcționării motorului. Acest lucru determină o întrerupere în activitatea sa și este motivul pentru care el spasmele și chiar tarabe la mers în gol și rău se bazează pe drum. Pentru diagnosticul de ultima mutare hamul înainte și înapoi, atunci când motorul este la ralanti, iar în cazul în care motorul se oprește sau labagii de acest lucru, uita-te pentru partea uzată ham ​​de izolație, situată pe galeria de admisie sau un capac de distribuție de metal.
 • motor carburator

  Carburatoare, desigur, poate fi vinovat de labagii cu motor și iesle pentru fierbinte. Carburatorul poate decanta adică are un nivel prea ridicat de combustibil în camera flotor. Motivul pentru care poate fi:

  Carburator în sine nu poate fi de vina pentru faptul că labagii motorului și grajduri. Dar acest lucru nu înseamnă că carburator pot fi eliminate din lista de posibile motive pentru acest lucru.

  Cauzele cele mai tipice de funcționare instabilă a motorului

  • Compresia redusă a unuia dintre cilindri (sub 10 kg / cm2).
  • Spargerea diafragma rapelului vid de frână. Pentru diagnostic trage furtunul de la carcasa de vid de cauciuc adaptor și conectați degetul atunci când întreruperi ale funcționării motorului se oprește, apoi inițiatorul găsit. Dacă nu, verificați furtunul - nu ar trebui să fie greu, și să aibă o fisură. În caz contrar, acesta poate fi vinovat de scurgeri de aer. Pentru a testa acest lucru, scoateți furtunul din galeria de admisie și conectați gaura din mamelonului cu degetul. În cazul buna funcționare a motorului va fi doar un furtun înlocuitor. Admisia aerului în galeria de admisie depletes mult amestecul combustibil-aer, ceea ce conduce la o funcționare instabilă a motorului. Deosebit de afectate de această lucrare, în cea mai îndepărtată de cilindru carburatorului - al patrulea și al treilea.
  • cauze ale motorului Troit și a întreruperilor de remediere
   scântei de putere insuficiente. Vizual evaluează scânteie poate fi după cum urmează: un cablu de înaltă tensiune de la bobina de aprindere, îndepărtați capacul de la priza tramblera și fixați capătul îndepărtat 5 mm de masa; derulați la motorul de pornire. Iskra, stantare această perioadă ar trebui să fie de culoare albastră și groasă. O scânteie roșiatică subțire, de obicei, suficient de puternic și poate fi cauza motorului instabil. Motivul puterii insuficiente o scânteie poate fi decalaj prea mare sau prea mică între contactele de contact breaker sau terminale de alimentare a bobinei arse și oxidat, contactul săraci cu greutatea ei corporală și rezistor sale defecte.
  • Uzura tramblera lagărului prin reglarea aprinderii în funcție de vacuum după supapa nu va varia lin și sare la aceeași dimensiune a spațiului dintre contactele întreruptorului va varia de asemenea, în timpul funcționării motorului, ceea ce nu este de asemenea, să conducă la buna funcționare.
  • bujie defectă. Lacunele în contactul tind să fie din cauza descompunerii electrodului central al izolatorului. Urmele acestei defalcare este similar cu lumina de-a lungul izolatorul de bord. Acest defect poate fi eliminat doar prin înlocuirea lumânări.