cauze Adenoviroz, simptome, tratament

cauze Adenoviroz, simptome, tratament

manifestări simptomatice intensive de câine individuale depinde de o serie de caracteristici, inclusiv rasa, vârsta de animale de companie, precum și gradul de afectare a sistemului respirator. Cel mai important simptom, care, în unele cazuri, este o caracteristică clară a bolii - o tuse. Această indicație poate fi de asemenea un indicator al bronșitei cronice sau pneumonie, dar există cazuri în care aceste sindroame într-o rulare a rezultat adenoviroza apariție.Tusea într-o anumită situație apare la câteva zile după infectare și poate avea complet orice fel, fie uscată, umedă, latră sau chiar moale. Adesea manifestare este însoțită de vărsături, precum și spută abundentă sau slab, expectorație. Tusea începe în cele mai multe cazuri, ca urmare a unor exerciții, mersul pe jos, schimbarea temperaturii sau a umidității caracteristicilor aerului și așa mai departe.

Boala severa adesea prezinta temperaturii totala a corpului a crescut la patruzeci de grade, febra, tuse devine umed și nazale urmărire descărcare. tonul general este redus, ambele fiind caracterizată prin sindrom astenic, emaciere severă, până la anorexie, dispnee, somnolență persistentă, în unele cazuri, este posibil să se audă respirația bronșic, și respirație șuierătoare.

cauze Adenoviroz, simptome, tratament
Tratament Asigurarea lumina adenoviroza tratamentului bolii se realizează prin intermediul amoxicilină și amoxiclavtratamentul adenoviroza

În cazul în care boala apare fără complicații, tratamentul pe o bază ambulatoriu și la o dată timpurie a animalului se întoarce la o viață activă și sănătoasă. Cu toate acestea, în cazul în care complicații începe să apară, combinate cu sindroame suplimentare, este necesar să se spitaliza urgent cainele la spital cu izolare, în cazul în care el a calificat și va fi oferit asistență în timp util.

lumina cu condiția tratamentului bolii se realizează prin intermediul amoxicilină și amoxiclav. În alte situații este necesară utilizarea de agenți antibiotice, printre care sunt prima generație și cefalosporinele enrofloxacina, care pot fi înlocuite gentamicină.

După cum este necesar pentru a restabili sistemul imunitar, stimularea imunomodulatori sale, de exemplu, ronkoleukine. Tusea este tratată într-un tratament simptomatic, cu o varietate de componente medicinale, a căror alegere depinde de câine și de recomandările medicului. Termenul minim de proces de tratament și reabilitare este de zece zile și durează atâta timp cât rezultatele de raze X nu confirmă vindecarea completă a bolii.

In formele severe de complicații procesului de vindecare poate dura până la cinci săptămâni. La finalizarea activităților de remediere necesare pentru a efectua un studiu de finală, cu ajutorul razelor X - este o măsură necesară pentru a determina dinamica și tendințele de recuperare.

hepatită alimentară - inflamația nu infecțioasă a ficatului cauzată de slabă calitate sau de aditivi pentru hrana animalelor nenaturale în dieta animalului. câini hepatită alimentară. Simptomele caracteristice, cauze, tratamente. Descrierea bolii în condiții de referință.

cauze Adenoviroz, simptome, tratament

Piodermite - boala a pielii sub forma de acumulare de puroi. Atunci când forma de suprafață a straturilor exterioare ale foliculi afectate și de păr. Piodermita la câini. Simptomele caracteristice, cauze, tratamente. Descrierea bolii în condiții de referință.

cauze Adenoviroz, simptome, tratament

enterite virale - un grup de boli infecțioase în care intestinul devine inflamat. enterită virale la câini. Simptomele caracteristice, cauze, tratamente. Descrierea bolii în condiții de referință.