Caulking numire placaj si sfaturi pentru alegerea (27 poze)

Lucrări de găurire placaj - mod de a alinia suprafața înainte de decorarea finală a pereților, în cazul în care o foaie de lemn a fost folosită în acest scop. reparații tendințele moderne au condus la faptul că, pentru alinierea pereților, în special în locuințe secundare, utilizează diferite materiale de construcție, dintre care cea mai comună este gips carton.Placaj, in ciuda costurilor mai mari, este, de asemenea, utilizat pe scară largă. relevanța acestuia poate fi atribuită o mai mare fiabilitate și dezvoltarea chimiei industriale, a dezvoltat o impregnare specială, creșterea performanțelor de copac.

Alegerea materialului de umplutură

Tehnologii moderne de lucrări de reparații care nu au luat în considerare problema dacă placaj chit, deoarece există mai multe variante de acoperire de protecție, care este rezolvat în mod unic într-un mod pozitiv. Dacă alegerea mai devreme de placaj chit sub tapet, întâmpinat unele dificultăți, dar acum orice supermarket-uri de construcții au o gamă largă de compoziții în vrac, care este necesar pentru a vă pregăti. Și gata-mix, ambalate strâns cu care puteți începe imediat lucrările de finisare pe lemn, ipsos, gips carton și alte materiale care pot alege un dezvoltator pentru construirea de pereți.

Dificultăți în selectarea compoziției dorite nu va fi nici, deoarece pentru sigilarea placaj poate fi folosit tencuială cu granulație fină de finisare, perfect potrivite pentru munca pe placaj, sau formulări speciale cu textură adecvate, care pot alege chiar și culoarea foii utilizat.

Textura chit pentru placaj necesită nu numai o alegere echilibrată și informată atunci când se decide care dintre mărcile care urmează să fie preferate, dar, de asemenea, să înțeleagă că componenta principală în rezolvarea dilemei nu ar trebui să fie prețul, iar calitatea și fiabilitatea compoziției dobândite.

placaj Putty pentru a da stabilitate și fiabilitate maximă, și, în plus ascunde toate defectele de textura, compoziția ar trebui să fie pregătit cu toate condițiile necesare, pe care producătorul a considerat că este necesar să se precizeze în declarația. Putty amestec preparat în mod corespunzător - înseamnă a te condamna la o corecție destul de rapidă a defectelor și greșeli de calcul.

De ce placaj chit?

Cumpărarea unei compoziții de finisare și de protecție a lucrărilor, este necesar să se decidă ce va fi stratul decorativ final și de a dobândi tipul necesar de chit.

De obicei, pictura creează o suprafață mai netedă, care poate necesita aplicarea repetată a acoperiri, și, prin urmare, necesită mai multe materiale de construcții și pentru tapetului ar putea avea nevoie de mai puțin efort.Atunci când alegeți decât placaj zashpaklevyvat, să ia în considerare faptul că acest proces se face pentru:

  • alinierea foaie, care poate fi în diferite locații de grosime inegală;
  • mascare elemente de fixare chit, deoarece în caz contrar acesta va fi capete de unghii vizibile sau șurub, se angajează loc și se potrivesc;
  • obstrucționând facturilor proglyadyvaniyu prin decorarea;
  • repararea fisuri si defecte formate pe suprafața foii în timpul procesului de asamblare;
  • protecție împotriva daunelor de suprafață;
  • placaj conferi proprietăți noi (rezistență la umezeală, rezistența la fungi și mucegaiuri, straturile componente monolitice).

În cazul în care scopul pentru care puttied foaie de lemn, este recuperarea în daune survenite în timpul depozitării (acest lucru se întâmplă în cazul în care materialul pentru a se salva, achiziționate la preț redus), apoi restaurarea va necesita mai mult de un strat de grund, și de umplere de specialitate mai scumpe, cu siguranță nu un plasture simplu.

Chitul placaj? Alegerea ideala pentru acest tip de muncă sunt chit acrilic.

Ele sunt preparate folosind rășini sintetice sunt vândute deja în formă finită și au o adezivitate ridicată, împerecherea cu lemn, asigurând astfel siguranța și capacitatea de a păstra un strat decorativ superior acestuia. Inainte de placaj chit, este necesar să se aplice un grund, care este ideal pentru penetrarea grund pe lemn, este, de asemenea, preparate pe baza de acrilic.

O combinație de mai multe straturi de grund acrilic cu chit imprimat pe stratul de grund deja uscat, nu numai că elimină permanent nevoia de a face reparații, dar, de asemenea, interferează cu absorbția umezelii din perete.

Un astfel de strat protector este aplicat pe partea opusă a materialului înaintea instalării sale, după care foile de placaj sunt montate pe perete și sunt la sol pentru a conferi o finețe de suprafață.

Acest tip de muncă nu poate fi necesară, în cazul în care placaj de înaltă dobândit calitate, cu o față netedă. Apoi vine rândul său, a stratului de grund, după care materialul de umplutură este deja disponibil.

Inițial produs de mascare rosturi, așchii, foi și elemente de fixare erori, stratul uscat a fost apoi șlefuit la o suprafață netedă. Acest lucru se poate face cu ajutorul unui dispozitiv special, sau de a folosi un șmirghel grosier sau materiale abrazive.

Dacă furnirul inițial a fost montat cu o față netedă, materialul de umplutură poate fi necesară și un singur strat.

El este lăsat să se usuce, se macină, și începe pictura sau tapetului. În cazul în care planurile de dezvoltator a fost tencuielii placaj, experții se referă la acest proces fără prea mult entuziasm. Pentru tencuiala foaia de lemn, este necesar să se achiziționeze inițial rezistente la umiditate, și montat pe un cadru rigid, cu cel mai mare număr posibil de elemente de fixare, deoarece tencuiala - nu este tencuit, iar stratul va fi de greutate considerabilă.

Și cea mai bună opțiune pentru tencuiala pe placaj - de metal ochiurilor de plasă de armare, sau umplute cu sindrila din lemn. Nu contează dacă stratul de întărire, sau decorativ, ipsos furnir - nu este pentru mult timp.

Cei mai buni experți opțiune cred ipsos acrilic, având toate proprietățile necesare, și de a crea o protecție de încredere, strat înnobilarea și neted pentru decorarea finală.


Materiale și instrumente pentru placaj chit (27 poze)