Cât timp pentru a termina - dacă alfa


A face sex mai mult. Sfaturi pentru barbati:
Multi barbati sufera de ejaculare precoce. La urma urmei, aceste 3-4 minute, care este capabil de a omului, este aproape întotdeauna nu este suficient pentru femei pentru a atinge orgasmul. Dar nu dispera, pentru că există modalități eficiente de a rezolva această problemă. În sex, este important să fie în măsură să se relaxeze, astfel încât scăderea în timpul tuturor problemelor în viață și să se bucure ...Învață să respire! Da, da! Oricât de ciudat ar putea suna! Nu este nevoie să țineți respirația și respira prea des. Respirați adânc și în mod constant. Puteți adăuga gemete erotice și cuvinte de licitație, care va fi partener chiar mai incantati.
Instruit, mușchii pikaperskie în jurul testicule, penis si anus - poate ajuta să obțineți erectii mai puternice si de control ejaculare.

Apăsând pe perineu. Perineul - zona este situat intre scrot si anus. Simțind abordarea de orgasm, faceți clic pe degete pentru această regiune, blocând astfel canalul și selectarea spermei de semințe întrerupe.
Trageți ușor în testicule în jos atunci când începe să se simtă abordarea de orgasm. In momentul orgasmului, testicule intepeni si se ridica deasupra penisului - o femeie se simte și, uneori, face pentru a prelungi plăcerea, un om face.

Puteți pune, de asemenea, presiuni asupra căpăstru. Căpăstru - o cusătură care leagă elementul extrem al cărnii cu capul. Simțind abordarea de orgasm, apăsați în jos cu degetele pe căpăstru, ceea ce ar diminua dramatic tensiunea.

Prelude nu va aduce doar o femeie la excitație maximă, dar vă relaxați și să uitați despre problemele lor. În general, înainte de a preludiul afectiune sexuala - aceasta este ceea ce contribuie la atingerea orgasmului feminin.


Acum, să ne ia în considerare câteva ipostaze.
Cel mai frecvent pozitia misionarului. Această poziție este ideal pentru oamenii care doresc să prelungească actul sexual. În această poziție, hățurile ești tu, ca o femeie este în partea de jos. Puteți schimba tempo-ul, în funcție de sentimentele sau


opri tragerea penisului, dar fără a uita să mângâi mâinile Lady.

Poziționați femeia deasupra. Unii oameni evita această postură, din cauza o pierdere a controlului asupra situației. Dar dacă te uiți pe de altă parte, permițând femeii de a face totul pentru tine, vă puteți relaxa și bucurați-vă! De obicei, în această poziție, este dificil pentru mulți bărbați pentru a termina - adică în această poziție, nu te poți opri pentru o lungă perioadă de timp.

Partea pose de partea. Mulți oameni cred că, în această poziție, ei sunt mai în măsură să mă controleze și de a ajunge la orgasm mai târziu, se deplasează încet și la o viteză constantă.
Cel mai probabil, aceste sfaturi nu vor lucra 100% dintre bărbați, dar cele mai multe dintre ele va ajuta să reziste mai mult și să dea plăcere nu numai pentru sine, ci și la femeia lui.

În plus față de toate aceste manipulări și pozițiile, există o serie de substanțe aplicate direct la nivelul penisului sau consumate în interior.

1. Utilizarea anestezicelor care fac parte din anumite tipuri de prezervative. Anestezicul are, ca să spunem așa, calmant natura, care afectează terminațiile nervoase ale penisului si dulling sensibilitatea lor. Folosind aceste prezervative, va crește în mod semnificativ timpul actului sexual.

2. Bea unele coniac înainte de sex. Alcoolul afecteaza, de asemenea, terminatiile nervoase, reducand sensibilitatea lor. Dar nu te dus, deoarece alcoolul în cantități mari, este de natură să prevină ajungi la orgasm, la toate!

3. Se unge un membru de suc de mentă. Sucul de menta are un număr de substanțe anxiolitice mentol, beta-pinen, tsineona. Aceste substanțe sunt absorbite treptat în elementul de piele, prin care celulele nervoase nu reactioneaza cat mai repede la stimuli. Sucul necesar natural, mentă proaspătă.

4. Mananca frunzele de coacăze și zmeură. Aceste frunze conțin feliamin prin care a reconstituit activitatea terminațiilor nervoase. Ca o consecință, excitație este mai lent, iar actul sexual este prelungit.

5. Imediat înainte de actul sexual albăstrea bea coniac. Acesta conține tsentaurin - o substanță care întârzie debutul orgasmului la bărbați.

Toate aceste modalități de prelungire de sex - sunt eficiente, dar cel mai simplu - este, după ejaculare, repaus timp de 10-15 minute și se ajunge la erecție, se repetă din nou actul sexual. În acest moment, atingerea orgasmului va fi mult mai mare. Și nu uita Doamnei, pentru că în afară de penis, există limba și buzele, care pot oferi nici o femeie nu mai puțin distractiv!