Cat rasa Napoleon de caractere, de îngrijire, pret, caracteristici

Astăzi, pe site-ul Koshechka.ru vom vorbi despre un scurt, drăguț și foarte frumoase creaturi. Despre pisici interesante rasa Napoleon. despre particularitățile caracterului lor și valoarea acestor firimituri uimitoare.Zvonurile spun ca aceasta rasa a fost numit în onoarea lui Napoleon Bonaparte. În mod surprinzător, având în vedere faptul că el nu pur și simplu nu-i plăcea firimiturile pufoase, și gatofobiey suferit (frica de pisici).

Foarte scump și exclusiv rasa. Acest lucru se datorează costul îndepărtării sale. Deoarece este important nu numai să-și retragă un animal în miniatură cu gheare mici, dar, de asemenea, obține un animal de companie sănătos, fără „defecte“.

specie

În funcție de lungimea cuțitelor sunt două tipuri de rase de pisici Napoleon:

  • Napoleon cu aspect clasic lung, caracteristic pisicile obișnuite, labe;
  • Nap Cat Dwarf, minion cu picioare scurte.

Aceste soiuri diferă numai în ghearele de o lungime, în caz contrar ei au toate calitățile tipice ale lui Napoleon.

Cat rasa Napoleon de caractere, de îngrijire, pret, caracteristici

Cat Nap - „pisoi veșnică“: mijlocii, cu „copilul“ și proporțiile corpului botul pisoi

Rasa Cat Nap are o fata rotunda mica cu ochi mari, mari, larg set. Tocmai din aceasta cauza, și, desigur, dimensiunea chiar și adulții arata ca pisoi drăguț.

Este demn de remarcat faptul că destul de un nas drept, elimina probleme de respirație și respirație șuierătoare, care a afectat cea mai mare parte a perșilor.

Pisicile pot fi fie cu parul scurt și cu părul lung. Ei au parul frumos gros, indiferent de lungime. Precum și un număr mare de culori, permițându-vă să cumpere un animal de companie pentru toată lumea.

Aceste pisici cântăresc mai puțin de două kilograme. Cu toate acestea, ei au o musculatură bine dezvoltată. Deci, nu-ți fie frică de mult, în cazul în care animalele de companie este jucat, și se comportă destul de activ. Singura interdicție, precum și alte rase, sunt sărituri și cădere de la înălțime mare.

Ea are un caracter foarte docil. Acesta este motivul pentru care un astfel de animal de companie poate începe atunci când casa este copii mici, nu se tem că el va zgâria sau să le rănească.Napoleon pisicile din rasa se caracterizeaza prin ludic si prietenia. Acest comportament este inerent în ele, nu numai la o vârstă fragedă, dar de-a lungul vieții lor.

Foarte blând și creaturi iubitoare de pace. Ei se inteleg bine cu oamenii și cu alte animale de companie.

Dar această liniște aduce un pericol ascuns. La urma urmei, draga ta poate merge cu ușurință în mâinile oricărui străin, chiar dacă acesta este configurat neprietenos. Prin urmare, este mai bine să nu lase favorit să meargă singur pe stradă.

Cat rasa Napoleon de caractere, de îngrijire, pret, caracteristici

Fildeș Napoleon fotografie

Napoleoni nu sunt înclinați să cele mai multe boli feline, în cazul în care primesc îngrijire corespunzătoare.

Cu toate acestea, starea de sănătate a acestor copii depinde de pedigree. Și, dacă sunteți sigur că rudele apropiate au nici o boală gravă este moștenită, apoi să fie calm.

Un studiu atent al mame și tați - este primul lucru pe care ar trebui să acorde atenție atunci când câștiga Napoleon. Deoarece unele dintre ele pot răni boli de rinichi polichistic. In aceasta boala, de obicei, sufera de perși, astfel încât întrebările și informații complete despre părinții sigiliile oferi animalului de companie un viitor sănătos.

Napoleon pisica nu are nevoie de nici o grijă deosebită. O atenție sporită trebuie să se manifeste doar la o vârstă fragedă și la o plimbare. La urma urmei, pisoi mici ca și copii mici pot merge undeva urca, toate trăgând în gură sau să se joace cu obiecte periculoase, nu se teme de nimic.

De asemenea, este necesar să se pieptene în mod regulat animalul: Shorthair pieptănate o dată pe săptămână, și cu părul lung - doi.

Cat rasa Napoleon de caractere, de îngrijire, pret, caracteristici

pisicile din rasa Napoleon fotografie

Cat Nap: Preț

Prețul mediu al rasei depinde de pedigree, culoarea si lungimea labei (1-500 $):

  • Acțiunile ordinare - 30 - 50 de mii de ruble;
  • culoare rara, picioare scurte mici - 50 -80000.

Până în prezent, pepiniere în România sunt situate în Moscova și Voronezh. Este demn de remarcat faptul că animalul nu include costul de transport și alte costuri. Toate costurile de circulație a animalelor de la grădiniță la noua toamna acasă pe umerii cumpărătorului.

Dacă doriți să cumpărați Napoleon în străinătate, bazându-se pe faptul că crescătorii lor au mai multă experiență în creștere, este abordare foarte serioasă la această problemă. Nu este vorba doar de transport. Având în vedere faptul că rasa este relativ nou și exclusiv, fraudă adesea găsit, a atras atenția ko6e4ka.ru. La urma urmei, în cel mai bun caz, va fi trimis o pisică „normală“, și cel mai rău caz - o cutie goală.

Cat rasa Napoleon - alegerea perfectă în multe privințe: un jucaus, aproape nu bolnav și nu necesită îngrijire specială. Această victorie cuceritor puțin și să nu fie indiferenți față de fiecare membru al familiei.

Bruslik Maria - în special pentru Koshechka.ru - site-ul pentru iubitorii de ... în tine!