Cat de sare de aluat-pas master-class cu fotografii și video

Un material excelent pentru munca este aluatul sare. Acesta are un cost redus, placut la atingere textura, și articole din acesta este interesant nu numai sculptura, dar, de asemenea, să picteze. Ca bază pentru pisica din aluat de sare, trebuie să știți unele dintre caracteristicile și regulile de lucru cu un astfel de material.Cat de sare de aluat-pas master-class cu fotografii și video

În primul rând, este imposibil să se folosească făina de clătite și sare iodată: după uscare figură se poate ridica și spargere, iar aluatul dintr-o astfel de sare în sine va fi non-uniform. În al doilea rând, apa trebuie sa fie turnat în amestec pregătit de făină și sare, în porțiuni, amestecând constant. În acest caz, temperatura apei trebuie să fie cât mai mică posibil. În al treilea rând, aluatul rezultat se usuca foarte repede, deci trebuie să-l stocați într-o pungă de plastic și să ia în părți. Pentru depozitare mai lungă este mai bine să utilizați un recipient cu capac etanș.

În cele din urmă, se usucă produsul finit este mai bine în aer într-un mod natural, care va dura mult timp. O alternativă la acest lucru este uscarea în cuptor la temperatura cea mai scăzută cu întredeschisă capac. Rețineți că încălzirea ar trebui să fie lent, același lucru se aplică de răcire. Se usucă în cuptor trebuie să fie intermitent și pas cu pas, alternând laturile opuse meserii și luați timp de aproximativ o oră. Timpul de uscare depinde de mărimea bucăților de aluat și grosimea acestora.

Cat de sare de aluat-pas master-class cu fotografii și video

Instrumente pentru lucrul cu aluat foarte simplu: un făcăleț, o tijă a unui pix (potrivit podtochennaya creion acută), paiele de cocktail, cuțit creț și ordinare (stiva), matrițe seturi pentru plastilină, un pieptene mic este, de asemenea, util pentru orice elemente din casa care poate lăsa interesant printuri. Pentru o listă puteți utiliza orice vopsea, indiferent dacă acuarelă, care dă o culoare mai transparent, sau guașă dens și acrilice. Lacul trebuie să fie pe bază de apă.

Să începem cu aluatul. 1 cană fin măcinată de sare trebuie amestecat în oală adâncă cu 2 căni de făină, și să facă un bine 1 se toarnă treptat pahar cu apă rece. Aluat după amestecare ar trebui să aibă un elastic și strâmt, ar trebui să fie ascuns într-o pungă. În plus față de instrumentele de mai sus au nevoie de cerc mai ondulate pentru testare, un șervețel mare de hârtie, sticlă de apă și o perie de tăiere.Cat de sare de aluat-pas master-class cu fotografii și video

În următorul proces de fabricație master class va fi indicat pe substratul sigiliu circular, la care va fi posibil de a lega o panglică pentru agățat. Rețineți că acest hack va fi uscat timp de aproximativ două săptămâni.

În primul rând trebuie să se rostogolească aluatul la o grosime de o jumătate de centimetru, se taie un cerc cu margini ondulate, puneți-l pe șervețel și 2 de mai sus face găuri de paie la o distanță mică unul de altul. Separat, o pisica face parte a corpului sub formă de picături și de mărimea unei prune mari, lubrifiază centrul cercului cu apă și fixați-o parte largă nodul în jos, un pic de împingere.

În timpul funcționării toate elementele meserii pentru apă, care servește ca adeziv și asigură o cuplare fermă de legare.

Mingea rostogolește proporțională cu corpul, și să aibă un cap în locul potrivit, după umezirea. Din bucati mici de formare urechi. Pe cap umed lipirea prăjituri obrajii plate presate printr-o mustață cuțit, apoi ochi mazăre cu caneluri în centru (folosind o baghetă), nas rotund și limba sub mustața.

Apoi, trebuie să se rostogolească labele de dimensiuni cârnați torso jumătate mai scurt și să le lipească pe părțile laterale ale corpului umed, pliat „palma“ pe burta lui. Ghearele impinge un cutit la fel ca antene. Dintr-un cârnat obținut din partea coada peeping a piciorului. Picioarele sunt un pic mai multe mâini, iar acestea sunt atașate în partea de jos. Se pare că pisica este în picioare pe picioarele din spate.

Elementul final este o grămadă de cârnați, care pisica ține mâinile pe burtă și ușor coboară mai jos. Toate neuniformitate pot fi netezite cu o perie umedă.

Cat de sare de aluat-pas master-class cu fotografii și video

După a trecut suficient timp și hack-a uscat, se procedează la colorarea. În inscripția spațiu poate fi plasat într-un cerc, de exemplu, „Sunt de așteptare pentru o vizită.“ În cazul în care vopseaua se usuca, trebuie sa acopere finit lac de produs vdet panglica prin găurile și cravată să stea arcul său. Pe aceasta pisica din aluat de sare este terminat.

Puteți găsi o mulțime de alte meserii sub forma unei pisici cu fotografii și descrieri. Puteți pune-l într-un cadru, pentru a face fără sprijinul și, de asemenea, cu găuri, plasând lateral. Foarte frumos sigilii lovers aspect care formează două părți ale unui întreg, și felinele.

Cat de sare de aluat-pas master-class cu fotografii și video

Este poate chiar sculpta statuie, dar nu trebuie să fie prea voluminos și lat. Ca un accesoriu al aceluiași test lângă pisica poate fi elemente, cum ar fi pește, stick de cârnați, brânză oală, de fire, și chiar și un mouse mic.

Un alt aluat de sare face magneți buni. Pentru a face acest lucru, aluatul vopsea uscată de pe partea din spate, iar după ceva timp stick-bandă magnetică cu un adeziv transparent.