Cât de repede decongelați carne de la domiciliu

Aproape fiecare femeie se confruntă mai devreme sau mai târziu, cu întrebarea: „? Cât de repede dezgheța carne“ Trebuie remarcat faptul că, în acest caz, există multe nuanțe, pentru că dacă o faci greșit, puteți obține pur și simplu o biomasă non-nutritive și fără gust. De aceea, în continuare recomandat să urmați câteva reguli simple.Deci, pentru a păstra toate substanțele nutritive necesare pentru a schimba carnea din congelator la camera de răcire (pe raftul de sus), în cazul în care se va dezgheța încet. În acest caz, pus pe o farfurie sau castron, deoarece aceasta va urma de excesul de lichid. După o zi, când temperatura produsului atinge zero grade, și devine moale și maleabil, se deplasa în apă caldă timp de cincisprezece minute (apă caldă nu este folosită, deoarece elementele proteinice superioare se pot curba). Carnea este apoi trecerea pe un prosop uscat și șterge pânză de top. Acesta este singurul mod corect să se dezghețe.

Cu toate acestea, există momente când pentru a efectua instrucțiunile de mai sus-menționate nu au timp, deci luați în considerare alternativele cu privire la modul decongelare rapid de carne.

1. Este posibil de a pune produsul în apă rece, este pre-ambalate într-o pungă de plastic. În orice caz, acest lucru nu poate fi folosit pentru prepararea apei calde, deoarece este un teren propice pentru bacterii, în plus, gustul alimentelor este oarecum diferit de dorit.

2. În cazul în care casa are un cuptor cu microunde, apoi problema modului în decongela rapid carne, destul de a decide. Pentru a face acest lucru, ea a pus produsul și apăsați butonul de dezghețare. Programul vă solicită să selectați modul de operare, astfel încât aveți nevoie pentru a face piesele folosite. Dezgheață carne în acest fel, puteți în douăzeci de minute. Dar este necesar la fiecare două minute pentru a se transforma chiar și pentru proces.3. Carnea decongelată rapid, în cazul în care sunt plasate sub un curent de aer. Puteți folosi un ventilator sau o fereastră deschisă.

cât mai repede Există câteva trucuri culinare decongelare carne. De exemplu, congelat se taie în bucăți mici, ceea ce contribuie la decongelare rapidă a acesteia. bucăți mici posibil, fără decongelare, carne tocată și apoi se scurge excesul de apă.

Înainte de a decongelați carne, trebuie să-l înghețe în mod corespunzător. Aceasta este cea mai potrivită metodă uscată. Deoarece în timpul decongelării nu va fi alocat un număr mare de suc de carne care conține substanțele nutritive necesare organismului uman. Dacă rapid, și cel mai important, dreptul de a îngheța produsul la domiciliu, atunci este posibil pentru a dezgheța rapid.

Astfel, decongelare rapid carnea nu este prea dificil, trebuie doar să fie conștienți de anumite reguli și orientări. De exemplu, unele produse din carne sau semifinite congelate plasate direct în tigaie și se fierbe un pic mai mult decât de obicei.

Trebuie remarcat faptul că orice interferență într-un proces natural de dezghețare duce la cristale de gheață mari de fibre de spargere, prin care se va urmări suc de carne și se pierde nutrienți devin fără gust, uscat, tare și friabil, și cel mai important, nu la fel de apetisant ca să-și piardă sale miros și culoare. Prin urmare, se recomandă să-și planifice în avans, când și ce vor fi pregătite. Un aliment congelat ar trebui să fie mici porțiuni. Toate aceste tehnici simple vor face posibil să se facă fără alimente recongela, care este inacceptabil în gătit. preparate din carne sunt nutritive, delicioase și frumos numai în cazul în care va fi construit pentru toate preparatele lor, inclusiv normele de decongelare.

Cât de repede decongelați carne de la domiciliu