Cât de multe calorii ai nevoie pe zi pentru a pierde in greutate calculator de calorii on-line!

Calcul reguli de calorii on-line

Cât de multe calorii ai nevoie pe zi pentru a pierde in greutate calculator de calorii on-line!
În primul rând, va vorbi despre ce metabolismul de bază - .. Adică cât de multe calorii pe zi trebuie să dacă ai fi într-o stare de repaus complet - doar pentru a supraviețui. Se calculează cu formula:schimbul de bază de greutate corporală = x20

Dacă se cântărește, să zicem, 70 kg, apoi schimbul de bază se află 1400 kcal.

Calculul nu este perfect fidel, dur, dar să se concentreze pe ea, poți.

Acum, la acest număr de calorii necesare pentru a adăuga suma pe care o petrece o zi de conducere. Aceasta se numește „coeficient de activitate“:

1.5 - foarte activ.

În opțiunile noastre calculator online pentru activitatea fizică și mai mult - alege acest calcul a fost mai precisă.

Gata, de echilibru, du-te!

Cât de multe calorii ai nevoie pe zi pentru a pierde in greutate calculator de calorii on-line!
Notă: acest raport nu ține cont de antrenament. Este vorba despre activitățile de zi cu zi și natura muncii dumneavoastră. In zilele de formare a consumului va fi mai mare. Un minut cardio consumă aproximativ 10 kcal, și kcal 5 - putere minut. Dacă antrenament, de exemplu, arata ca un 1:00 jumătate de oră de cardio și de forță. inscripționați 5 × 60 = 300 kcal pentru putere și 10 × 30 = 300 pentru cardio. Total - 600 kcal. Încă o dată: indicații sunt aproximative. Un calcul mai precis poate face un calculator online, pe site-ul nostru de mai sus.

El a numit TDEE-calculator. TDEE - este cantitatea de calorii pe care corpul tau arde timp de 24 de ore, ținând cont de muncă, sport, divertisment, exercitii fizice, chiar și digestia.

Calculatorul este conceput special pentru TDEE de numărare și se bazează pe mai mulți factori-cheie (BMR + consumul total de energie). Ie pentru pierderea în greutate trebuie să luați pentru a obține calorii și să mănânce un pic mai puțin, creând un deficit. Și pentru a câștiga în greutate, trebuie sa consumi mai multe calorii decat corpul are nevoie.

TDEE - datele critice pe care trebuie să știți pentru a construi masa musculara, pierde in greutate sau arde de grăsime.

Numărul de mese

În cazul în care calculele găsiți că aveți nevoie pentru a reduce în mod semnificativ aportul zilnic de calorii, aceasta nu înseamnă că numărul de mese trebuie să fie, de asemenea, reduse. Nimic de acest fel! Creșterea numărului de mese și de a reduce de calorii!Atenție: acest lucru este cu adevărat importantă regulă, un caracter obligatoriu pentru cei care doresc să piardă în greutate, mai degrabă decât o recomandare generală! Hai să vorbim un pic despre biochimia procesului de foame.

Foamea - este cel mai important factor care influențează cifrele noastre. Puteți, desigur, ignora senzatia de foame, dar va conduce, mai devreme sau mai târziu, la întreruperea și atacul bulimia. Singura cale de ieșire - pentru a crește numărul de mese, fără a suporta foamea.

Cantitatea de zahăr în sânge este evaluată în mod continuu glucoreceptors hipotalamus. Creierul trebuie să păstreze în mod constant un ochi pe acest indicator, deoarece este foarte important pentru funcționarea normală a mușchilor, creierului si a sistemului nervos. Statul de hipoglicemie apare atunci cand glicemia scade la 0,5 g

Simptomele de hipoglicemie (scăzut de zahăr din sânge)

  • Agitație, agresivitate, furie, anxietate, atacuri de panică, atacuri de panică
  • Foamea, greață, slăbiciune, letargie,
  • paloare bruscă
  • tremur
  • transpirație
  • durere de cap
  • scădere bruscă a
  • aritmie respiratorie

etc. Cred că mulți dintre voi ați întâlnit aceste condiții neplăcute în timpul diete stricte, de exemplu.

Din păcate, dacă ți-e foame cateva ore pe zi și apoi am mâncat mult și, ca urmare, nu a depășit caloriile zilnice, tot nu se poate pierde in greutate. Să luăm, de exemplu, o zi normală de lucru o persoană angajată în birou, și să examineze modul în care corelează numărul de mese și nivelul zahărului din sânge.

O zi obișnuită de lucru

Nu te-ai luat micul dejun, cafea sau o băutură, sau un sandwich interceptat. Organzm a primit foarte putine calorii, si cel mai probabil, aceste calorii provin din carbohidrati rapid. La ora 11 am, veți dori cel mai probabil să aibă din nou.

Cel mai probabil, prânzul la birou a fost departe de a fi ideal. Ca în cazul în care acest lucru nu a fost un burger si chips-uri!

Vii acasă după o zi de existență foame, desigur, a sărit de pe produsele alimentare. Tu calma că, după restricțiile zilei nu cresc grăsime, indiferent de cât de mult a mâncat la cină.

Am trage concluzii

Cât de multe calorii ai nevoie pe zi pentru a pierde in greutate calculator de calorii on-line!

Atinge deficit de calorii

În organism, apar ca urmare a nivelului de zahăr nebun sare atunci când este necesar ca multă energie (dimineața, după-amiaza) - de zahăr este scăzut, atunci când activitatea este scăzută (seara) - ridicat de zahăr.

Un alt pic de biochimie: în hidroliza grăsimilor și a grăsimii este eliberat glicerol. Eliberarea glicerolului - este însuși procesul de a pierde în greutate, mult așteptatul și dorit. Cu toate acestea, glicerol este utilizat numai în timpul perioadei de repaus alimentar sau în timpul unui efort fizic foarte intens.

Sub regimul, când postești toată ziua și overeat pe timp de noapte, de zahăr din sânge sare, provocând mușchii să ardă, apoi stoca grăsime. Ca urmare, masa corporală nu se poate schimba chiar si doar gras tesut incepe sa inlocuiasca musculare. Corpul devine flasc, apare celulita.

Deci, pentru a pierde in greutate. suficient pentru a lipi la un deficit caloric. Cu cât este - mai repede va procesul de pierdere în greutate. Excesul de energie care intră în organism folosește pentru a acumula grăsime.

Un alt interesant pe această temă:

Irina Gen Irina

În principiu, și am mânca așa cum este scris in articol. Va trebui să lucreze pentru a lua pâine sau biscuiți de fitness. Va fi necesar să se re-citit o carte despre calorii, în cazul în care au pictat fiecare produs. Voi încerca să-și piardă în greutate se datorează faptului că exercițiile fizice nu am timp. Multumesc pentru articol.

Fetele Buna ziua! totul e gunoi! Am pierdut usor in greutate de 27 kg fara dieta si sport, datorita unei noi caracteristici minunate care recomanda nutritionistii noastre.

Bibliografie recomandată: