Cât de frumos pokleit tapet fotografie

Pentru a lipi tapet frumos, ar trebui să învețe regulile de bază de combinare combinații de culori populare, să ia în considerare funcționalitatea, dimensiunea și iluminarea camerei.soluţii de culoare

paletă caldă

 • Red combină cu culorile sale: maro, roz, violet. Nu este o combinație proastă de tapet roșu cu verde, albastru, galben auriu, gri. Pentru a crea un contrast poate fi lipit combinatie clasica de rosu si negru sau alb;
 • visiniu este folosit pentru a crea un interior clasic de lux, combinate favorabil cu lemn de culoare închisă de culoare, roz, dovleac, negru;
 • culori roz crea un design delicat, în mod avantajos completate coroborat cu maro deschis, nisip gri, nuante lactate;
 • Orange arata bine cu maro, ciocolata neagra, nuante de caramel. aspectul original în interiorul unei combinații de culori calde, cu un cer albastru, verde, purpuriu, violet, alb;
 • solid maron și practice frumos combinate cu bej, albastru-verde, gri, auriu;
 • tonuri de piersici creează un sentiment de confort, combinate cu toate culorile pastelate, portocaliu și maro închis;
 • tapet bej versatil, ele pot fi combinate cu diferite nuanțe de spectru de culori calde;
 • Galben este un maro, auriu, verde, înălțătoare. Asocierea cu tonuri de bej contrabalansa interior, face mai relaxat.

Cât de frumos tapet pastă de culori calde, uita-te la fotografii.

Cât de frumos pokleit tapet fotografie

paleta rece

 • culoare verde combinat cu alb, albastru, albastru, maro, toate nuanțele naturale, cu nuanțe de roșu creează contraste eficiente;
 • albastru combinat cu roșu gri maro, auriu;
 • nuanțe turcoaz completate în mod favorabil cu metal; bună combinație de culori luminoase, cu gri, negru și de măsline;
 • Albastru combinat cu succes cu roșu, maro, albastru, portocaliu, purpuriu deschis;
 • violet creează o atmosferă de lux și bogăție, combinate bine cu mov, nuanțe roz, bej;
 • pentru a completa baza de culoare magenta poate folosi alb, gri sau lăptos;
 • Gri poate fi suplimentat cu negru, verde, rosu, roz, galben, albastru.

Cât de frumos tapet pokleit culori reci, uita-te la fotografii.

Cât de frumos pokleit tapet fotografie

combinând picturi

Modalități de combinare a două tipuri de tapet:

 • zonare pe verticală;
 • zonarea orizontală;
 • perete accent selecție;
 • nișe de proiectare;
 • inserții individuale;
 • clapele clearance-ul.

Verticală și orizontală zonare

zonarea verticală este cel mai des folosit pentru decorarea de camere cu tavane joase. Pentru această metodă de finisare mare nevoie textură similară tapet și lățimea contrastant sau o culoare similară. benzi cleiul de pe centrul camerei pentru îngustarea spațiului vizual în colțuri - pentru camere de expansiune vizuale. lipirea uniformă estompează limitele spațiale ale camerei. Cât de frumos tapet pokleit asa ca uite la fotografii.

Cât de frumos pokleit tapet fotografie

Puteți utiliza un diferite modele de tapet la sediul zonare orizontale. Atunci când cârpe de încleiere ar trebui să fie în mod corespunzător împărți camera: partea inferioară trebuie să se termine la nivelul de un metru, pentru camere cu tavane înalte - la nivelul de 1,5-2 metri. Așa cum poate fi frumos pentru a lipi tapet pe un astfel de principiu, uita-te la fotografii.Cât de frumos pokleit tapet fotografie

pereți Evidențiere accent, nișe, traversele

Deci, frumos și tapet moderne pokleit, este necesar să se aleagă perete pentru decor. Acesta poate fi amplasat în fața intrării, în zona de luat masa sau joc. Cel mai adesea, accentul se face cu ajutorul:

De asemenea executate nișe, proeminențe, pereți, partiții. Se pare frumos de perete de accent, lipite peste fototapete, plută sau bambus acoperiri tapet în relief. Această metodă de lipire este utilizat pentru a atrage atenția la detalii a interiorului: picturi, șemineu, o colecție de fotografii de familie. Uitați-vă la fotografie, care arată cât de frumos dormitor okleit.

Cât de frumos pokleit tapet fotografie

alte moduri

Efectuarea de grefe oferă tăiere diferite tipuri de tesaturi de aceeași grosime și mărime într-o anumită ordine și lipirea cap la cap tapet sau se suprapun. Acest design este utilizat în finisarea bucătării și camere de copii. Vezi cum arată în fotografie.

Utilizarea inserții obojnyh este realizată după lipire sau vopsire a pereților, acestea sunt, de obicei trase muluri sau cadre de diferite forme. Puteți selecta imaginea cu câteva variații. Uită-te la fotografie.

Cât de frumos pokleit tapet fotografie

Ca lipici modern, în dormitor

Pentru tapet modern, pasta de peste dormitor ar trebui să fie conștienți de faptul că:

 • aspect frumos al camerei în care este utilizat un minim de elemente decorative;
 • Se pare zonă de dormit bine de accent alocate de perete relief web sau imagini de fundal, pasta de tapet pentru muluri, suprafața cu model de adâncituri și proeminențe;
 • culori luminoase și întunecate trebuie utilizate cu precauție. Primul relevant doar ca detaliile ochi-prinderea, tapet întuneric va absorbi lumina în cameră;
 • tapet în dormitor ar trebui să fie în armonie cu articole textile - perne, perdele, pături. Combinații posibile de contrast.

Cât de frumos lipiți peste tapet dormitor, uita-te la fotografii.

Cât de frumos pokleit tapet fotografie

Ca pokleit în camera de zi

Frumos Pentru a aplica tapet în hol, urmați acest sfat:

 1. Utilizați o combinație de tapet, acest finisaj spectaculos arata pe zone întinse. lipirea populare de bare simetrice și asimetrice, în funcție de forma și dimensiunea camerei. Vezi cum arată în fotografie.
  Cât de frumos pokleit tapet fotografie
 2. Utilizați modele. Notă direcția și dimensiunea imaginilor. Ele nu trebuie să fie prea mare, în camere de locuit mici, la fel ca spațiu vizual îngust. modele lunguiețe crește vizual dimensiunea camerei de zi.
 3. Nu vă fie teamă de culori contrastante, completează stilul de accesorii luminoase și strălucitoare. Și bine ai venit structurale de suprafață decorate.
 4. Decorarea camera de zi utilizează acoperiri de perete de lumină și întuneric. Atunci când alegeți un aspect pentru iluminatul camerei. În camere cu o lumină intensă, ar fi culori adecvate tapet masive saturate cu elemente decorative.

După cum poate fi frumos să stai în sală, uita la fotografii.

Cât de frumos pokleit tapet fotografie

Efectuarea bucătărie și hol

Pentru a obține spațiu de bucătărie folosește florale luminoase (flori, ramuri, muguri) și geometrice (pătrate, cercuri, diamante) modele. Wallpaper în bucătărie să arate frumos și modern, alege culori naturale. Puteți pokleit tapet contrastante roșu și negru, alb sau verde.

Pentru a selecta zona accentual poate pokleit murala cu desene apetisante, de exemplu, fructe și dulciuri. Inițial, uita-te tesatura pe tema pădure. În designul modern pentru a crea pereti interiori de lux cu pasta de tapet peste textile în relief, care combină bine cu suprafețele cromate. Ca într-o bucătărie modernă pokleit, uita-te la fotografii.

Cât de frumos pokleit tapet fotografie

Pentru coridor alege tapet de culoare deschisă, nu este recomandat pentru a lipi imagini mici sau copac de perete astereală. Acest lucru va duce la o îngustare a spațiului vizual. Popular în zonă și holurile sunt tapet plută lichide și acoperiri care imita piatra.

Pentru a pokleit tapet este frumos, este nevoie de un maxim de imaginație și o mare dorință. Creați interioare de lux, luând în considerare sfaturile noastre și cu respectarea normelor de bază! Totul depinde de tine!