Cât de des pot face la domiciliu cojile și condiții ale cabinei faciale

Cât de des pot face la domiciliu cojile și condiții ale cabinei faciale
Cât de des pot face la domiciliu cojile și condiții ale cabinei faciale

tratamente faciale va produce efecte în cazul îngrijirii cuprinzătoare competente. Procedeul cuprinde:

 • de purificare;
 • nutriție;
 • de ridicare;
 • peeling - curățare a epidermei particulelor abrazive.

Efectuarea de proceduri complexe de a face pielea sănătoasă, netedă, suplă. Pentru a nu dăuna frumuseții, înarmat cu cunoștințe cât de des se pot face fata peeling. Vei învăța cum să facă procedura, astfel încât să nu traumatiza pielea. Obțineți recomandări pentru,, tipurile de ten gras Amestec uscat. Faceți cunoștință cu metodele de exfoliere la saloane de acasă și de înfrumusețare.Aceasta include exfolierea?

Cât de des pot face la domiciliu cojile și condiții ale cabinei faciale
Cât de des pot face la domiciliu cojile și condiții ale cabinei faciale

Proceduri cosmetice care implică îndepărtarea stratului cheratinizat superioară a feței pielii, numita peeling. Îndepărtarea pielii „extra“ poate fi efectuată la domiciliu și cabină condiții. Durata de viață a celulelor epidermice este însoțită de cicluri: naștere, evoluție, extincție. Cu patul pe moarte, și femeile trebuie să lupte pentru a restabili culoarea și elasticitatea dermei. Acest lucru nu înseamnă că este necesar pentru a elimina particulele de cheratinizat „curățat.“ strat cornos îndeplinește o funcție de protecție: protejează împotriva feței intemperii dăunătoare. Dacă observați că pielea feței este grosier, a devenit dur - este timpul pentru a elimina stratul superior al excesului. pielea delicată a feței necesită o dozare atentă și exfolierea - cosmetologi profesionale nu recomanda cheltuirea unei părți a procedurii. O îndepărtare episodică a stratului cornos pentru a aduce rezultatul dorit.

Frecvența tratamentelor depinde de următorii factori:

 • vârstă;
 • tip de piele;
 • starea de sănătate;
 • climatice și timpul anului;
 • o modalitate de a avea un impact asupra celulelor moarte.

tipuri de peeling

Familiarizarea cu metodele de tratament a pielii. Când și în cazul în care pentru a trage procedura de curățare este adesea recomandat să recurgă la ele.

A se vedea, de asemenea: pentru masaj cu pietre calde și reci: indicații și contraindicații

Peeling-ul chimic: beneficiile si dauneaza

Procedura Complicat la acizi de piele populare în rândul femeilor după 40 de ani. Rezultatele sunt similare cu chirurgia plastică - efectul de durată a tinerilor pe tot parcursul anului. Pentru Peeling chimic responsabil - contactați profesioniștii care au bune practici - a se vedea comentarii cosmeticiana. Rezultatele celor care au absolvit un curs de intinerire „arsuri chimice“. Acest lucru nu este un efect natural negativ asupra pielii, și procedura de populare strict dozate. Noi trebuie să fim pregătiți pentru faptul că intervențiile cosmetice ar trebui să fie observate în decurs de 2-4 luni. Fiți conștienți de acest lucru, înainte de a recurge la salon pentru un peeling chimic.Mecanismul de acțiune

Cât de des pot face la domiciliu cojile și condiții ale cabinei faciale
Cât de des pot face la domiciliu cojile și condiții ale cabinei faciale

Cosmetolog selectează acidul, care va „dizolva“ pielea. preparare chimică este împărțită în trei grupe:

 1. Acid de fructe - malic, citric, tartric. Afișate pentru acnee, ten gras, pete pigmentate.
 2. Antiseptic - medicamente pe bază de: acid salicilic, acid benzoic. Indicații: acnee, ten gras.
 3. Sintetic: retinoic (analog de vitamina A), fitic. Se aplică cu modificări distincte legate de vârstă, pigmentare.

cosmeticieni cu experiență vor pregăti cocktail-uri pe baza de acizi: adăugați în complexele de vitamine, pentru a determina timpul de concentrare și de expunere, pentru a face procedura de mai blând și eficient. Se determină amploarea efectului „profund“ pe piele - evita „dizolvarea“ a celulelor prin peeling chimic viu - este imposibil, dar puterea de a minimiza trauma epidermei.

Ce se întâmplă cu pielea atunci când este expusă la agenți chimici

arsuri chimice provoacă înroșirea pielii, sângerare în celulele epidermei, formarea unui spărgător de grevă. Crust, care a fost format pe site-ul de deteriorare a pielii, va „decora“ fata de până la 15 zile. Apoi, acesta va fi înlocuit cu eritem - un semn de arsuri de gradul întâi. În funcție de adâncimea de deteriorare a pielii, caracteristici individuale, de vârstă efectele inestetice ale unui peeling chimic poate fi depozitat 2 - 4 luni. Apoi, începe procesul de regenerare a pielii. La locul arsurii există o frumusețe nouă, radiantă și de sănătate a pielii.

A se vedea, de asemenea: Cum să facă față durerii in timpul menstruatiei: sine ajuta

Avertizare. Este de notat sunt acidul hipersensibili în mod nejustificat expunerea prelungită la o formulare concentrată. „Nu voi uita fără lacrimi“ În acest caz, veți obține un efect de problematică. Prin urmare, o abordare prudentă la alegerea tratamentelor chimice. Nu risca sa se usuce cosmetolog de curățare samostoyatelno.Professionalny pentru a determina tipul de piele, timpul și concentrația compoziției. Rezultatul - un efect de intinerire asupra cursul anului.

Exfoliantă cu acizi nu mai des decât o dată pe an. Proceduri: toamna târziu sau la sfârșitul iernii. Radiația solară va provoca efecte adverse asupra pielii actualizate. Aceeași regulă se aplică și altor tipuri de impact profund asupra pielii. Independent mecanic (suprafață) decorticarea face culcare - un moment în procesele fiziologice sunt încetinite, temperatură redusă a corpului, pielea este „deschis“ pentru a efectua compoziții exfoliante. Eritemul după manipularea va avea loc în primele ore ale dimineții.

Contraindicații

Curățarea metode mecanice și hardware ale pielii faciale nu sunt efectuate în următoarele cazuri:

 • infecție cu herpes acută;
 • în timpul bolilor infecțioase;
 • cu erupții pustuloase pe fata, rani deschise;
 • temperatură ridicată.

Acestea sunt liniile directoare generale pentru proceduri cosmetice. „Acid“ influență are restricții suplimentare:

 • sarcinii;
 • neoplasme maligne;
 • boli vasculare;
 • ten inchis;
 • reacții alergice;
 • negi.

efect delicat pe piele cu peeling strat superior dur pot fi efectuate la domiciliu săptămânal. Urmați pielea de comportament după manipulare și de a regla în mod independent, frecvența de curățare a feței Scrubs cu particule abrazive. Structura include:

 • sare;
 • zaț de cafea;
 • miere;
 • caise tocat;
 • ovăz;
 • acid citric.

peeling chimic nu este permis tuturor - mari efecte negative ale acidului purificare profundă, până la apariția cheloide. Procedura de cosmeticieni cu experiență o dată pe an.

Frecvența procedurilor salon reglementează cosmetolog profesionale: numește procedurile de schimb, definește intervalul. Rezultatul - un ten neted, o piele sanatoasa si elastica.