Cât de aproape de încălzire a bateriei și fotografie țeavă

Sistemul de incalzire - un element important al fiecărui apartament sau casă. Baterie casă caldă în timpul sezonului rece. Adesea, radiatoarele scos din designul general camerei, jefuire aspectul său. Apoi, se pune întrebarea, cum să închidă conducta bateriei și încălzire (foto), pentru a le face mai atractive.Nu numai de tip sovietic acumulator din fontă poate ruina estetica camerei. Radiatoarele moderne încalcă, de asemenea, compoziția cameră elegantă. capacul bateriei este necesară nu numai pentru a îmbunătăți aspectul camerei. Acesta este capabil să execute o funcție mai practic, de exemplu, pentru a proteja copiii de la colțuri ascuțite și arsuri care pot apărea atunci când atingeți elementele de încălzire. Deoarece este posibil să se închidă radiatoare inestetice (foto)?

Sfat! Înainte de a alege în cele din urmă modul de decorare a radiatorului, asigurați-vă că pierderile de căldură datorate lui va fi minim. Prin urmare, ia în considerare capacul radiatorului ar trebui nu numai în termeni de design.

Ce să ia în considerare atunci când aleg metoda capacului bateriei

Cât de aproape de încălzire a bateriei și fotografie țeavă

Metode de încălzire a spațiului

Radiatoarele asigura încălzirea spațiului prin două metode:

 1. radiații în infraroșu, transferul de căldură subiecții care sunt în cameră.
 2. Convecție, încălzirea aerului. creșteri de aer cald și dislocă aerul rece, care circulă în cameră și egalizarea temperaturii pe întreaga sa suprafață.

Înainte de a determina cât de aproape (vezi foto), este necesar ca conductele de baterie și de încălzire pentru a înțelege că orice element decorat va reduce puterea de încălzire. Cu cât este mai dens suprafața (fără fante și găuri) ale elementului decorativ, mai rău va fi cameră încălzită.

Cât de aproape de încălzire a bateriei și fotografie țeavă

Pierderea de transfer de căldură datorită instalării unui ecran de radiator

Atenție! Din punct de vedere al eficienței maxime de încălzire, ideală pentru suprafața decorată - este că acesta are o formă grilă cu găuri mari.

În plus, capacul trebuie să fie proiectate astfel încât, în orice moment, a fost posibil pentru a avea acces la conductele de radiator și de încălzire. Acest lucru este necesar în cazul în care bateria se va scurge sau trebuie să se spele secțiunile sale. Prin urmare, este mai bine să utilizați un ecran detașabil sau o cutie cu o ușă specială, care oferă acces la locul de atașare a țevii și a radiatorului.

Cât de aproape de încălzire a bateriei și fotografie țeavă

ecran alunecare pe radiator

Cele mai populare moduri de decorare radiatorului

În cazul în care problema radiatorului apariție a stat în ajunul de reparații majore, puteți alege pur și simplu bateria, cele mai potrivite pentru designul lor intenționat. De exemplu, în cazul în care camera este decorată în stil victorian și venețian, masiv radiatorului din fonta va arata foarte organic.

Cast radiator de fier în interior

Pentru a realiza o astfel de opțiune nu este posibilă, în cazul în care repararea este deja făcută sau în procesul nu este destinat să înlocuiască elementele de încălzire.

Dacă dimensiunea și forma bateriei nu este distrage atenția de la stilul general al camerei, puteți pur și simplu o vopsea de aceeași culoare ca și pereți. Radiatoare luminoase de culoare contrastantă poate deveni un punct culminant al interiorului modern. In magazine puteti gasi vopsea speciala de culori diferite.

Cât de aproape de încălzire a bateriei și fotografie țeavă

Radiatoare luminoase de culoare contrastantă în interior

Una dintre cele mai simple moduri de a masca radiatorului - montat pe ecranul său. ecrane montate purtate pe partea de sus a bateriei, nu este necesar să se instaleze. Principalul dezavantaj - aceasta doar se ascunde țevile caloriferului sunt vizibile. Aceste ecrane sunt realizate în mare parte din metal, acestea sunt ieftine.

Cât de aproape de încălzire a bateriei și fotografie țeavă

Ecranul rabatabil pe un radiator

O metodă de mascare a bateriei și conductelor depinde de stilul interior. De exemplu, pentru interior în stil japonez, puteți ascunde conducta de încălzire într-un trunchi de bambus. Pentru a face acest lucru, un trunchi de copac este tăiat pe lungime, iar apoi au înfășurat tub și securizat. Camera, decorată în stil rustic, tubul poate încheia o funie groasă, cu o textură frumoasă. În cazul în care radiatorul este într-o nișă sub pervazul ferestrei, puteți acoperi cu o perdea mică, reticulat cu propriile sale mâini. O astfel de acoperire este apt în mod ideal în interior, în stilul de Provence, sau tara, va da camera confortul de acasă.

În cazul în care bateria este construit în nișă, atunci este posibil pentru a ascunde ecranul cu un model, fir, sau pur și simplu sub formă de grilaj.

Cât de aproape de încălzire a bateriei și fotografie țeavă

Sculptate ecran decorativ pe un radiator

Cum de a ascunde radiatoare fără implicarea specialiștilor? Te poate face un lemn ecran-box, care va acoperi radiatorul din toate părțile. Se poate decora camera, mai ales în cazul în care partea superioară a cutiei sa transformat într-un stand sau o masă mică pentru vaze, figurine, tablouri. Cutie superioară închisă va afecta eficiența elementului de încălzire. În plus, lemn natural, deși se pare scump și frumos, la temperaturi diferite ssohnutsya capabil. conducte gata MDF în acest sens, mai practic și mai ieftin.

Cât de aproape de încălzire a bateriei și fotografie țeavă

Buncarul pe baterie

Cutia pentru bateria poate fi integrat în pervaz sau raft. Ia-design dintr-o bucată de un design neobișnuit și elegant. În cazul în care bateria este situat la o distanță de perete, caseta decorativ poate fi conectat la pervazul ferestrei și de a face banca de rezerve. Pentru a vedea modul în care o astfel de acoperire a bateriei de încălzire, poate fi imaginea de mai jos.

Cât de aproape de încălzire a bateriei și fotografie țeavă

Buncarul cu un raft pentru cărți

Cât de aproape de încălzire a bateriei și fotografie țeavă

Buncarul cu rafturi pentru jucării în camera copiilor

Una dintre cele mai ieftine moduri de a decor bateriei este un capac pentru zăbrele ei de plastic. O astfel de realizare poate fi adecvată pentru o baie, dar nu pentru spații, astfel încât atunci când sunt încălzite din plastic este capabil să emită substanțe nocive.Cât de aproape de încălzire a bateriei și fotografie țeavă

Ecranul de plastic de pe baterie

Frumos poate încăpea în orice ecran de sticlă. Este o placă de sticlă groasă care este fixat pe perete cu ajutorul deținătorilor de oțel. Ecranul acoperă doar o parte frontală a radiatorului, lăsând partea de sus, de jos și părțile laterale deschise pentru trecerea aerului cald în cameră. Suprafața de sticlă este posibil să se facă oglinda, este adesea aplicat pe imprimare.

Cât de aproape de încălzire a bateriei și fotografie țeavă

ecran de sticlă cu imprimarea foto de pe baterie

Pregătirea pentru a crea o cutie de gips carton

Când gips carton pot fi folosite pentru a ascunde rapid și ușor un radiator de încălzire. Nu toată lumea știe cum să închidă gips-carton bateriei cu mâinile lor. Pentru a face acest lucru, trebuie să aveți competențele minime de lucrări de construcții și reparații și urmați instrucțiunile.

Pentru fabricarea de cutii de gips-carton va necesita următoarele:

 • Instrumente de măsurare: Zona, măsură de bandă, riglă;
 • un marker (pen);
 • plăci de gips rezistent (grosime 12 mm.);
 • cuie lichid, dibluri, șuruburi (pentru fixare);
 • nivel;
 • profile metalice în două dimensiuni (27h28 și 60h27);
 • șurubelniță, clește, ciocan, șurubelniță;
 • serpyanka (construcții mesh adeziv).
 • Înainte de a ascunde radiatoare (foto), trebuie să selectați marcajul va fi realizată în conformitate cu o metodă de montare:
 • box atunci când a acoperit doar radiatorul și 15-20 cm de spațiu dincolo;
 • de perete atunci când gips-carton acoperit întregul perete, care a instalat bateria, sau deschiderea dintre pervaz și podea, în cazul în care bateria se află sub fereastra.

Cât de aproape de încălzire a bateriei și fotografie țeavă

Astereală profil pentru baterie trunking

Cât de aproape de încălzire a bateriei și fotografie țeavă

Fixați gips carton la profil

A doua metodă necesită utilizarea mai multor materiale.

Desen aspect și fabricarea cadrului

Pentru a porni radiatorului pe perete perimetrul desena un aspect. Trebuie avut în vedere faptul că marginea cutiei ar trebui să se extindă dincolo de bateria timp de cel puțin 10 cm. În caz contrar, suprafața frontală va fi imposibil de a închide ecranul detașabil.

Cât de aproape de încălzire a bateriei și fotografie țeavă

Markup pentru fabricarea cadrului pentru instalarea de gips carton.

În cazul în care designul se bazează pe podea, apoi pe perete sunt desenate 3 linii - una pe partea de sus a radiatorului și două pe părțile laterale. În cazul în care caseta va atârna, cu atât mai mult unul este desenată o linie sub baterie.

După desen, să stabilească un cadru de profile metalice următoarele scheme:

 1. Profil (27h28) pune la liniile de marcaj, șurubelniță pe perete sunt lăsate amprenta (cu o distanta de 15-25 cm.).
 2. Punch pentru a face găuri pentru elemente de fixare.
 3. Diblurile sunt inserate în adâncitură.
 4. Profilul este aplicat pe perete și atașați cu șuruburi.

Cât de aproape de încălzire a bateriei și fotografie țeavă

Cadrul profilului de o cutie cu rafturi pentru baterii

Deci, toate elementele sunt atașate cadru metalic. După ce instalați acest set de săritor Profil 60h27. Complet mantale finit trebuie să fie puternic. În cazul în care se balansează, apoi se adaugă bare transversale suplimentare.

Atașarea gips-carton și de finisare. sfaturi profesionale

Următorul pas - tăierea gips carton, folosind cuțit de papetărie. Pentru acest material, foaia este aplicată pe cutie și se bazează pe ea. Se taie în capacul de carton este fixat pe cadru cu șuruburi (3-4 bucăți pe metru). Principalul lucru pe care șuruburile nu îndepărtează materialul de placare.

Partea finală a lucrării - finisare. Cu ajutorul unui masticuri grilă-serpyanku și a închis cusături între piesele de gips carton. Doar efectuat și etanșarea elementului de fixare. Apoi, întreaga structură este procesată chit. După uscarea completă a suprafeței casetei este nivelat cu ajutorul șmirghel, atunci este colorat cu culoarea peretelui sau atarna tapet.

Cât de aproape de încălzire a bateriei și fotografie țeavă

în conformitate cu radiatoare cutie Gata

Complet închide placa de gips carton bateria nu este recomandată: deoarece puteți pierde o mare cantitate de căldură produsă de acesta. Poate fi forate în suprafața gips carton de o multitudine de găuri, dar ele vor bloca praful si arata ca întreg caseta nu este foarte estetic plăcut. Mai bine ascunde partea din față a ecranului detașabil al radiatorului.

Până în prezent, piața materialelor de construcții a reprezentat o mulțime de cutii și ecrane concepute pentru radiatoare de decorare, printre care puteți alege opțiunea care este ideal pentru camera de interior. Construiți o cutie aveți posibilitatea să proprii mâini. Pannel gips-carton este una dintre cele mai simple și mai ieftină opțiune.

Vă întrebați dacă închideți bateria de încălzire pe mâini, trebuie să aibă grijă nu numai despre latura decorativă a problemei, dar, de asemenea, despre practic. Nu contează cât de frumos și elegant decorate radiatorului de încălzire, în cazul în care nu își îndeplinește funcția de bază (cu aer cald în cameră), nu este pur și simplu nu are sens.

Cât de aproape de încălzire a bateriei și fotografie țeavă

Cutia de sub radiator din lemn

Galerie foto (20 poze)

Cât de aproape de încălzire a bateriei și fotografie țeavă
Cât de aproape de încălzire a bateriei și fotografie țeavă
Cât de aproape de încălzire a bateriei și fotografie țeavă
Cât de aproape de încălzire a bateriei și fotografie țeavă
Cât de aproape de încălzire a bateriei și fotografie țeavă

Cât de aproape de încălzire a bateriei și fotografie țeavă
Cât de aproape de încălzire a bateriei și fotografie țeavă
Cât de aproape de încălzire a bateriei și fotografie țeavă
Cât de aproape de încălzire a bateriei și fotografie țeavă
Cât de aproape de încălzire a bateriei și fotografie țeavă

Cât de aproape de încălzire a bateriei și fotografie țeavă
Cât de aproape de încălzire a bateriei și fotografie țeavă
Cât de aproape de încălzire a bateriei și fotografie țeavă
Cât de aproape de încălzire a bateriei și fotografie țeavă
Cât de aproape de încălzire a bateriei și fotografie țeavă

Cât de aproape de încălzire a bateriei și fotografie țeavă
Cât de aproape de încălzire a bateriei și fotografie țeavă
Cât de aproape de încălzire a bateriei și fotografie țeavă
Cât de aproape de încălzire a bateriei și fotografie țeavă
Cât de aproape de încălzire a bateriei și fotografie țeavă

Cât de aproape de încălzire a bateriei și fotografie țeavă