Cat alimente merge naturale - o prezentare generală a acesteia, recomandări

Cat alimente merge naturale - o prezentare generală a acesteia, recomandări

«Du-te holistică naturală» - acesta este un excelent mâncare pentru pisici bine echilibrat de producătorul canadian. «Du-te» mentionat ca hrana pentru animale de clasă holistică. că este, este mancare facut din cele mai bune ingrediente (în calitate și potrivite pentru om), ținând cont de particularitățile sistemului digestiv al pisicii și cu adăugarea tuturor materialelor necesare - minerale, vitamine si probiotice. O astfel de furaj previne apariției multor boli - obezitate, probleme cu tractul gastro-intestinal și rinichi; toate furajele bune prelungește în mod semnificativ durata de viață a pisicii, și «Go Natural» - fără îndoială, un feed bun.







sortiment

Pe piața românească «Go Natural» este reprezentat de trei specii, este convenabil într-un benzi diferite culori de pe ambalaj: verde - bezzernovoy hrană pentru pisici și pisici cu digestie sensibilă; roz - pentru pisoi si pisici, cu carne de pui, fructe și legume; și violet - de asemenea, pentru pisoi si pisici, 4 tipuri de carne într-un singur pachet. Costul tuturor celor trei specii este aproximativ același, «Du-te» - alimente destul de accesibil. Prețul său este corelat cu «Royal Canin» preturi, iar calitatea este de câteva ori mai bine.

Conserve si Spider sub numele de «Du-te» nu de vânzare, așa că, dacă doriți să fie răsfățat pentru animale de companie, puteți achiziționa ocazional bunuri conserve de la alți producători. De asemenea, din păcate, nu există nici un veterinar „conducător“.

Proprietarii de pisici Recenzii cumpara «Du-te», aproape întotdeauna lauda (cu excepția cazurilor când produsele alimentare nu se potrivea datorită caracteristicilor individuale ale animalului - se întâmplă de la orice producător). Adevărat, «Du-te 4 tipuri de carne“ conține proteine ​​50% (în alte specii alimenta acest procent 30-35) - pentru dieta pisicii este o variantă a unei mai precise și utile, dar pisica nu este obișnuit cu conținutul ridicat de proteine, poate da o reacție alergică (raschosy urechi, molting puternice). În acest caz, mai bine pentru a alege o altă opțiune - de exemplu, „pentru pisici cu digestie sensibilă.“

o atenție detaliată

Astfel, principalii indicatori de caracteristici bine echilibrate și responsabile ale corpului feline. Cu toate acestea, nu mai puțin important, din care produsele obținute proteine, grăsimi și carbohidrați. Să ne uităm mai în detaliu cu privire la compoziția.

Proteinele din «Go» - origine pur animală, obținut din naturale, pui proaspete, rațe sau curcani, cu adaos de făină de oase. De asemenea, incluse în dieta de carne de somon și făină de pește - într-o cantitate care nu dăunătoare pentru animalele de companie. Este foarte important ca acesta nu este folosit pentru produsele din carne hidrolizate (așa cum este desemnat de cele mai multe ingrediente de carne de calitate scăzută).

Alimentare «Du-te» - bezzernovye. Acest lucru le face deosebit de atractivă în ochii crescători informați - în fapt glucide complexe conținute în cereale, slab absorbite și să conducă la o deteriorare a stării de sănătate a pisicilor. Acest lucru este valabil mai ales de porumb - umplere foarte ieftin pentru mâncare pentru pisici. În «Du-te» nimic de genul asta.

Organismul are nevoie de pisicile grase sunt reprezentate în principal de pește (somon) și grăsime de pui - aceasta este o componentă foarte importantă a stării de sănătate a unui prădător mic; ele conțin substanțe cum ar fi omega-acid și taurină.

Fructe, legume și plante aromatice sunt incluse în hrana pentru animale, potrivit perfect - este, desigur, lucernă (un depozit reale de nutrienți, curăță rinichii și are funcția antialergic), merișor (previne cistite și apariția pietrelor la rinichi), morcovi uscate si mere (normalizează nivelul colesterol și zahăr din sânge); în diferite exemple de realizare hrana include suplimentar spanac, broccoli, afine, etc.







conservanți chimici «Du-te» nu conține; Această funcție este realizată de un rozmarin naturale - printre altele, el este de asemenea, stimuleaza apetitul si metabolismul, precum și elimină respirația urât mirositoare.

Pentru animale de companie digestie a lucrat fără eșec, alimentarea include diverse enzime și probiotice - cum ar fi bifidobacterii și lactobacili. Desigur, ea a inclus și toate aprovizionarea necesară de minerale și vitamine (acestea pot fi găsite pe ambalajele produselor alimentare).

Pro hrăni holistică Go Natural:

Dezavantaje la acest feed:

  • De mare de proteine ​​dieta un pic prea mare nivelul de „cenușă“.

Dragă koshkovody.
Vreau să avertizez. Eu, și, din păcate, mulți încă au suferit de slabă calitate GO lot de alimentare naturale (g.Buharest). Pisicile voma, ei refuză să mănânce. diaree cineva. picurător meu sub.
ATENȚIE. Fii atent. și urmăriți animalele de companie.
Forewarned primejdia rea.

PS Du-te Anterior a mâncat și plăcut: (((

În cazul în care produsele alimentare nu este potrivit pentru animalele de companie sau produs sa dovedit fals - care este nici un motiv vorbește sever rău ..

Da, există astfel de părți, nu numai tu au suferit foarte mult. Hranesc Nau Butch holistică, (au același producător) timp de doi ani și pisicile mele, de asemenea, așa că a fost. Apoi, el a început să vină furaje etichetate UE, din care a fost prea rău. Niciodată din nou, eu nu iau acest lucru. Pe scurt, acum am cumpara geanta înainte de a termina cel anterior și le amestecă. Și mâncare bună, deși mochekamenka la pisici este încă dezvoltată. Este imposibil să supraalimenta, pe care am făcut-o.

Te rog spune-mi dacă vă poate oferi pisicilor sterilizate feed de date. Judecând după compoziția, contraindicații nu se uita, dar ar dori să audă opinia expertului.
Mulțumesc.

Buna ziua, am, de asemenea, o întrebare, dacă vă puteți kormGO cu carne de pui și legume da pisica kostrirovannomu. Mulțumesc.

Despre modul de a alege pisica castrați mai multe alimente am scris aici //kotobormot.ru/kak-podobrat-pitanie-dlya-kastrirovannogo-kota/
Du-te - un furaj bun pentru opțiunea dvs. nu se potrivește ridicat de proteine ​​și varianta normală a hranei pentru animale (6% conținut de cenușă, 30-35% proteine)

Și ce au ridicat de proteine, sau nu? Pentru pisici sterilizate este limitată la procentul de grăsime în primul ochered.Chtoby nu tolsteli.U GO au mâncare cu o rață, în cazul în care doar 15% grăsime. Pisica mea are un du-te mănânce timp de 4 ani.

Puteți să vă rugăm să spuneți contul valorii de zi cu zi. Am o pisică mănâncă bine, total 30 de grame de hrana pe zi. Care este consecința, dacă rata de creștere? Peste tot scrie, că este imposibil să se hrănească mai mult decât norma, de ce nu explica. Am incercat 2 zile pentru a adera la normele, saracuta ea pierde în greutate imediat și începe la fiecare 10 minute pentru a castron fugit
3.5 luni, este acum o greutate de 2 kg

Pisoii, de preferință, în hrana nu este limitată. Toate dezvolta diferit si lipsa de hrana poate fi rau pentru sanatatea unui pisoi. Deci, să-i mănânce la fel de mult ca el vrea, dar după un an trebuie să se uite dacă există un exces de greutate, și dacă trebuie să intervină)

Hrănirea Recomandare usrednennye.Tem mai mult pentru pisoi.

În cazul în care pentru a cumpăra? In Ulyanovsk, nici un astfel de furaj. În tyrnet magazine doar 1.000 de ruble. Masko trebuie să încerce cel puțin este capricios. koshkovody Prompt)

Farid, eu practic comanda on-line. Întotdeauna cumpăra de la acele site-uri care sunt listate ca reprezentanți oficiali ai produselor de acest brand. Foarte frică să cumpere un fals (mai mult prețul este de așa natură încât este mai bine să plătească pentru transport maritim și știu că furaje de calitate decât pentru a pune o incredibila suma de bani pe tratamentul animalului de companie.

Ira, vă rugăm să dați de referință în cazul în care comandați, voi încerca, de asemenea. Știi. Nu am mult timp în urmă cumpărat Brit scump ea vomita de la ea. Am înțeles că nu este potrivit, dar, ca și în cazul în care nu se potrivește și am zkazhu cel puțin 2 kg mai puțin imposibilă ..

spune-mi, în momentul în care alimentele au rămas la același nivel? Derutează site-ul ucrainean, care se oferă să cumpere un magazin on-line, în cazul în care toată lumea cumpără în Ucraina dacă există?)

Vă mulțumim pentru comentarii dumneavoastră!
Am citit cel mai mult, iar acum nu știu ce fel de produse alimentare pentru a alege, care este ideal pentru a fi în toate punctele de vedere (

Produse alimentare a fost bună, dar din ICD nu „protejează“ (prezența afine în compoziția nu ajuta). Și dacă pisica ta este predispus la ICD, sau, în cazul în care el a avut o dată un atac al ICD, „wait“. acolo va recidiva. Și așa ... restul de pisica mananca bine, păr, ochi, greutatea corporală și starea de spirit de încântare.

Christina, care e merișor? Nu este atât de simplu, nu mananca afine și pisica mea nu va fi protejat de ICD.
Ai citit ce ICD și ce presupusele cauze ale problemei la pisici.
În prezent, există o mulțime de informații despre motivul pentru care există o astfel de probleme la pisici.
Cranberry este unul dintre site-ul meu bunica skazok.Est a companiei Akan: pisici dietă alimentară și câini la urolitaze.Tam descriere foarte detaliată și detaliată a ICD și oferă exemple de cercetare.

Spune-mi, pisoiul meu 6,5 luni, înainte de a merge la mesteca, înghiți și acum, pur și simplu pentru că granule fine. E rau pentru dinti? Ce să fac? Hrănește-mă? Dacă da, ce se va sfătui?

Cat an și două luni, mâncând doar mâncarea. Urolitiază. In timp ce a mâncat cu poftă de mâncare, părul străluceau. Modificări în rinichi.

Fitoelita. rinichii sănătoși. 3 comprimate pe zi. Întotdeauna. După un medic veterinar atac ICD recomandare care a salvat pisica. Pentru prevenirea. Acest lucru este, în ciuda produselor alimentare care alimentează pisica.