Castrarea (castrare) a câinilor și pisicilor castrare - de ce avem nevoie de un site tetrua!

Deci, ați cumpărat un pisoi, frumos, pedigree, și au decis să nu rasa. Dar castrati (sterilizate), pe care, de asemenea, nu doriți să. Am auzit de multe ori expresia „Îmi pare rău să lipsească pisica distracție și pisici sentimente de maternitate“, „castrare - este crud!“, „Sterilizare: da, este o intervenție chirurgicală abdominală, abuzul de animale!“.In timpul estrului (vanatoare sexual) pisica va cere pe stradă, rulare pe podea, se află sub picioarele lor, țipând zi și noapte, nu permite să adormi, de multe ori devine furios, chiar agresiv. Animalele refuză să mănânce, pierde în greutate, pierde parul, ei pot dezvolta o varietate de boli, la o eliberare crescută de hormoni. Ele pot sări din fereastră și rupe, strecura prin ușa deschisă și ucis în stradă. Foarte des pisicile nesterilizate și masculii necastrați pot marca teritoriul lor (și poate fi mobilier tapițat, pat, adică casa ta) este extrem de neplăcut mirositoare urină, fecale și de multe ori.

Am auzit de multe ori că pisica trebuie să devină în mod necesar o mamă cel puțin o dată pentru a experimenta bucuria de a maternității. Am act de faptul că munca nu aduce sanatatea pisicii, si, uneori, consumatoare. Voi explica într-un capitol separat :. „Patologia sarcină, naștere și perioada postpartum, pisicile Dar cel mai important lucru - să nu se gândească la viitor pisoi! ei, chiar și copiii înece, să comită o crimă! De asemenea, este inacceptabil să le arunce afară sau arunca în sus pe nimeni. Cresterea constanta a puilor vor necesita anumite eforturi fizice și costuri monetare tangibile. Nu toți prietenii tăi vor accepta cu bucurie „darul“ în formă de bucăți mici de lână, care se declară imediat ca persoană. Din păcate, soarta cea mai mare parte exprimate „pe mâini bune“ de animale este deplorabilă.

Unii proprietari doresc ca copiii lor să studieze miracolul nașterii și pentru care doresc pisica lor a adus urmași. Acum, există atât de multe programe de televiziune publice, plus biblioteca. Aceste două surse foarte informativ este o bună pregătire pentru copiii elementele de bază ale reproducerii la animale. Pentru milioanele de pisici, dar „miracolul nașterii“ este prea puternic asociat cu problema eutanasiei, ca urmare a supraaglomerare.

Animalele nu au conceptul de „sex“, există doar conceptul de „procreare“. Prin pisica lor fiziologia nu are nevoie de pisoi. Operația nu afectează nici o sferă psiho-emoțională a instinctul de vânătoare animalului sau. Aceasta pisica este mai atașat la casă și proprietarii săi. pisici castrați și pisici sterilizate trăiesc mai mult și mai sănătoasă. Pentru acestea, reducerea riscului de a contracta boli infecțioase. Rareori fugi și nu sări din ferestre în căutarea unui partener. Animalele fără a ne îndepărta de la apartament, nu va mai cerșească pe străzi și să organizeze spectacole pisica. Există o concepție greșită că sterilizat animalele devin grăsime și leneș. De fapt, nu toate pisicile și pisicile sunt predispuse de a fi supraponderali. În orice caz, animalul nu va câștiga în greutate, atâta timp cât este rezonabil să se hrănească și să creeze condițiile pentru mișcarea. Obezitatea este asociata cu lipsa de activitate fizică și supraalimentarea animalului. În cele mai multe cazuri, îndepărtarea ovarelor se desfășoară la pisici la pubertate și au nevoie de mai putina mancare decat tinerii de pisici, în creștere. Atunci când aceste pisici sunt pe un aliment de alimente bogate in calorii, pisoi, au pus pe greutate, iar proprietarul dă vina operațiunii.

Ce este „castrare“ și „sterilizare“?

„Castrarea“ (castratio Latină -. Castrarea) - o operație de îndepărtare a glandelor genitale ale animalelor

După ce animalele de castrare nu au fost în imposibilitatea de a reproduce numai urmași, dar, de asemenea, opri manifestări nedorite ale comportamentului sexual (agresiune la bărbați), a pierdut zona de etichetare dispar semne de calduri la femei, datorită imposibilității producerii de hormoni sexuali.

„Sterilizarea“ (sterilis Latină -. Steril) - o procedura chirurgicala, ceea ce duce la pierderea capacității animalului de a avea copii, menținând în același timp producerea de hormoni sexuali. În timpul acestei operații, glandele sexuale nu sunt eliminate, și sunt legate în deferent sau trompa uterina mascul la femele sau îndepărtarea parțială a acestora se realizează, ceea ce elimină concepția. După sterilizare, spre deosebire de castrare, producerea de hormoni sexuali și de gen stocate instinctele.
Astfel, este recomandat pentru corectarea castrare a comportamentului animalelor.

Avantajele castrare.
 • Kactpipovannye zhivotnye menee otvlecheny polovymi inctinktami. Ele sunt în mod normal, mogyt obpaschat bolshe VAC ATENȚIE nA și nA chlenov vashey CEMI.
 • Kactpipovannye zhivotnye menee podvepzheny bpodyazhnichectvy și tpavmam în ppotsecce poicka cvoey "poloviny". (Koty Po zapaxy oschyschayut camky nA ochen bolshom pacctoyanii).
 • Kactpipovannye zhivotnye gopazdo pezhe vctypayut în cxvatki, ect adevărat și menee podvepzheny picki polychit yvechya (și cledovatelno, vladelets izbavlen Din necesar, se oplachivat Bolshie vetepinapnye ccheta).
 • Kactpatsiya zhivotnyx, voppeki pacppoctpanennomy mneniyu, HE PPIBODIT K OZHIPEHIYU ȘI LEHI! Haobopot, pocle opepatsii menyaetcya metabolizm zhivotnyx, iar acestea sunt în mod normal tpebyyut menshe kopma. Takoe zhivotnoe cnizhaet pacxody vladeltsa nA kopma.
 • La animalele castrate, nu există nici o activitate sexuală, astfel încât acestea nu vor face un „concert“ teritoriu marca, la articole de uz casnic murdare în apartament, în plus, riscul de zbor al acestor animale este minimă.
 • La animalele castrate redus riscul de boli ale organelor de reproducere (cum ar fi piometru, adenomul de prostata), o boală extrem de rară a sânului.
 • animale castrati, conform statisticilor, trăiesc dolshe și rareori se îmbolnăvesc. Prin urmare, cheltuielile de castrare, puteți crește durata de viață a animalului tau iubit.


Riscul de a nu castrat animale (pisici sau pisici) și problemele asociate cu animalele necastrați:
 • ei pot sări din fereastră și pauză
 • ele pot scăpa în ușa deschisă spre stradă și să moară acolo (lovit de o mașină, ei pot rupe câine). Deoarece animalele domestice și utilizate pentru a avea încredere în oameni, ei pot cădea în flayers mâini și să moară o moarte lungă și dureroasă
 • dacă dețineți o casă sau să luați o pisica / pisica la țară, atunci ei pot lupta cu pisicile fără stăpân și să fie infectate cu diferite boli
 • de multe ori pisici / pisici refuza să mănânce, pierde în greutate, pierde parul din cauza suferă de o lipsă de pisica / pisica
 • nu pisici sterilizate - este un mod direct și rapid la urolitiază (IBC)
 • nu pisici sterilizate - este mult mai probabil de a face cancer testicular
 • nu pisicile sterilizate - aceasta este pisica de zi cu zi obositoare țipete la domiciliu
 • pisicile nu sterilizate - este etichete pisica foarte urât mirositoare din jurul casei, inclusiv mobilier tapițat, hainele, pantofii și lucrurile prietenii care vin să vă viziteze
 • nu pisici castrati - e furia ta tipa la animal, care, în consecință, să conducă la un comportament agresiv al animalului tau
Sterilizare (sau mai degrabă castrare) - prevenirea cancerului de sân și ovarian.

Foarte multe pisici (30-60% în funcție de diferite surse) sunt viata in pericol a bolii: tumori ale purulentă inflamație la sân, ovar, uter, sau catarală a uterului.
Cauza tuturor acestor boli - tulburări hormonale în organism, care fie se acumulează cu vârsta, sau declanșate de primirea unei varietăți de medicamente care suprima activitatea sexuală.
O concepție greșită comună că animalele tumorale de san a da naștere nu are loc - nu este adevărat. Din păcate, medicii neoktorye spun: „Atâta timp cât tumora este mic, nu au nevoie de nimic.“ O astfel de poziție este o indicație clară a incompetenței medicilor. Tumora san - Cancerul este un proces care a stabilit o dată, nu va merge nicăieri și nu „se va rezolva“ și va crește și să crească până la o tumoare nu va crește în mod inevitabil, și nu va începe descompunerea sa. Sau orice metastaze și în cele din urmă, fără tratament cu moartea este obligat să vină. Singura posibila prevenire a bolii este de pisici castrare, si singurul tratament posibil - operațiunea. Mai mult decât atât, este mai mic cu atât mai bine tumora rezultatele.


Pentru cei care au o pisica: - Citeste o necesitate!

 • Ctepilizovannye (mai degrabă castrate) koshki imeyut menshy alege zabolet pakom și piometpoy, boleznyu, chacto popazhayuschey polovyyu cictemy nectepilizovannyx koshek.
 • Koshki în pepiod techki chacto icppazhnyayutcya în nepolozhennyx mectax, kovpy poptyat și mebel. Kpome togo, acestea sunt în mod normal ppivlekayut la Cebe opyschix, depyschixcya și nadoedlivyx Kotov. Castrarea izbavlyaet De la ppoblem etix.
 • Bepemennye koshki edyat gopazdo bolshe în pepiod bepemennocti și pepiod vykapmlivaniya kotyat. Uxod za zdopovem bepemennyx koshek yavlyaetcya vecma dopogoctoyaschim.
 • În timpul muncii, puteți pierde pisica, deoarece mortalitate și „cezariana“ este companioni destul de frecvente naștere
 • Uxod za podpactayuschie kotyatami yavlyaetcya dopogoctoyaschim, pockolky neobxodimo cledit za kopmleniem LOR, bopotcya c glictami, vaktsinipovat kotyat și zanimatcya voppocami pealizatsii LOR.
 • Sterilizați (sau mai degrabă pisicile sterilizate) evita patologiile sarcinii, nașterii și perioada postpartum.


Pentru cei care au pisici: - Citește o necesitate!

 • Kactpipovannye Koty imeyut gopazdo menshy shanc polychit pacctpoyctva și bolezni în cfepe mochepolovoy, bolezni ppedctatelnoy zhelezy. Aceste vedyt chacto bolezni la ppoblemam c pochkami (MOCHEKAMEHHAYA BOLEZH). IT'S HAIBOLEE PACPPOCTPAHEHHOE zabolevanie Kotov ctapshe cinci let.
 • Conform Dr. E.Dubrovinoy, castrare pisici este una dintre modalitățile de a preveni pietre la rinichi.
 • Hekactpipovannye Koty chacto metyat teppitopiyu cnapyzhi Kak tak zhilischa și în cadrul secvenței. Mocha Kotov imeet neppiyatny, tpydno ydalyaemy zapax. Kactpatsiya Kotov pomogaet izbezhat etix ppoblem.
opinii eronate despre castrare.
 • „Castrarea este dureroasă și periculoasă.“ Acest lucru nu este așa, pentru că în operațiunile de chovremennoy veterinare folosind anestezie în condiții de siguranță, animalul nu simte durerea. Procesul de recuperare dupa operatie este rapida (aproximativ 2-3 zile).
 • „Cand castrare la o vârstă fragedă, în cazul în care animalul nu dă naștere, aceasta nu va fi indivizii sănătoși fizic, mai degrabă decât a da naștere.“ Nu există dovezi științifice și statistice că nu există! Naștere „sănătate“ - este un mit.
 • „Este pacat castrat ca acest lucru - negumannoya operațiune violentă, animalul va fi lipsit de placere sentiment de activitatea sexuală.“ Acest lucru nu este, de asemenea, un argument valabil, deoarece proprietar de animale de companie nu poate oferi condiții de viață sexuală regulată a animalului de companie, în cazul în care animalul nu este amplasarea într-o reproducere. Este mai bine pentru animal, arătând instinctele lor sexuale, miau, să ceară pe stradă, metilo teritoriul sau chiar să fie agresiv? Și dacă a existat un descendent nedorit, este Humane să se înece sau aruncat în pisicuțe stradă?

 • După ce ați decis o intervenție chirurgicală pentru naturalizare animalele de companie, nu uitați că nu vă puteți hrăni și apă noaptea pisica înainte de operație. Un stomac plin duce la vărsături și aspirație în timpul anesteziei.

  Acum, vă voi spune în detaliu modul de a efectua operațiuni privind sterilizarea câinilor și pisicilor castrare.

  Multi proprietari viitori il prefera cumpararea de pisici, deoarece frică de intervenții chirurgicale abdominale la pisici. Vă aduc o veste bună, că acum există medici veterinari calificați la Moscova, care efectuează sterilizarea prin incizie centimetru pe partea de pisica. O astfel de operație nu prezintă aproape nici un risc și poate fi efectuată atât la animale foarte tinere, și pisicilor în vârstă.
  Nu ar trebui să fie sterilizate pisici în căldură, deoarece poate costa pisica de mare pierdere de sânge, deoarece în timpul „vânătoare“ a cornului uterin a crescut la dimensiunea creion (de obicei, între încălziri, acestea sunt corzi mai groase). În plus, în acest moment oul matur pisica, și în cazul în care cel puțin un un ou matur va rămâne în peritoneu, va începe să se înmulțească și pisica va continua să se încălzească, la fel ca în animal nesterilizat. În această situație, mai repara nimic.
  Operația este efectuată sub anestezie generală. După introducerea medicamentelor necesare pentru anestezie generala, animalul isi pierde treptat coordonarea și corpul devine nemișcat. Aș dori să vă atrag atenția asupra faptului că animalul anesteziei generale adormit cu ochii deschiși. Prin urmare, în timpul operației ea a insuflat picaturi speciale pentru ochi, care umezi ochii. Realizarea unei astfel de operație necesită o experiență de medic cunoscut, dar perioada postoperatorie trece cu ușurință. O mica incizie se vindeca repede, orice complicații după o intervenție chirurgicală sunt rare. Chiar dacă nu păstrați o pisică și ea razgryzet cusături în a doua zi după operație, nimic nu se va întâmpla teribil. O altă metodă, plus MIS: pisica cuvertură post-operatorie necesită o îngrijire specială și suturi. Steriliza pisicile mai bine în primul an, dar după ce animalul este format complet. Desi canisa noastra au deja o experienta favorabila castrarea timpurie (sterilizare) de pisoi la vârsta de 3-4 luni.
  pisici castrare, de asemenea, efectuate sub anestezie generală. Pisica nu va face rău. In etapa disecat pielea scrotală, testiculele eliminate. Întreaga operațiune durează aproximativ cinci minute. Este nevoie de îngrijire post-operatorie