Casting pe unghii - foto și video

Metode de unghii este actualizat constant cu noi versiuni. Una dintre cele mai frumoase și originale inovații - o manichiura in arta de turnare și pietre lichide. Extrem de simplu în tehnica vă permite să creați modele pe unghii bătute cu ciocanul și decora lor geme de lux în vrac. Să vedem cum delattakoy manichiura neobișnuită.Casting pe unghii - foto și video

Tehnici moderne de unghii se va transforma manichiura într-o bucată de bijuterii

Caracteristici și tehnica de turnare pe unghii

turnare tehnica este o popularitate relativ nouă și câștigă rapid în rândul fetelor care nu obosesc să caute modalități noi și creative pentru a decora imaginea. Folosind o folie metalizată special pe unghii generate de simulare a metalului lichid. Această tehnică este utilizată ca un lac convențional, și gelurile, dar este mai bine să facă turnare pe sfaturi sau unghii artificiale.

  • Prima etapă. Aplicarea la unghiile gelului polimerizat. În funcție de ceea ce ar trebui să fie rezultatul, gelul este aplicat pe unghie întreg sau doar conturul cu ajutorul lui modelul următor.
  • A doua etapă - uscarea gelului sub lampa UV, este nevoie de o medie de 3-8 minute, dar timpul de uscare depinde în mare măsură de gel.
  • A treia etapă. Aplicarea folie. Folia este atașat la partea mată a stratului lipicios și ușor presat și apoi îndepărtat brusc din unghie.

Pentru detalii model fin gel filmate perie subțire. Folia poate fi aplicat plăci mari, o ștanțare rămâne numai în cazul în care a fost aplicat un gel lipicios.

Casting pe unghii - foto și video

În acele zone în care acoperirea este lipicios a fost aplicat relief elegant. După îndepărtarea foliei pe unghii este un model elegant de aur

Sfat: după aplicarea modelelor, utilizați întotdeauna de blocare (sus-strat) pentru unghii gel. Acest lucru va proteja distributia de a purta și de a prelungi durata de viață a unei manichiură.

unghiile naturale pot deteriora stratul de adeziv. Dar dacă doriți să varieze manichiura de obicei și, astfel, crește unghiile nu vor - există o soluție. Pur și simplu cumpăra o folie de manichiură, și ca bază pentru utilizarea regulată de unghii. Folio se poate face prin punerea ei pe lac transparent sau colorat nu uscate.

Casting pe unghii - foto și video

Puteți utiliza folia și pentru a crea un strat continuu

Cu ajutorul foliei este posibil pentru a crea modele individuale sau de a acoperi complet unghiile ei. Se pare în special piatră de lux lichid de turnare. un decor de surround unic, este imposibil de distins de pietre reale datorită gelului de polimer pe unghii create.

Casting pe unghii - foto și video

pietre lichide dificil să se distingă de bijuteriile reale

Indicație: Pentru a elimina lac de unghii in turnare tehnica, folosind remuver speciale sau acetonă pură.

Materiale pentru turnare pe unghii. Soiurile de vopsele și lacuri gel

Creați un cui unică de artă poate fi nu numai în cabină. Un pic de practică și care au obținut instrumentele necesare, puteți face o manichiura acasă la modă.

Primul lucru pe care trebuie să obțineți - este o folie metalică, care este de două feluri:

  • Folia de transfer este o foaie subțire sau benzi cu un alt model în relief sau imprimate cu imagini individuale continuu. Folia de transfer are două fețe, dintre care una este lucioasă (stratul superior) și o altă mată (stratul inferior).
  • folie transferabilă este utilizat în principal în apă. Înainte de aplicarea este necesar să se taie modelul, care este apoi montat pe stratul de lac și este acoperit cu o clemă.

Casting pe unghii - foto și video

Cu ajutorul foliei poate fi destul de simplu pentru a crea o manichiura luminos și neobișnuite

Foiță nu trebuie neapărat să aibă o culoare metalică de pe piață sunt practic nelimitate culori. Dacă aveți de gând să faci o manichiură nu numai ei înșiși, dar, de asemenea, la prieteni sau clienți pentru a cumpăra folie mai economice în rulouri sau foi. Dar convenabil de a folosi folia sub formă de plăci mici.

substrat Sticky pentru folie nu poate fi doar un gel special, dar gelul și vopsea neagră, cu un strat adeziv sau o folie specială de transfer adeziv.

Casting pe unghii - foto și video


Gel negru este mai convenabil, pentru că puteți vedea este creată o imagine clară

Casting pe unghii - foto și video

folie adezivă transparentă fuzionează cu vopsea de fundal

Casting pe unghii - foto și video

Dacă sunteți sigur că puteți șterge lipici pentru a crea un model elegant, diferența calitativă între gel negru și nici un lipici

Sfat: Dacă sunt doar de învățare pentru a face o manichiura folosind folie, utilizați ca adeziv pe baza unui simplu lac de unghii. Acesta va fi mai ușor pentru a elimina unghiile, și vă va salva scumpe consumabile.

Pentru a seta scena, turnare pod de fundal și desene nevoie pentru a obține geluri de culoare. Pentru a îndepărta stratul de adeziv de la vopseaua de bază, în cazul în care nu va avea nevoie de lipit folie lichid special pe bază de alcool. Unii producători să ofere în același scop în loc de tampoane pentru mai convenabil de utilizat lichide impregnate.

În plus față de livrările veți avea nevoie de o lampă UV și un set de pensule. Dacă aveți de gând pentru a crea modele complexe, este posibil să se limiteze și unul subțire, o perie de păr.

Nimeni nu este imun la eșec, dar în cazul în care nu este posibilă profilarea, problema este cel mai probabil, nu în tine, ci ca o folie sau gel.

Dacă doriți să aflați mai multe echipamente si manichiura, piatra de lichid, atunci ai nevoie pentru a cumpăra un gel special. Pentru incepatori este mai bine să utilizați pietre de plastic gata făcute, ele sunt la fel de ușor de utilizat și vă permit să obțineți mâna. În plus, gata-pietre set mai accesibile de ornamente, în medie, va costa 3-4 dolari.

Dar pe ceea ce nu este în valoare de economisire, așa că gelul colorat pentru rocă lichidă. Se creează efectul unei lupe, pietre face mai voluminos, strălucitoare și ca materiale organice.

Fotografii cu diferite desene ale tehnologiei de turnare

In tehnica de turnare, puteți crea un design foarte diferit. Desigur, această tehnică este folosită în principal pentru a crea un bogat decor festiv manichiură. Dar, prin turnare poate fi realizată manichiură elegant, foarte discret, care este potrivit pentru uzura de zi cu zi, și chiar merge la locul de muncă.

aur turnare

Cuie cu ornamente aurii magnifice # 8210; una dintre cele mai populare modele. Nu este suficient ca poate concura cu ei în frumusețe. turnare Aur - solutia perfecta pentru evenimente de vacanță. care eclipsa ușor luciu de orice bijuterie. Deosebit de impresionant acest manichiura va arata vara, pe pielea bronzata.

Casting pe unghii - foto și video

modele Fishnet Volumetric pe unghiile tale vor eclipsa chiar și strălucirea aurului

Casting pe unghii - foto și video

Combinația de modele cu acoperire în oglindă monocrom arată de două ori originală

Casting pe unghii - foto și video

sacou clasic cu turnare de aur - o alegere excelentă pentru o manichiura de nunta

Casting pe unghii - foto și video

turnare de aur poate fi folosit pentru a crea o jachetă originală

Casting pe unghii - foto și video

Volum dantelă ornament # 8210; cea mai bună opțiune pentru cei care sunt doar stăpânirea tehnicii de turnare

Casting „piatra de lichid“

Geme pe unghii sunt realizate din particule de polimer sau un gel special sau lac. Ca o regulă, piatra de lichid folosit este asociat cu o folie care ajută la crearea unghiile nu este doar un model separat și finaliza o opera de arta complicată. Spre deosebire de pietre convenționale de pictură care combină și stampare face unghiile arata ca o bijuterie pretioasa. Cel mai bine este să se uite în piatră lichid cadru metale prețioase, aur și argint.

În ciuda fragilității aparente a unghiilor cu pietre prețioase, este destul de rezistent. Dacă nu abuzeze de munca manuală în jurul casei, o astfel de manichiura poate dura timp de o lună.

Casting pe unghii - foto și video

Pentru a distinge de pietre reale de polimer pot doar profesioniști

Casting pe unghii - foto și video

Spre deosebire de pietre convenționale pasta polimer practic fara greutate

Casting pe unghii - foto și video

Doar uita-te modele de piatra incadrata spectaculoase cu motive orientale

Sfat: Nu puteți decide cu privire la culoarea pietricelelor? Designerii sunt sfătuiți să aleagă pietre care sunt aproape de culoarea ochilor.

Casting pe unghii - foto și video

Nu te grăbi să construiască cuie, pietre lichid arata foarte bine chiar și pe unghiile scurte

Casting pe unghii - foto și video

Nu este acoperit în mod necesar pietrele toate unghiile. Soluție cu design elegant - manichiură monocrom și decorațiuni interioare numai 1-2 degete

Casting o folie argintie

Manichiura ca și în cazul de bijuterii reale, fetele sunt împărțite în cei care iubesc de aur, și cei care preferă metal alb. Ambele aceste culori sunt acum in trend, asa ca alege cu ușurință o opțiune pe placul dumneavoastră.

Casting pe unghii - foto și video

acoperire oglindă și un design ajurat - simplu în execuție, dar opțiune foarte eficient

Casting pe unghii - foto și video

O astfel de turnare mai mult ca bijuterii de argint reale, dar pentru a face o astfel de manichiura este destul de simplu

Casting pe unghii - foto și video

În loc de folie de argint de obicei, puteți utiliza opțiuni cu imprimeuri interesante

master-class Interesant pe crearea unei manichiura folosind o folie de transfer va ajuta să înțelegeți toate complexitatea acestui proces: