Cast bai, recenzii lichide acrilice, fotografii

O comparație a celor două tehnologii

căzi de baie și garnituri acrilice turnate nu sunt inferioare între ele din punct de vedere practic și cost-eficacitate. Dar fiecare metodă de recuperare are argumente pro și contra.  • umplere de baie din acril ar nega probabilitatea de instalare sau de configurare slabă. Pictura in sine este atașat la suprafața pregătită. Turnarea acrili lichid poate ascunde defecte.
  • În procesul de turnare „Stakrilom“ exclude posibilitatea exfolierii, precum și utilizarea de căptușeală acrilică poate fi din cauza unui număr de probleme. Cazul fluxului de depresurizare, în urma căruia există pete, ciuperci, mucegai, miros urât.
  • adăugătoare de acril poate fi instalat fără probleme, perna inegale, bule de aer și jgheaburi. La soluția greșită pentru instalarea căptușelii prin ea va străluci prin pete întunecate.
  • Este important ca aspectul căptușire acrilic este mult mai avantajos. Trebuie amintit faptul că căptușeala este o baie de oțel pentru timp de două ori mai puțin decât în ​​baia de fier. Pentru produsele din oțel este în continuare metoda de umplere profitabilă.
  • umplere baie, fotografie, și că tehnologia poate fi găsit în articol, câștigă în termeni de cost și flexibilitate. Repararea cu acrilice lichid este mai tehnologic decât lucrările de instalare a căptușelii. Restaurarea „Stakrilom“ poti face singur, fără a recurge la specialiști.
  • Pentru a instala căptușeala este necesară pentru a expune marginea căzii. În cazul în care este conectat rigid la peretele (rășini epoxidice sau pastă de ciment), compusul se va rupe, și după restaurare pentru a face din nou. Acrilic lichid nu necesită.


Este important pentru începători

compoziția timpului de solidificare este determinată de marca selectată. Materialele sunt împărțite în uscare, permițând să opereze baie după o zi și, de obicei, îngheață timp de cel puțin 4 ore. Acoperire care se usuca mai mult, în cele din urmă iese oarecum mai puternic.

Pentru înaltă calitate, se recomandă repararea de a cumpăra de marcă „stakril“ Desigur, data de expirare curentă. Când recuperarea acrilica plantelor nedorite prea lichid, economiile în acest caz, ar însemna putere economii. Formularea lichidă cu viscozitate redusă duce la reducerea grosimii stratului de acoperire și fiabilitate.

Cast bai, recenzii lichide acrilice, fotografii

concluzie

Ce se întâmplă dacă suprafața băii dobândit o tentă galben murdar de neșters? Acum aveți posibilitatea să proprii acasă pentru a restabili baie. „Stakril“ în ceea ce privește puterea de smalțului nu cedeze la fabrica. strat de umplutură adiacent unei suprafețe mai dense decât inserția, formând un întreg cu ea. Acrilice poate rezista la sarcini grele, rezistente la mecanice, rezistenta chimica, curățare ușoară. Cumpărarea echipamente noi este mult mai scump decât restaurarea băilor. umplere baie va fi de până la 15 ani, iar căptușeala este făcută din acrilic - până la 20 de ani.

Nu știu, desigur, în detrimentul căptușelii, dar este de fapt doar mult mai ușor pentru a cumpăra o baie nouă și să nu arunce bani de rezervă. Părinții încearcă o linie și de acoperire în timpul repararea grav avariate, acum arunca numai. Prin urmare, la domiciliu, am decis să restabilească comandantului aproape 2 oră gestionate, a lucrat la materiale „finakril“, șase luni au trecut - arata grozav, cred că este mult mai practic.

Cast bai, recenzii lichide acrilice, fotografii