case de țară în stilul unui castel din București

case de tara, castele stilizate, se combină experiența de generații și soluții moderne arhitecți. Acestea includ turela mici, turle subtiri, elemente decorative din fier forjat. Acestea sunt caracterizate printr-o structură masivă, aspect complex și de bază. Aspectul se bazează pe conectarea cu alte romanic, de la gotic la Art Nouveau.Arhitecti „ABC Construcții“ a dezvoltat conceptul de acasă în acest stil maiestuos. Ai posibilitatea de a deveni unicul proprietar al casei de pe acest proiect unic.

Istoria stilului castelului datează din secolul al X. În timpul războaielor frecvente de scopul pentru domeniile principal al castelului a fost inaccesibil inamicilor. A fost construit pe un deal, înconjurat de un șanț adânc. Fațadele au fost construite fără bibelouri, astfel încât inamicul nu a fost în stare să se agațe de traverselor și urca pe perete. Cu turnuri O privire generală asupra proprietarului adiacente castelului, au fost monitorizate pentru posibila instalarea inamicilor.

Locul cel mai sigur si inaccesibile in temnita castelului a fost - turnul principal. El a fost în interiorul zidurilor, ceea ce reprezintă o cetate în cetate. Închideți interiorul nu a fost destinat pentru locuit. Este adesea găzduit obiecte strategice importante - depozite de arme și a stocurilor de produse alimentare, de asemenea. Din punct de vedere al protecției împotriva proiectilelor erau circulare cele mai potrivite sau turn poligonal.

Cetatea maiestuoasă, cu dimensiunea sa inspiră teamă și respect, a arătat puterea proprietarului.

case de țară în stilul unui castel din București

castel medieval Grafenkasteyl, Belgia

În secole mai târziu, castele au pierdut semnificația lor defensivă. Proprietarii acorde mai multă atenție aspectului lor, exprimându-le prin influența și consistența lor. Cele mai populare stil gotic si romanic, a creat o stare de spirit liric aparte. castele gotice au ziduri înalte, turnuri și arcade, cum ar fi o grabă în sus. Ea a apărut pe fațadele ornamentelor decorative: arcade ascuțite, frontoane ajurata, turnulețe zimțate.

Un exemplu frapant de castel gotic din Pierrefonds se află în Franța. În secolul al XII-lea, a fost conceput ca un castel de luptă. Pierrefonds distrus și reconstruit în mod repetat, până când Napoleon Bonaparte nu a observat aceste meleaguri. Restaurarea a fost încredințată celebrul arhitect francez Viollet-de-Luc, ale cărui metode de lucru a provocat multe controverse la momentul respectiv. El credea că clădirea trebuie să fie readus la o stare completă a ceea ce nu ar fi putut niciodată respins renovarea metodelor convenționale. Napoleon a aprobat abordarea de către Viollet-de-Luc, este în concordanță cu dorința lui Bonaparte de a respira viață nouă în castel, face mai moderne. Restaurarea castelului a durat aproximativ 40 de ani. Pierrefonds a devenit dimensiuni dreptunghiulare 89h104m, pereții erau groase și 7 m curte primit numele -. Curtea de onoare.

case de țară în stilul unui castel din București

Castelul Pierrefonds, Franța

case de țară în stilul unui castel din București

Yard onora Château de Pierrefonds

Castelele ale stilului clasic și măreția solemnă a Renașterii exprimate prin simplitate. Caracteristici: armonie și aspectul practic, simetrie și forme geometrice, paleta luminoase de culori. Sursă de inspirație pentru arhitecți decor atras din culturi antice: porticuri, reliefuri pe suprafața pereților.

Mulți istorici cred că Castelul Litomyšl cel mai bun exemplu de arhitectură renascentistă. A fost construit în același oraș al Republicii Cehe în secolul al XVI-lea. Pereții sunt pictate pe fațada tehnica dificilă a sgraffito. straturi acoperite de tencuială, care diferă de culoarea de bază, și apoi proskrebali până modelul dorit.

case de țară în stilul unui castel din București

Castelul Litomysl, Republica Cehă

case de țară în stilul unui castel din București

Pictura fațada castelului de pe tehnica sgraffito

În Rusia, încuietorile nu au răspândit, în schimb au construit o cetate și Kremlin, la un moment ulterior - palate. Cu toate acestea, există exemple rare de încuietori. Castelul Mikhailovsky (inginer), construit de Paul I în București. Proiectarea a luat 12 de ani, în cele din urmă împăratul a ales 13 proiecte de opțiuni. Din palatele locația sa distins și de securitate. Castelul a fost înconjurat de apă pe toate laturile râului Moika și Fontanka, canale și Biserica Înălțarea Domnului. Stilul castelului aparține clasicismului romantic, arhitectura sa iese in evidenta de restul clădirilor, efectuate în clasicism strict și baroc.

case de țară în stilul unui castel din BucureștiPartea din față a castelului Mihailovski

Partea de vest a medalioanele decorate în marmură albă, cu fețele apostolilor. Pe peretele decorativ ridicat deasupra cornișei, erau sculpturi de marmură. Complement imaginea de ansamblu a absidei - pervazul clădire semicirculară cu o cruce aurita.

case de țară în stilul unui castel din București

Fațada vestică a Castelului Mihailovski

Pe partea de nord a castelului cu vedere la grădina de vară. O terasă în aer liber, cu scara de măturat și coloane de marmură gemene care amintesc de o vilă italiană.

Fațada de est comparativ cu restul arata modest, împodobește Corner centrală - o parte a clădirii, care se extinde din fațadă.

case de țară în stilul unui castel din București
case de țară în stilul unui castel din București

fațadele de nord și la est de Castelul Mihailovski

case de țară în stilul unui castel din București

Castelul Mihailovski sub Paul I

Fațada unui conac modern poate evoca gânduri de ori romantice din ultimii ani si arata modern mini-cetate în spiritul Evului Mediu. Alegerea viitoarei case depinde de preferințele proprietarului.

Un element indispensabil al broaștei este una sau mai multe dintre turelă. turlele ei zvelte și creneluri în armonie cu acoperișul original al acoperișului și aspectul exterior al conacului. Forma turelei poate fi dreptunghiulară, circulară sau poligonală.

case de țară în stilul unui castel din București

Turela unei case „ABC Building“
pentru unul dintre clienții, Peterhof

Elementele forjate pe scări sau poarta arata armonios basorelief ilustrând capul animalelor sau frunze de acant.

case de țară în stilul unui castel din București
case de țară în stilul unui castel din București

Basorelief în forjare

confort deosebit rafinament și aduce bovindouri - premise filele, extinderea spațiului interior și adăugarea de iluminat. Balcon si terasa sunt un loc suplimentar pentru a vă relaxa și de a se potrivi armonios în aspectul general al casei.

cavaleri mici și prințese vor fi interesați în camerele de la mansarda pentru a juca ascunde și de a căuta, sau căutați „comori regale.“ Casa în stil castel vor satisface nevoile cele mai estetice ale studiului de client.

Compania „ABC Building“ a finalizat cu succes proiectarea și construcția casei, castelul stilizat pentru clienții noștri în orașul Peterhof. Materialele utilizate în construcții, fiabile și reprezintă caracteristica Q-factor de încuietori. Pereții sunt realizate din piatra porizovannogo Rauf.

Fundatii si pardoseli - placa de beton armat. Fațada se confruntă cărămidă belgiană. Acoperișul este acoperit cu țiglă moale de la producător american GAF. Culoarea inchisa conferă casei, în spiritul secolelor trecute.

„ABC Building“, urmând canoanele arhitecturii castelului, proiectul oferă un turn mare, care este mândria proprietarilor actuale și viitoare și decorarea principală a clădirii.

case de țară în stilul unui castel din București

Vezi casei de la intrarea principală, Peterhof

Proiecțiile, turnulete etajul al doilea se completează armonios imaginea holistică a casei.

Dormer - un fel de luminatoare, turnulete precum și stilizate. Ele definesc aspectul dinamic al clădirii de vedere și se adaugă la spațiul de iluminat interior.

Stilul castel implică simplitate maximă în decor. Elementele ar trebui să evidențieze și să completeze aspectul solid al clădirii. Casa a fost construită în orașul arhitecți Peterhof, împreună cu clientul pentru a alege combinația de culori liniștitoare în căptușeala, elemente de cupru pe acoperiș și o decizie interesantă în alegerea materialelor pentru înregistrarea porții.

Gard format din cărămizi ceramice belgiene. Este un cadru decorativ din cărămidă Polonia, culori „noapte polară“. Accentul pe poarta a fost basorelieful, în centru.

case de țară în stilul unui castel din București

Elemente de decor de pe gard

case de țară în stilul unui castel din București

Basorelieful pe poarta

Principalele coroane turn grațios coșurile de piatră Spire de cupru completat capace din același material. Pe toate laturile clădirii este încadrată jgheaburi din oțel galvanizat cu acoperire de cupru. Selecție estetic jgheab aspect atractiv pentru lipsa de compuși de suprafață exterioare și a îmbunătățit rezistența.

case de țară în stilul unui castel din București

Coș de fum din naturale
piatră cu un capac din alamă

O comandă pentru producerea de articole decorative pentru casa realizate într-un studio de artă de specialitate, cu care compania noastra a fost cooperat timp de mai mulți ani.

case de țară în stilul unui castel din București

Figura weathervanes
pe turla

case de țară în stilul unui castel din București

gate schiță schiță

Așa cum este conceput de arhitecți fațadă pietre rustovye izolate la ferestre și colțuri ale casei, linii drepte clare. Aripa de sud este decorat cu bovindou cu ferestre panoramice.

„Alexander“ a fost folosit piatra naturala pentru plinte căptușeală.

case de țară în stilul unui castel din București

Vitraj bay case de ferestre

Multe mulțumiri pentru clienții noștri pentru încrederea lor și să lucreze în comun migăloasă privind proiectarea și construcția acestui mecanism unic!