Case de lemn la cheie

Cât de mult este un jurnal acasă cabină de bușteni?

Dacă onorăm tradițiile străvechi ale arhitecturii românești, nota cadrul unui jurnal acasă. În lectura de astăzi este o casă convenabil și confortabil, în care organic combinat experiență arhitecți slave și tehnologii moderne de construcție.De ce cererea pentru case de locuit arată o creștere constantă?

Proiecte de case din lemn sunt populare cu clienții noștri pentru simplul motiv că casele construite pe ele corespund ideilor moderne despre locuințe tramvai confortabil. Iată câteva dintre principalele avantaje ale acestora:

 • conductivitate termică scăzută. Aici este un exemplu viu. Dacă ne imaginăm că grosimea peretelui casei de lemn din bușteni - 10 cm (desigur, figura noțional), conductivitatea sa termică este aceeași cu cea a zidăriei jumătate de metru grosime. Astfel, casa de jurnal este de 5 ori mai mare în proprietăți de izolare vile, construite pe tehnologia obișnuită „piatră“.
 • ventilație naturală. În timpul zilei, aerul din casa de lemn dintr-o casa din lemn este actualizat cel puțin 20%. Aceasta nu include activitatea de sisteme de ventilație și aer condiționat moderne. Astfel, în casa Jurnalele poate salva pe instalarea de echipamente costisitoare HVAC. Temperatura optimă și umiditatea aerului din interior sunt păstrate într-un mod natural.
 • Aspectul estetic. Acest lucru se aplică atât fațada și decorațiuni interioare. Case din busteni, de regulă, nu necesită procesare suplimentară, ca aspect demn și fără ea, iar aceasta este o modalitate buna de a salva pe costul reparațiilor.
 • Simplitatea și ușurința asamblării. Construirea unui jurnal de origine necesită costuri enorme de timp și de muncă livrate la site-ul, de fapt, seturi de locuințe gata, fabricate în fabrică. Forma cilindrică perfectă buștenilor, ajustat la canelurile milimetrice și bolurile - toate acestea facilitează foarte mult activitatea de instalare.


3 motive pentru a comanda proiectarea și construcția unei case jurnal sub cheie

 • soluții de proiectare de orice complexitate, la prețuri rezonabile. Dacă sunteți de planificare pentru a construi o casă, știi foarte bine cât de mult efort este în valoare de ea pentru a găsi versiunea „dvs.“. De obicei, proiectele de model sunt rareori corespund în totalitate conceptele de cabana de vis. Ce să fac? Desigur, puteți cumpăra un proiect individual, dar este destul de scump. Vă sugerăm să luați calea de rezistență minimă - soluția cea mai tipică pentru a se adapta la dorințele dumneavoastră.
 • Construcție de case din lemn sub cheie. Un avantaj cheie al acestei abordări este că dezvoltatorul este pe deplin responsabil pentru rezultatul final.
 • Nu există restricții geografice. Pentru noi nu contează locația viitorului șantier. Avem experienta nu numai cu capital, dar, de asemenea, pentru clienții regionali. Lanțul de aprovizionare în compania noastră a lucrat la perfectiune. Livrarea și depozitarea materialelor în alte orașe va costa o sumă destul de mică.

  Reducere la ziua de naștere a până la 10%

  Mă alătur tuturor recenzii bune postate pe acest site. Aș dori să-mi exprim recunoștința față de echipajul de construcție „Willow“ pentru calitatea construcției de baie pe un proiect de dotare standard. Toate rebyata- sunt stăpâni pe ei înșiși și știu multe despre ea. Am lucrat foarte bine și rapid. Mi-a plăcut faptul că nu este necesar să stea în mod constant peste și de a controla o echipă în fiecare zi - independență deplină și de înaltă calitate de execuție. Eu pot recomanda în siguranță colegilor și prietenilor mei. Mulțumesc mult. Cu stimă, Vyacheslav.

  Foarte recunoscător pentru compania de construcții „Willow“ de înaltă calitate și de construcție rapidă de case pe proiectul „Mathias“ de busteni Amberplate. Chiar procesul de organizare a lucrărilor de construcții construite foarte bine. Site-ul nu am avut o foarte mare și, prin urmare, a trebuit să fie în mod corespunzător și cu atenție puneți-l pe materiale de construcții, astfel încât să nu deteriora copacii. Specialiștii „Willow“ și cu condiția ca toate făcut în mod corect. Mulțumiri speciale Vreau să-și exprime directorului Andrei Nicolaevici pentru o abordare individuală a clienților.

  Vreau să plec o recenzie „IVA“ pozitiv asupra societății în care am comandat construirea unei case de țară. În primul rând avem de a face cu faptul că vreau să ajung în cele din urmă. Trebuie să spun că eu sunt străin de proiectare, și am fost dificil să se umfle sau surpriza. Dar am fost mulțumit profesioniștii companiei. Am prezentat o schiță aspră a ceea ce va fi rezultatul - o casă cu două etaje solid pentru adăpost de lemn profilate cu doua bai, o terasa spatioasa si tot ce ai nevoie în casă. Am oferit destul de repede proiectul individual și estimările sa dovedit mai ieftin decât am planificat, datorită propriei sale instalații pentru producerea de materiale de construcție de companie „IVA“. Am fost mulțumit de maistru, toate cu acuratețe și în timp. Păstrați-l!