Casca prădător cu propriile sale mâini, pepakura

Casca prădător cu propriile sale mâini, pepakura

În ceea ce privește Predator scanare moloshlema, este nevoie în pepakura 20 de pagini. Low-poli de model, astfel încât va fi ușor pentru a prinde pe. Casca Predator iese destul de mare, mult mai mare decât dimensiunea standard a capului, dar eu cred că acest lucru se face pentru un stoc pentru a consolida interior. Dacă nu aveți nevoie de atât de mult spațiu suplimentar, te sfătuiesc să reducă Predator casca.Casca prădător cu propriile sale mâini, pepakura

Casca Predator cu propriile sale mâini - Motocicleta Predator Casca papercraft

paperbe Due am pus un alt Predator casca de scanare, mult mai poligonală, raționalizate. Este destul de simplu, modelul este tăiat bine, cred că chiar și un începător ar fi capabil să facă față cu ea, ocupă 13 pagini.

Casca prădător cu propriile sale mâini, pepakura


Asigurați-Predator Casca de hartie - motocicleta Predator Casca PDO

Casca prădător cu propriile sale mâini, pepakura

Descarcă scanare Casca Predator - Predator casco papercraft

Suntem încântați să vă prezint un alt mare Predator matura casca de la un prieten Necrosster. Privire de ansamblu asupra ei mult mai bine decât în ​​cele două măști anterioare, și se uită la ea. Dimensiuni standard. Complexitatea ansamblului - sub medie. scanare utilă este tăiat, plasat detalii succint.

Casca prădător cu propriile sale mâini, pepakura

casca de scanare DOP Predator - prădător motocicleta casca papercraft

Ai o excursie pe jos pe forum nu au citit nimic de spuma este ușor să stârnească orice Desfășurați, în general, întrebarea dvs. are un milion de ori mai probabil să se spele, bine, pentru semnul leneș pentru modul de a face ECW desfășurarea acestei (sau orice alt model) casca. În general, pentru a face acest lucru:

apăsarea programului Pepakura Designer - Ctrl + F de mai jos, a pus o bifă în punctul înălțime pune-l ZERO, și a lovit ... Aplicare supapă totul șters. continua sa lucreze cu spuma superioară despre o spumă cutit cutter zabut nu, fără slozhnovat va trebui să clei.

Mă întreb dacă biciclistul se va deplasa cu viteză mare într-o cască cum să se comporte Dreadlocks - într-adevăr telepatsya zagorazhiivaya oglinda retrovizoare.