casa

Inutil să spun, că aspectul casei - una dintre cele mai importante etape de construcție. Aceasta depinde de orientarea camerelor în raport cu punctele cardinale, iar site-ul în sine, precum și cât de mare este familia ta. Dar ne lăsa în ordine.Alegerea unui site bun

Pentru a spune că terenul ar trebui să vă place - trebuie doar să fie perfectă din punct de vedere energetic. Riverbank sau lac - unul dintre acele locuri de susținere.

Plot Kiev

Explorați zona, nu pentru a cumpăra un teren lângă o varietate de turnuri, transformatoare, etc. Foarte rău, atunci când casele sunt construite în cazul în care a existat anterior un cimitir și drumuri.

Casa ta și cele patru puncte cardinale

Chiar noastre străbunici, construirea unei case și dependințe de planificare, în cazul în care este respins pe partea de nord. Ei au devenit fața nord, nu este nevoie să se uite la intrarea casei. Pe mâna dreaptă trebuie să fie patul, în partea de sud-est - pe fereastra bucătăriei. În est (la stânga) ar trebui să fie o cămară cu rezerve, și în apropierea acesteia, prin perete - efectivele de animale.

Orientarea casei cardinalului

Locuinta trebuie să fie localizat în partea de nord, nord-vest a site-ului. Acest aranjament va fi protejat de un perete de la vecini. Dependințe mai bine poziționate pe partea de nord, pentru a ocoli vânturile reci și grădină - vest sau nord-vest.

Se recomandă să se ia în considerare mișcarea aerului în casă, pentru că fluxul de se mută de la rece la căldură.

Zonarea și planificare la domiciliu

Scopul nostru - nu doar pentru a construi o casă, și asigurați-vă că el a fost confortabil pentru întreaga familie. Pentru a face acest lucru, trebuie să vă gândiți cu atenție aspectul camerelor.

Să definească clasificarea de case moderne, în funcție de zona:

≤ 200 sq. Clasa de buget Casa - M.;

200 - 350 mp. m - clasa economic .;

350 - 600 sq. m - clasa business .;

600 - 1500 mp - case de lux.

Un alt punct important și controversat - numărul de etaje. Ceea ce este mai bine - un spatios cu două etaje sau casa cu un singur etaj, în care camera va fi amplasat într-o mai compact? Apoi, toată lumea decide pentru ei înșiși. Este suficient să spunem, că construi fundația și să ofere mai ieftin de încălzire într-o casă cu două etaje.Dacă inclina spre casă cu două etaje, să ia o privire la diagrama de mai jos. Pe aceasta puteți vedea că primul etaj este ocupat de o cameră comună, bucătărie, camere de utilitate. Și la etajul al doilea sunt dormitoare, birou și alte camere de, în cazul în care oaspeții vin rar.

Plan de casă cu două etaje

Această locație este foarte convenabil, dar este necesar să se ia în considerare și să acorde prioritate camere - unele dintre ele vor fi amplasate mai aproape de ieșire, zona în care va fi o cameră de oaspeți, etc ar trebui să fie situate Băi și în apropiere de camere ale gazdelor, și în apropiere oaspeții, precum și la parter .. .

Casa de lemn cu două etaje

Casa include, de asemenea, o divizie condiționată de spațiu în zona de zi și noapte. Pe exemplul unei case cu două etaje, ne-am uitat la ele: noaptea este etajul al doilea, acesta cuprinde trei zone (pediatrie, pentru adulți, și oaspeți). Zona este pe timp de zi întregul etaj primul. Puteți selecta și zona economică - clădire de fermă.

Dar zonare ar trebui să fie atent. Familia nu ar trebui să „se piardă“ în casă - fiecare în propriul său colț de. Acest lucru poate părea un moft la început, dar după un timp efect asupra relației. Din acest motiv, este o zonare deschisă convenabil.

Atunci când se planifică nici un rău va gândi la ventilație, încălzire, diverse elemente de confort (semineu, aparate de bucătărie și așa mai departe. D.).

cameră comună

Casa începe cu această premisă. Camera de familie poate servi ca o camera de zi sau sala de mese. Din aceasta ar trebui să fie acces direct la baie și bucătărie, precum și în cealaltă cameră.

EXEMPLU zonare spațiu

Bucataria ar trebui să fie spațioasă

Dormitor - un loc special în casă. Multe vis de o cameră mare, luminoasă. Cu toate acestea, aici cel mai important lucru este că există suficient spațiu pentru mobilierul necesar și respirat aer curat. Spațiul suplimentar în dormitor tu la orice - este mai bine să-l folosească pentru alte camere.

Dormitorul ar trebui să fie confortabil

Scări în casă cu două etaje

Scari trebuie să fie amplasate astfel încât să nu fie redusă, iar spațiul părea adecvat. De exemplu, în cazul în care camera comună este o sală de mese, este puțin probabil să plasați imediat scara. Mai bine să-l facă pe verandă.

Ladder - un element important al interiorului

Vedere proprietarii scara pentru a alege, în funcție de dorințele lor și planurile de podea. Bine arata scara deschisa, cu o galerie de la sfârșitul anului. Un spațiu de sub scări poate fi folosit ca un dulap, rafturile de cărți, și așa mai departe. D.

Unul dintre locurile de odihnă, care necesită o atenție specială. Ai face un atașat sau încorporat, acesta va servi ca un fel de sala. Prin urmare, este mai bine pentru a dota geamul verandă și mobilier de lumină confortabilă.

Veranda ar trebui să promoveze relaxare și relaxare

Casa - o chestiune suficient de gravă, astfel încât să puteți împărtăși numai dorințele lor cu experții, și ei vor face proiectul, bazându-se, de asemenea, pe propria lor experiență.