Casa pentru păsările cu mâinile lor în țară (foto), mâinile - modul de a face cel mai mult

Fiecare pasăre necesită condiții speciale de cazare

construcția de locuințe pentru păsări - nu este ușor.

Casa pentru păsările cu mâinile lor în țară (foto), mâinile - modul de a face cel mai mult

Păsările ele însele nu acordă o importanță pentru mintea de locuințe externe, au nevoie doar de ele potrivite pentru case. Și fiecare tip de păsări impune propriile sale cerințe pentru loji de dimensiuni diametru orificiu pentru armatura, design, calitate și alte ornamente interioare.Dar grădinari nu doresc case pentru păsări au fost plictisitoare, similar cu construcție panou fix, și de îngrijire despre design birdhouses pentru gradina ta.

Totul de dragul de proiectare

Aici originale soluții arhitecturale sunt destul de puține: turn gotic, castele Cavalerului, vile albe din Ucraina, bungalow-uri cu acoperișuri de stuf, cabane, hoteluri cu ferestre din sticlă și acoperiș din metal, și altele.

De exemplu, acum foarte populare în case cu US 3, 5 și 7-locale chiar. pasăre individuală „plat“, care urmează să fie interconectate cerc sau pus pe unul de altul.

Aceste obiecte decorative mari, vizibile de departe și vederile sale spectaculoase atrag întotdeauna atenția. birdhouses noastre aceleași sau pictate de lut, la comandă realizate de artist, gazdele teren imediat după cumpărare înfunde câlții gaura pentru păsări din neatenție nu strica gradina decor valoros.

În conformitate cu dorințele locuitorilor

Destul de un alt lucru atunci când grădinari doresc cu adevărat să atragă păsări în grădina cu birdhouses tradiționale. Ornamentele nu vorbesc, proprietarii de construcții cumpăra de multe ori la centrele de grădină, sau să facă propriile mâini. Există o vânzare și păsări case, produse semi-finite: deja părți tăiate, podea și acoperiș, care este un sistem de legătură. Astfel de kituri sunt chiar mai populare decât birdhouses gata.

Cei care fac propriile lor birdhouses să adere strict la nevoile de păsări. Plăcile cu o grosime de 20-25 mm cabina partea interioară a nu micșora păsării ar putea agăța gheare de perete neîndemânatic.

Înainte de a pune împreună casa pe partea exterioară a peretelui posterior al barei de unghii pentru montarea unui copac. La montarea structurii lăsați lacune înguste între plăci, carcasa de ventilație, iar în partea de jos o pereche de găuri de scurgere sunt perforate cu un diametru de 6 mm. Acoperișul este înclinat în direcția peretelui frontal mai scurt Birdhouse peste pereții laterali do Consolele de 10-20 mm lungime, peste peretele frontal - 30-40 mm.

Din motive de securitate, stinghiile la gaura de la robinet nu este setat. În cazul în care site-ul are o ciocănitoarea, intrarea este bătut în cuie pe suprapunere de staniu pentru păsări cioc puternic nu-l scobesc.

Standard sinichnik Birdhouse diferit doar robinet cu diametrul găurii - 27 mm. Pentru marea TIT, wryneck și alte tipuri mari de dimensiuni de la robinet găuri este mărită la 34 mm. Dar crestăturile ovale (înălțimea de 45 mm și o lățime de 30 mm) și Țiclean redstart preferat. Doar câțiva prieteni ai caselor de gradina au nevoie de un design special. Și, deoarece cele mai multe păsări dragoste cuibare - cilindrice birdhouse cum ar fi scobite în interiorul trunchiul unui copac. Semi-deschis de design codobatura preferat, redstart, flycatchers gri.

Și și nostru

Acei grădinari care doresc să se mulțumi și păsările care de obicei merg de-a lungul drum de modele standard, gata de decorare. Unele vopsea casa, altele sunt pictate pe exterior și este atașat la un tradițional sindrile, stuf, nuiele, paie. Pentru păsări mici de cuiburi produse din nuci de cocos, sfesnice din ceramică, răchită, funii, liberiene. Sunt jokeri care pironit etichetele Birdhouse, cum ar fi „Come Get Me, păsărica!“.

Recepția originală face acasă standard pentru păsări mai atractive - să stea 5-10 pictat în același grup de culoare de birdhouses pe copaci sau peretele hambar, hozbloka. compoziția picturală a acestor obiecte este obtinut foarte expresiv. Deși grauri, poate nu locuiesc în astfel de sferturi de aproape, dar casele obzhivut altele mai puțin pretențioase Ptakha.Păsările sunt cele mai multe ori se stabilească în casele în grădinile noastre

Casa pentru păsările cu mâinile lor în țară (foto), mâinile - modul de a face cel mai mult

Casa Wren la propriile mâini

PVC post secțiunea de admisie cu capac, bomfaier, cu un cârlig ochi, polimeri adezivi elect

Se suspendă cutia cuiburi într-un loc umbrit prin desurubarea intrarea spre vânt.

Wren rezolva aproape oriunde, ca și alte păsări pot fi mai sclifosit la condițiile de viață. Acesta poate fi o contribuție importantă la dimensiunea caseta de cuibărire (crestături) și adâncimea casei. Dacă doriți să atragă la cabana dumneavoastră preferat

o specie deosebită de păsări, pentru a afla ce tip de casa se potrivesc. În Birdhouse nostru biban acolo, deoarece facilitează accesul la animale de pradă de ouă și pui.

Puteți picta un spray cu vopsea Birdhouse pentru plastic, dar nu în interior! A

1. Se taie coloana fierăstrău 25 cm. admisie de propilenă și guri de aerisire. Scuff muchii ascuțite la intrarea șmirghel.

2. Saw lemn 2 cm placă de bază pătrată, cu laturile coloanei de dimensiuni. Masina de gaurit găuri pentru șuruburi și strângeți cele două șuruburi cu cap semirotund de părți opuse.

3. O gaură pentru cârlig și ochi uzura piuliță prins și mașină de spălat. Introduceți cârligul în gaură și fixarea cleștele de nuci de fund, șurub cârlig. Adeziv pentru șepci la casa unui adeziv poliuretanic.

Casa pentru păsările cu mâinile lor în țară (foto), mâinile - modul de a face cel mai mult

Casa Starling pentru propriile sale mâini

Primăvara este în jurul valorii de colț, și pentru păsările care ne va încânta cu cântând lor, au nevoie de cabine confortabile frumoase.

Handy mic ghiveci de flori din plastic. admisie Diametrul ales bucată de carton 30 cm în lungime și fixate prin șuruburi la mai multe vase de flori locații (disponibile în topitură fierbinte). In partea de jos a forat-oală gaura intrare d 5 cm. Partea de jos a piesei de lemn (sub gaura din oala) a dat bibanul păsărilor mai ușor pentru a obține în carcasă. Partea superioară a plăcii forate gaura pentru a fi capabil de a închide caseta de cuiburi, și se taie unghiuri. Locuință gata.

Casa pentru păsările cu mâinile lor în țară (foto), mâinile - modul de a face cel mai mult

Sunt nou la grădinărit. Poate că întrebarea poate părea naiv, dar imi fac griji cu privire la momentul următor: scrie că păsările în grădină utile, distrugerea dăunătorilor. Dar, dacă acestea dăunează coaja, atunci când bate pe ea, fac cuiburi în coroana? Un copac în timpul iernii și atât de vulnerabilă ...

Valery, această întrebare este ridicată de mulți grădinari. Nimeni, de exemplu, nu-mi place când păsările încep să distrugă recolta de maturare. Cu toate acestea, în beneficiul gradina de la ei mult mai mult decât rău. Nu păsările pot deteriora lemnul când sunt scoase din fantelor de insecte? Sincer, de-a lungul anilor de munca mea la Institutul de Horticultură numit după IV Michurina nu se confruntă cu astfel de cazuri.
Woodpecker pentru a ajunge dăunătorilor poate tubulare gaura 2-3 mm în diametru (maxim - 5 mm). Lemnul nu este teribil. Teoretic, putem presupune că muchia
gauri vor putrezi. În acest caz, prejudiciul ar trebui să fie curățate la nivelul țesutului sănătos, iar apoi pentru a acoperi teren de grădină.
Pentru a menține păsările în cuiburile lor Willy copac coroana pot fi construite pentru ei în birdhouses grădină. recolta Peck? Pune-o sperietoare de ciori, pounces pe plase de siguranță a plantelor, în timp util a elimina fructele.
Și sfatul meu pentru tine este prieten cu păsările, pentru a le implica în grădină, fertiliza în timpul iernii!

Important!
Casa trebuie amplasat pe partea însorită, la o înălțime de aproximativ 1 m de la sol.
Înainte de aceasta, structura ar trebui să fie nici o vegetație de mare, astfel încât să nu ascundă intrarea în tunel.
Nu poate fi utilizat la fabricarea vopselelor chimice și lacuri - insecte sunt sensibile la mirosuri.

Pentru a atrage pe site-ul insecte utile care sunt SHREDDER naturale „dăunător“, a construit o casă confortabilă pentru asistenți.
De la raft bucătărie vechi sculptate se agite detaliile necesare. Fă-le baza casei, bate cuie, ea a acoperit pătate ei.
partea din față a emis o crustă, tăiate în dimensiunea sa corespunzătoare, lipite pe PVA și lăsat sub presiune peste noapte (fiecare parte a casei separat).
Bău frontoane triunghiulare și acoperiș planochki dreptunghiular. Frontoane fixați șuruburile. Apoi, de jos în sus bătut în cuie pentru a le moare Secure calul și acoperișul vopsit colorat în mai multe straturi.
De la reechek mici de modă balcon decorativ și unghii-l la rama unui pantof cuie.
Frontonul frontal decorat buburuza imagine (metoda decupaj). Preparat „umplutura“ pentru casa, adunat în pădure conuri de brad, crengi uscate, bușteni, precum și în domeniul - tulpini de porumb și floarea-soarelui etc. ghiveci de flori mici se strânge șurubul de pe peretele containerului pentru produse și umplute cu paie. In spatele casei sunt două balamale fixe-baldachin. El a atârnat în grădină.